Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U tome sto je u kasi FSS trenutno nekoliko miliona jevrica.
U tome sto je u poslednjih nekoliko godina popravljeno ili izgradjeno na desetine stadiona.
U tome sto je izgradjena baza FSS, tacnije veliki komplex konferencijskih sala, terena za razne sportove,staza i bazena mozda itd...
.

A tih nekoliko miliona evrića(ukoliko uopšte i postoje) otići će Antiću koji je idiote iz FSS-a dobio na sudu.
A znaš li ti koliko miliona evrića je izgubljeno neodlaskom na SP i EP?
I koga boli ona stvar za konferencijske dvorane i kuću fudbala...

A za koji će moj reprezentaciji pare? Sigruno neće kupovati igrače. Hoće li možda uložiti u infrastrukturu? Naravno da neće, jer eno 90% terena u JSL su nam oranice.
Šta misliš zbog čega se ne selektira najbolji tim? Zato što igraju menadžerski igrači. Ko je to omogućio? Pa sigurno nisam ja, nego Tole.

Ok,onda smenjujte Toleta pa nek nam je Boga na pomoci.
Daj Boze da dodje neko posten.
Svi su dobronamerni ali retko ko je posten.

A gde sam ja to pomenuo Terzića?
Većeg zla od tvog Toleta nema. Pogledaj unazad šta je sve upropastio.

Nisi ga pomenup al verujem da aludiras na njega...ko sto neko vec pomenu vi ste na Toleta vise besni jer je briljantnim zvezdinim generacijama ukrao toliko titula i napravio vam izgleda i dug od 50 milki...elem,ko god da bude predsednik saveza ne menja cinjenicu da nam reprezentativci igraju ko p.ickice i da ih je bas briga za drzavni tim...

Nisi ga pomenup al verujem da aludiras na njega...ko sto neko vec pomenu vi ste na Toleta vise besni jer je briljantnim zvezdinim generacijama ukrao toliko titula i napravio vam izgleda i dug od 50 milki...elem,ko god da bude predsednik saveza ne menja cinjenicu da nam reprezentativci igraju ko p.ickice i da ih je bas briga za drzavni tim...

Što se mene tiče možeš da veruješ i u Marsovce...Ti izgleda govoriš o svojim strahovima vezanim za odlazak Karadzića a u vezi sa Partizanom .
Boli me tuki za raspali srpski klupski fudbal i za domaću ligu. Ovde se radi o reprezentciji a nju je tvoj Tole shebao do jaja.

Što se mene tiče možeš da veruješ i u Marsovce...Ti izgleda govoriš o svojim strahovima vezanim za odlazak Karadzića.
Boli me tuki za raspali srpski klupski fudbal i za domaću ligu. Ovde se radi o reprezentciji a nju je tvoj Tole shebao do jaja.

Ja i Tole stari drugari,cim je "moj Tole"....boli vas tuki uvek kad ste u cabru,zabole me da ce da ode Tole moj zivot ce i dalje biti isti

spustanje naseg fudbala na ovako niske grane nikako se ne moze racunati kao nesto pozitivno u karadzicevom radu.sto mu svi tepaju tole, kakav tole ili mi jednostavno volimo da tepamo onom ko nas unistava pa neki zovu i dalje milosevica slobom.

vise bih voleo da je partizan 2 puta u tih 6 godina stigao daleko u ligi sampiona nego ovde sto se ganja sa zvezdom i vojvodinom i to racuna kao uspeh.

to je razmisljanje bolje prvi u selu i ne mogu razumeti svu plitkoumnost takve misli.volim da budu prvi u gradu a to se moze postici jacanjem lige , cuvanjem kvalitetnijih igraca i stvaranjem uslova na svim terenima za dobar fudbal.

ovako nam samo pucaju timovi u evrotakmicenjima i NIJE uteha 1, 2 ili 3 mesto u ligi.

reprezentativci ako u jednu ili dve utakmice igraju kako igraju ne zovi ih vise.vise vredi osrednji koji trci i bori se nego dobar koji odigra svaku desetu solidno.

BAS ME BRIGA ko je odakle, prestanimo vise sa osudama tog tipa.
Ako radi u interesu Srbije,DOBAR JE,ako ne, onda ga treba menjati,
U ovom slucaju,Tole nije sjajan ali je do sada najbolji predsednik FSS po rezultatima.
Ako bas hocete i SPORTSKIM.Ako posmatramo samo Srbiju.

Liga mislim na klupski fudbal je nazadovala poprilično od njegovog dolaska, imaš i uefinu rang listu gde smo bili 2008 a gde sada. A ako oni lažu, onda ne znam gde je istina.
Što se tiče rezultata reprezentacije osim odlaska u Južnu Afriku 2010 reprezentacija konstantno nazaduje na fifinoj listi, trenutno smo 46i sto je najlosiji rejting za zadnjih 9 godina,
pritom posto je lista od pre mesec dana verovatno ćemo pasti i još koje mesto.

Može se to nazvati rezultatima, ali veoma lošim.

U tome sto je u kasi FSS trenutno nekoliko miliona jevrica.
U tome sto je u poslednjih nekoliko godina popravljeno ili izgradjeno na desetine stadiona.
U tome sto je izgradjena baza FSS, tacnije veliki komplex konferencijskih sala, terena za razne sportove,staza i bazena mozda itd...
U tome sto Toletovi prethodnici ne samo da nista nisu ostaviuli iza sebe,vec su ostavili i manjkove.
Ako smenite Toleta, doci ce Terzic ILI NEKO TERZICEV.
ETO ZATO.
Da je Tole otišao na vreme (nakon one sprdenje sa Pižonom) u kasi bi bilo još više, jer bi se sigurno plasirali na neko takmičenje ... Nije Tole od svojih para napravio kuću fudbala, nego iz budžeta, a pošto je to trebalo da bude u Inđiji, tu su na kraju bile velike muljaže i pranje novca ... Mada, moglo se to mnogo bolje i funkcionalnije uraditi ...

Otkad je Tole na čelu, mi smo propustili takmičenja 2012-e, 2014-e a evo i sada pa ti izračunaj koliko je to novca ...

Миленце, на овој теми си као риба у води. Одлично ти иде овде и зато немој на оне тешке теме...

Da znas da i tebi ide mnogo bolje ovde.

Bolje da mastas o smeni Toleta i nasem plasmanu na neko takmicenje, nego o nekakvim belorusko-rusko-jermenijsko-srpskim savezima.

Poslednja izmena:
Da znas da i tebi ide mnogo bolje ovde.

Bolje da mastas o smeni Toleta i nasem plasmanu na neko takmicenje, nego o nekakvim belorusko-rusko-jermenijsko-srpskim savezima.

Миленце, ја сам некад мало прек, али сам у суштини увек за зајебанцију, тако да ми не замери ако некад мало планем.

А што се тиче такмичења и пласмана, нема од тога ништа, замајавање класично, отићи ће једн лопов доћиће исти и тако у круг.

zasto danko lazovic igra objasnio INSAJDER.partizan ga MORA prodat.kad god neko padne na teren ja odma znam da je danko,osim toga za nista i nije.
jeste tole onakav i ovakav,ali zatupljen narod niko nemoze promenit.albanci nam se sprdaju u sred beograda,a "navijaci" par dana posle na derbi da se poubijaju medjusobno.
"navijace" vise brine da stojkovic bude izvizdan nego kako brani i kako se trudi.(po meni najvise u rep).
"navijace" vise brine tata ciji sin navija za suprotnicki klub nego ko od istih tih "navijaca" pravi budale.
neverujem da su ljudi i dalje zaludjeni zvezda/partizan iako je scenarijo davno napisan.VELIKA stvar ko ce osvojit JSL.
navijacu za bilo koji srpski klub koji bude mogo nesto ozbiljnije na euro takmicenjima.
do tad sve naj "navijacima" koji se medjusobno ubijaju i koji i dalje pune stadione za ciji interes....?

Sad ce Curcic da poprimi epitet velikog maga fudbala jer je otisao na prvenstvo evrope u21 i da kao 'iskusan i prekaljen' strucnjak povede reprezentaciju u nove pohode sa 6 zadnjih veznih na neafirmisanu ,ali respektabilnu Jermeniju.pa Pizon je bio vicesampion Evrope sa mladima :D
Ejjj bre mi smo branili 0-0 u Jerevanu pa primili gol, i malo je to bilo ,nego smo sad branili 1-0 pa primili 3.....

I da ,umoran sam da komentarisem savez ,dakle posmatram iskljucivo struku

A onda se pominje i Deki Stankovic kao resenje, covek bez miligrama iskustva ,da ga lepo potrosimo na mestu selektora.....
A odjurili smo Ljubinka koji je imao toliku volju da napravi nesto,kao nije imao iskustva,a sada ce Curcic imati iskustva
I dalje ocekujem 'necemo zuriti sa izborom selektora'
Realno iz ovih govana bi mogli da nas izvade Antic,Golac ili Milutinovic od starijih,te Drulovic od mladjih,ali posto nema nista od njih, ja bih taj posao poverio Tumbakovicu,ne zato sto je srecno resenje,vec zato sto od svih potencijalnih opcija ja ne vidim bolju.....ili Piksiju.....

Meni nije jasno zasto su oterali Drulovica. Covek je bio da ostane na klupi ali ga iz Saveza nisu zeleli. Ocigledno da nije zeleo da mu sastavljaju tim svakakvi menadzeri i lopovi iz FSS pa su nasli alternativu u Advokatu koji im se uvalio na ime da ne kazem Dik. Po meni Drulovic jeste forsirao ona dva famozna zadnja vezna ali je zvao najbolje i u prvoj postavi je uvek imao najbolje. Ako ne vrate njega mozda bi Stanojevic i bio dobro resenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back