Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam odakle vam snage da stvarate euforiju oko utakmica reprezentacije? :mrgreen:
Meni su ogadili reprezentativni fudbal posle one epizode sa Genijem i Bata Đorom.

Dašak nade bio je Petko ili Antara, ali generalno, naš reprezentativni fudbal je godinama u qrcu.

Mnogi selektori su me izludjivali ali nijedan toliko kao Dejo Genije i utakmica sa Azerbejdzanom. Mislim da sam bio u stanju da ga polijem benzinom i zapalim toliko me je izbacivao iz takta.

Mnogi selektori su me izludjivali ali nijedan toliko kao Dejo Genije i utakmica sa Azerbejdzanom. Mislim da sam bio u stanju da ga polijem benzinom i zapalim toliko me je izbacivao iz takta.

Mene niko kao Miha, a jedan mi je od najomiljenijih igraca ikad. Dejo nije imao pojma, ali se bar nije glupirao kao ovaj i namerno svirao navijacima po zivcima. Doveo me je cak dotle da navijam za Skotsku i Belgiju kad smo igrali protiv njih.

:worth:

11073976_938565996173964_7048962105602266106_n.jpg

Mihajlovic mi je najvise zivaca pokido...Advokat najvise razocaro...Sto se tice Petka zbog rezultata nacija je imala ocekivanja kasnije fijasko sledi...Samo se secam te Petkove ekipe oseco sam se ko kreten jedno vece pricamo o reprezentaciji i mi celo vece uz pivo pricamo o nekoj polusansi pa smo konstatovali koji ***** mi ima da trazimo na svetskom sa ovom igrom kakvu mi imamo ideju u igri...pa je tu u drustvu bilo i optimista tipa pa tako Italijai igraju celi zivot a imaju 3 svetska prvenstva sta fali...Idalje sam ubedjen da nas argentina nebi onako odvalila da da nije pozvo onolko retarda u ekipu i sina sto je narusilo atmosferu dodatno... plus povrede iznudjena sasvim nova zadnja linija... vezi red tipa da se nezamerim sa ovim ili onim...sta bi bilo kad bi bilo...Uglavnom bilo neponovilo se sa onakvom 'igrom' da idemo na neko tamicenje...Jedino smo sa Anticem igrali fudbal i niko ziv nemoze da me ubedi da Srbija nemoze da igra fudbal...a valjda cemo i to docekat jednog dana...

pozvao je jednak broj golmana i napadača!!! jel to normalno, ima li to igde?
Pa kad imamo više golmana nego napadača. Igraš s onim šta imaš. Od Škuletića i Mitrovića boljih nemamo, a ako on nekim slučajem otpadnu iz kombinacije, onda su i Marković i Tošić i Tadić i Đuričić pa čak i Ivanović bolji napadači od onih koji nisu pozvani.

Ne znam odakle vam snage da stvarate euforiju oko utakmica reprezentacije? :mrgreen:
Meni su ogadili reprezentativni fudbal posle one epizode sa Genijem i Bata Đorom.

Dašak nade bio je Petko ili Antara, ali generalno, naš reprezentativni fudbal je godinama u qrcu.
GDe Šestka mučenog nađe, Petko je bio dalabu samo takva. Ne mogu da mu nađem ono kada je lupetao o vojvodi Mišiću ali i bez toga ima dosta zabave sa njim.

Sace Milo da trazi oduzimanje bodova Srbiji...Salu na stranu nije ovde nista smjesno...Ja nemogu da vjerujem da su nastavili utakmicu golman pogodjen cojek ide u bolnicu kao nastavlja se utakmica...wtf

Pazi ti koja je to demagogija UEFE. Golman pogodjen bakljom u glavu u 10-oj sekundi i odveden pravo u bolnicu. Prakticno utakmica je neregularna jer covek zbog spoljnih faktora stvarno ne moze da nastavi da igra. Sta da se to desilo u drugom poluvremenu i izvrsene su sve tri izmene? Ko ce braniti? Znaci neregularno. Utakmica nastavljena.
E sada situacija sa nama i Albancima koji nisu zeleli da nastave utakmicu kada su trojica njihovih igraca odbila da igraju jer su navodno povredjeni od strane takodje spoljnih faktora tj. navijaca. Utakmica odmah prekinuta.

Pazi ti koja je to demagogija UEFE. Golman pogodjen bakljom u glavu u 10-oj sekundi i odveden pravo u bolnicu. Prakticno utakmica je neregularna jer covek zbog spoljnih faktora stvarno ne moze da nastavi da igra. Sta da se to desilo u drugom poluvremenu i izvrsene su sve tri izmene? Ko ce braniti? Znaci neregularno. Utakmica nastavljena.
E sada situacija sa nama i Albancima koji nisu zeleli da nastave utakmicu kada su trojica njihovih igraca odbila da igraju jer su navodno povredjeni od strane takodje spoljnih faktora tj. navijaca. Utakmica odmah prekinuta.
Ne očekuj tu bilo kakva pravila. Pre 30 godina na Hejselu navijači Liverpula provalili na drugu tribinu i ubili 39 protivničkih navijača; dok su iznosili mrtve ovi na terenu su pikali fucu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back