Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi nepada mi napamet da pricam kako je bilo sve extra kod Mihajlovica prvi sam shizeo i tero ga ode jer je celu naciju yebo u mozak sastavom ekipe dal zbog managera dal zbog inata...teranje inata sa Maticem je takav iditizam kad ga je javnost spomenula kao koji matic treba da se strpi nek me zove ako mu nesto nije jasno...i tad sam govorio najgore od svega sto mi se cini da moze kvalitetno raditi prvih pola sata protiv Belgije recimo presing tempo igra bez lopte menjanje mesta igraca...zatim kantanje makedonaca i velsa druga utakmica protiv hrvata veci deo utakmice...o tome vam pricam...sve posle njega sto smo igrali je bilo svetlosnim godinama daleko od igre i to kad pogledam dodje mi da 'Mihajlovica pravim od blata'...Drulovic je mozda mogo da izgura tu pricu...ali...

Treba pokušati konačno jednu ofanzivnu taktiku što ja godinama već govorim, ali me niko ne sluša...

- - - - - - - - - -

Zašto ne bismo vidjeli Tadića i Đuričića ispred Matića na sredini... makar jednom da vidimo to čudo...

Ma slazem se brate...prvi selektor koji izbaci dva zadnja vezna imace od mene podrsku...al nemam zivaca da se zamaram sastavima dok neode ovaj savez nemogu vise brate da me prave budalom...mada kod nas je uvek tako bilo u staroj jugi nije bilo managera al je bio nacionalni kljuc pa nista nismo nikad napravili...

Ma znam brate sve sam gledo...onaj sastav protiv Hrvatske...inace veliki je problem sto kod nas nema tog igraca koji daje ton igri...gledo sam hrvate protiv italijana oni tu imaju modrica i rakitica pa kovacica koji nije to al je paklen igrac...mi imamo dosta tih laznih spiceva ozbiljnog kvaliteta poput tadica ljajica markovica cavrica kostica sulejmanija...mogla bi ova ekipa biti opaka...ja zasad pored zverine matica jedino vidim Ristica iako je toliko zelen...Pavlovski je taj igrac ali ga nema nigde za sad...Jojic mi je jako neizdefinisan igrac ima neke kvalitete ume de bljesne al opet nije to to...

Po hiljaditi put ponavljam da je Markovic fizicki i tehnicki veoma slab igrac jedini adut mu je brzina,treba forsirati Kostica i onog malog iz OFK Beograda sa ludom frizurom(Drazic).
Hrvati imaju odlican tim odusevila me igra protv Italijana...

Poslednja izmena:
Po hiljaditi put ponavljam da je Markovic fizicki i tehnicki veoma slab igrac jedini adut mu je brzina,treba forsirati Kostica i onog malog i OFK Beograda sa ludom frizurom.
Hrvati imaju odlican tim odusevila me igra protv Italijana...

Drazic iz Ofke firzura "El Sharawy' strasan talenat nepamtim kad se takav dribler pojavio na nasim prostorima ali bas dribler...Dobar je i Cavric otiso je u Genk brz dobra kontrola lopte...uz to je izrasto u 186 jako me zacudilo ima dosta snage secam ga se kao klinca bio dosta manji...Za Markovica videcemo i ja pocinjem da sumnjam u njegove kvalitete cesto mu je los prvi ili drugi kontakt sa loptom bira pogresne opcije u igri kad da doda kad da ide dalje mozda je samo stvar neiskustva i sto je van forme...Ljajica treba pozvati

Bilo je toga i kad je Antić bio selektor, ne može to da naruši atomsferu u državnom timu ukoliko se postave zdravi temelji ... U košarci je primer još drastičniji, Vujošević i Čović su dotakli dno svojim prepucavanjem, ali kad se napravi zdrava atmosfera kao što je Đorđević uspeo rezultat ne može da izostane (bar onaj optimalan), a onda je na selektoru i njegovom znanju da premaši to ...

Baš da je bilo optimalno da mi igramo finale SP u košarci nešto mi je sumljivo,posebno 2014. god.

Poslednja izmena:
Po meni. Odavno nismo imali tako uspesnog predsednika FSS kao Tomislava.
Ne znam sta ste se svi nameracili na njega.
Tole pa Tole, ki vrane na kukuruz.
Ako smenite Toleta,verujte mi,na njegovo mesto moze doci samo gori,tj onaj koji ga je smenio.
Jel hocete da nam Terzic i klika budu na celu FSS.
Brojne afere, namestanja,... sve i svasta stoji u dosijeu Terzica.
KO GOD novi da dodje, bice gori od Toleta.
A to sto reprezentacija ne igra dobro, delom i FSS snosi krivicu jer baca novac na neke skupe trenere koji na kraju naprave goru zabokrecinu nego sto je bila pre njih,
TOLE, sada je Curcic privremeni selektor.
Stavi ga da bude prvi selektor i daj mu par meseci,imaces odlican tim.
Ovaj tim je Curcic i izveo na put uspeha u inostranim klubovima.
Ljudi,nemojte vise da bacate novac na ljude koji su stranci ili zive u inostranstvu.
Ako dodje Stankvic, prica bi mogla biti slicna kao i sa Mihajlovicem jer je Stankovic vezan i za Italiju, i tamo cini mi se planira da zivi.
Zena mu je srpskinja iz Slovenije, i to ej razlog zasto je vezan za Italiju.
Uzmi lepo Curcuca i teraj sa njim nego duze vreme, rezultati nece izostati.
On ih je vec pokazao vise puta sa mladom selekcijom.
Ako je vec tako,napravimo kontinuitet , pustimo ga da dovrsi posao i na nivou seniora, posto su njegovi omladinci okosnica sadasnjeg seniorskog tima.

A ako hocete,menjajte Toleta, menjajte, JA SAM PROTIV SMENE ali kao pojedinac tu nista ne mogu.

Ne može jedan čovek biti kriv za sve naravno ali praksa pokazuje SVI PROLAZE ALI TOLE OSTAJE!

p.s. Kakav crni Terza-Berza, samo bi nam on još falio!

Ma kakav Ćurčić?
Mislim, nemam ja ništa protiv njega.Ali reprezentaciji je u ovom trenutku više potreban psiholog, nego selektor.
A Ćurčić više deluje kao maser, nego kao psiholog.
Reprezentaciji je potreban čovek na mestu selektora, koji će igrače u svlačionici ubediti da nisu skupina gubitnika kad su na okupu, već tim koji može pobediti i Nemačku.
Nisam siguran da je Ćurčić taj koji će inicirati klik u glavi.
To mora da bude iskusni samouvereni lisac.

;)

Једино решење је Вучић. Мислим да би он као селектор, решио све проблеме, а могли би га, по потреби, користити и као голмана или центарфора. Кад губимо, у шпиц, кад водимо на гол.

п.с. И за једно 75 година, ето нас у баражу за ЕП, ако претекнемо...

Poslednja izmena:
Baš da je bilo optimalno da mi igramo finale SP u košarci nešto mi je sumljivo,posebno 2014. god.[/I]
Pa i nije bilo optimalno, ali je Sale napravio sjajnu atmosferu i premašio svaka očekivanja upravo zbog atmosfere i zalaganja ... Da se gledao suv kvalitet naš realan domet je bio 1/4 finale ... Tako je i u fudbalu naš realan domet, uzevši u obzir gde i kako igraju naši igrači ...

Ako se secate, bila je tema o tome da ono sto Srbija predstavlja u kosarci, to Nemci predstavljaju u fudbalu, pa se isto to moglo pratiti sve do pojedinacnih utakmica. Protekla svetska prvenstva u fudbalu i kosarci dokazala su upravo to: Srbi su vice prvaci sveta (jer su Amerikanci nepobedivi) a Nemci prvaci sveta u fudbalu. Takodje i Srbi i Nemci deklasirali su Brazilce...

Dakle, ako se secamo, najveci uspeh u kosarci (barem u nekoliko poslednjih decenija) nemacki tim ostvario je pod vodjstvom selektora Pesica ... dakle, najveci domet rep. Srbije u fudbalu 2. mesto na sampionatu Evrope pod Nemackim selektorom.

Naučna fantastika, ali ko zna!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back