Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Саво је вуна од човека. Он је последњи гробар српског фудбала, онај који ће лопатом затрпати покојника.
A Zasto mislis tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Саво је вуна од човека. Он је последњи гробар српског фудбала, онај који ће лопатом затрпати покојника.
A Zasto mislis tako?
Moje poštovanje![]()
.Znam ja za slucaj Grcka ali znam i za slucaj Srbija ili Rusija.
Ja nemam pojma ko je "Bata Djorin pitomac" ali znam da selektor ne mora da bude vrhunski trener jer, selektor samo bira, stastavlja, organizuje i, sto je najvaznije, motivise. To mora biti covek koji ume da udje u psihu igraca i stvori takav sastav gde ce se te energije podudariti i umnoziti. To je jedini njegov posao. Ne uzima on igrace na dva dana priprema kako bi ih naucio da sutiraju, driblaju, uklizavaju,...
Dozvoljavam da nisam u pravu ali tako ja vidim mesto selektora u bilo kom sportu.
Јел био на сва уста против Караџића, па га овај апсорбовао у систем, и Саво пристао, а за узврат добио одређене бенефиције.
Ту се завршава прича о његовој принципијелности.
Даље, пратећи његове јавне наступе дуги низ година, заиста не одаје утисак мудрог и паметног човека, способног за нека велика дела. Напротив...
Ma Savo ispade obična guzara koja traži fotelju. Još od onog trpanja po DS-u mi je bilo muka od njega, ali sad mi se baš zgadio.
Ma Savo ispade obična guzara koja traži fotelju. Još od onog trpanja po DS-u mi je bilo muka od njega, ali sad mi se baš zgadio.

pored sitnih liga i reprezentacija slucaj SRBIJA(u fudbal) je najslicniji slucaju ITALIJA.ni njih nesto nece,liga sve gora i gora....zasto?
fudbal je jako unosan i kad su to shvatili neki momci krenulo je nizbrdo.
ni kosarka,a pogotovo budjavi vaterpolo nisu tako unosni inace bi i tu bilo belaja.
Naravno da je fudbal unosan, imamo coveka od 75 godina koji ne da fotelju ni za zivu glavu, pa gde to ima ?
Covek bre treba da se igra sa unucima a ne da vodi srpski fudbal, i to veoma bezuspesno

Ma nemaš ti pojma, sad će Kragujevčanin da ti objasni kako je Tole uspješan...![]()
Jedan sam od retkih ovde bio koji ga je 100% podržavao da ostane selektor.Ja mu ne bi dao ni promil. Čovek je mačka u džaku. Jednostavno bez grama iskustva a mi treba da se vadimo. Drulke je najmanje zlo. Najviše jer poznaje sve igrače a i ima uspeha sa mladima.
Savo je juče izjavio da Tole ima njegovu podršku...kraj.Joj muka mi je oceli ovaj vise da sjajse ajde Savo brate posalji Toleta u penziju preuzmi savez!!! Kontam da je uso u celu pricu jer kad je bio protiv Toleta dobio je samo jedan glas...Uzo mladje selekcije pod svoje i ostvarili smo najbolje rezultate!!!
Jedan sam od retkih ovde bio koji ga je 100% podržavao da ostane selektor.
Ovo je bila sigurica.
Od 10 igraca u polju ne racunajuci golmana koji je vec par godina solidno brani 6 igraca je defanzivno orjentisano.Od tih sesti defanzivaca Ivanovic,Bisevac,S.Mitrovic,D.Tosic,Gudelj,Matic,samo dva imaju klasu Ivanovic i Matic ostali su prosecni igraci na nivou jelen super lige.
E sada napad Tadic,Djuricic,Tosic,Lazovic.O Lazovicu ne treba trositi reci covek ne zna da trci i svaku utakmicu padne par puta preko lopte,realno nema kvalitet ni za jelen sup.ligu.Tosic seoska verzija K.Ronalda,biciklica kao neki driblinzi,u stvari nista tapkanje u mestu bez neke preterane koristi.Djuricic fizicki jako slab igrac slicno kao i Markovic,nekad bljesne pokaze nesta od talenta ali i dalje veoma slabo.Tadic iako nije nista pokazao u reprezentaciji,trenutno nas najkreativniji igrac,da se ja pitam dao bi mu potpunu slobodu u igri.
Problem nase reprezentacije od Antica pa na ovamo,sto nemamo nikakav koncept igre,trcimo kao muve bez glave,druga stvar igraci se ponasaju totalno neodgovorno,kao amateri na malom fudbalu``daj da se istrcimo a rezultat nije bitan``
U narednim utakmicama ocekujem poraz od Danske,Portugala,Albanije u gostima,pobedu protiv Jermenije i bod protiv Portugala kuci.
Evo je buducnost Srpskog fudbala. Decak iz Nisa samo 3 god.

Već ima bolji šut od Babovića.![]()
Lazović bi pao kad bi šutnuo loptu.![]()