!
E sada što je nekome super što su te budale utrčale nanele štetu celoj naciji (uostalom sad se ne bi ovde prepirali) udarili par šiptara usput i sad oni nekakvi heroji. .
Дефиниши ми штету нацији.
Штету нацији је нанела неспособна држава, бескичмени полтрони који су пристали на притиске и уцене које су стигле са Запада. Држава Србија је те вечери осрамоћена и понижена, а то није учинило ,,10 будала" него они који нису спречили ово понижавање и који никога нису казнили за то иживљавање над Србијом.
Није супер то што су људи утрчали на терен, али у онаквој консталацији, ја им не могу ни замерити. То би учинили сви људи на планети у сличној ситуацији. Тачније, прво би реаговао савез и повукао екипу са терена због чисте и бесомучне политичке провокације и понижења. То нема везе са спортом и онда се не може очекивати ни спортско понашање оних који су испровоцирани. Матић је својом изјавом показао колико нема појма ни о животу, ни о националном духу. И ко нас јеббе, и треба да служимо за иживљавање када смо такви...
И коме су они показали да су љигави? Јел ми то живимо на Марсу, па не знамо с ким имамо посла? Јесмо ли ми ретардирани, да нам ништа не значи историја наших односа, или ми немамо појма о историји? Јел могуће да је неко изненађен њиховим дивљањем? И коме ће то њихова љигавост отворити очи-да неће можда УЕФИ. познатој мафијашко-лобистичкој асоцијацији, коју боли уво и за право и за правду?
Ено хрвати сваку утакмицу праве кукаче телима, певају усташке покличе, прекидају утакмице, али то ником не смета. Људи, не будите бескичмени полтрони, којима се намећу и потурају дебилни погледи.