Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I za večeras je kriv Bogdanov i za nerješeno u Jermeniji i za poraz u Hrvatskoj i za dron sa zastavom Velike Albanije... za sve bruke i sramote koje nam je ovaj savez napravio kriv je Ivan Bogdanov...

Aha, znaci Savez u stvari igra umesto igraca. Tole je verovatno prednji vezni, Bata Djora bek, a Lakovic u spicu.
I da, Tole je i dron pustio. I kriv je za hiperinflaciju i majske poplave.

To i kazem, jeste i Miha radio za ove mafijase ali bar smo igrali neki fudbal, i to je on jos usput isprobavao igrace, rekonstruisao, podmaldjivao ekipu, ovaj dosao na gotovo i ocaj blagi... ja sam mislio da taj Advokat zna nesto ali izgleda da sam se prevario...

Advokat zna posao ali je placen ne da ga radi, vec da promovise u igrace Ramadanijeve pulene i da im dize cenu...

Sve se vrti oko novca...

Miha je počeo zvati najkvalitetnije igrače tek kad smo izgubili šansu za svjetsko prvenstvo... na početku je i on forsirao menadžerske igrače...
Da li je ili nije,ne znam.
A prvi i jedini put kada je objektivno pozvao optimalan tim je bila utakmica sa makedonijom i pobeda od 5:1.
Cak ni protiv Velsa nismo bili u najjacem sastavu.

I zasto smo sada dali 300 000 evra?.
Pa Tole bre, mogao si da pozoves nekog cobanina sa Golije, da mu das 300 evra i da ti sastavi tim, da igraju ljudi... samo tako ovde.

Medjutim to ne znaci da podrzavam smenu Toleta.
SVI ZNAMO ko ce doci ako Tole ode.
Doci ce Terzic.
Sta ste imali pod Terzicem?.

To si u pravu... ali ja ne pričam o tome...

Bas o tome.

Ja zameram samo igracima sto su cave, al` ajde, znamo da fudbaleri nisu previse pametni. Voleo bih kada bi se Bane, Kolarov, Matic, Tadic pokupili i zajednicki oglasili saopstenjem - necemo vise da igramo dok se sva mafija iz saveza ne rascisti i dodju neki ljudi iz fudbala koji vole fudbal i zele da se njime bave.

Samo toliko bi od njih bilo dovoljno.

Primera radi ``U timu veceras nema Mitra koji je dao gol Arsenalu u Londonu u 90. minutu i iznudio penal, sve za 15 minuta, a igra Lazovic? Onda niko od nas ne igra.``

Bas o tome.

Ja zameram samo igracima sto su cave, al` ajde, znamo da fudbaleri nisu previse pametni. Voleo bih kada bi se Bane, Kolarov, Matic, Tadic pokupili i zajednicki oglasili saopstenjem - necemo vise da igramo dok se sva mafija iz saveza ne rascisti i dodju neki ljudi iz fudbala koji vole fudbal i zele da se njime bave.

Samo toliko bi od njih bilo dovoljno.

Primera radi ``U timu veceras nema Mitra koji je dao gol Arsenalu u Londonu u 90. minutu i iznudio penal, sve za 15 minuta, a igra Lazovic? Onda niko od nas ne igra.``
Fudbalska mafija je jako ozbiljna i vrlo opasna... pa sjećaš se ti da su predsjednika FSJ-a Bulatovića ubili?!

To i kazem, jeste i Miha radio za ove mafijase ali bar smo igrali neki fudbal, i to je on jos usput isprobavao igrace, rekonstruisao, podmaldjivao ekipu, ovaj dosao na gotovo i ocaj blagi... ja sam mislio da taj Advokat zna nesto ali izgleda da sam se prevario...

Pa jel smo Mihajlovicu dali onolike pare da nas ne kvalifikuje na SP.
Dajte ljudi, jel vidite da konstantno dovodimo najskuplje moguce opcije, trenerske, koje zele da nas treiraju.
Neka dovedu brate nekog trenera iz lige.
Evo Curcica,Drulovica,Bekvalca,...
Neka mu daju 60 hiljada evrica i da igramo kako treba.

:ok:
Bravo.
Tole je kriv i zato sto su danas upucali Beka, i zato sto Galibabinci nemaju gasovod i zato sto je ovaj Editt Drama dronirao Srbiju... itd.

Aman bre...
Tole je odgovoran za ono što se dešava u srpskom fudbalu. On smenjuje i dovodi selektore, bira saradnike... Ko će da drugi da bude kriv?

- - - - - - - - - -

Evo Curcica,Drulovica,Bekvalca,...

E sva trojica su do qrca. Sad samo treba da se umesto ovog nesrećnog Holanđanina dovede neki od gore navedenih slepaca.

Aleksandar Mitrovic dao 10 golova za Anderleht, Kristijano Ronaldo dao 17 i NE IGRA OD POCETKA - vec igra treci put Danko Lazovic ,koji se posle 3 sprinta rastaje sa zivotom koliko nema snage....

U zadnje 4 utakmice Lazovic nije dao nijedan gol

https://uk.eurosport.yahoo.com/football/players/danko-lazovic/

Ali verovatno Tole i Ramadani planiraju da mu dignu cenu sada i da ga zavale negde u inostranstvu i dobro zarade.

Ko je odgovoran za stanje fudbala ako ne predsjednik FSS? I klupski i reprezentativni fudbal su nam užasni. A nije da nemamo dobrih igrača.

Kakve veze ima Karadzic sa klupskim fudbalom?
Je li on kriv za lopove u upravi Partizana i Zvezde?

Sto se reprezentativnog fudbala tice, Karadzic je odgovoran samo za izbor selektora, zajedno sa ljudima iz FSS-a.
I tu su imali pogotke i promasaje, ali to je sasvim normalna stvar u fudbalu, jer ti ne mozes da gledas u pasulj pa da znas kakve ce rezultate neki selektor da ima.

Tole je ono sto se zove dezurni krivac.
Kad je bio Antic, onda je bio kriv sto mu je dao velike pare pred SP, gde smo ispali u grupnoj fazi.
Kad je smenio Antica i doveo Pizdru, onda je bio kriv sto nije Antica zadrzao.
Kad je otisao Pizdra, a dosao Miha, opet je bio kriv sto ovaj isprobava igraca i podmladjuje reprezentaciju.
Kad je dosao Advokat, onda je kriv sto je dao tolike pare, bolje da je zadrzao Mihu, koji je podmladio reprezentaciju i bio na pravom putu.

Sta god taj covek uradi, to ne valja.
Ne znaci da je on cvecka, daleko od toga. Covek je klasicni makijavelista, ali koreni problema u nasem fudbalu sezu jos od 2000. godine, i tu ne moze nista da se promeni preko noci, makar Mojsije dosao na mesto predsednika Saveza.

- - - - - - - - - -

Ali kao što si i sam naveo - možda su i fudbaleri uvideli da je Tole najveći krivac pa je ovo možda bio bojkot!?

A mozda im je neko insinuirao da je Tole krivac za sve?

Pa kako da imaju igru kad nemaju ni akcije ni vezni red, odbrana raspad sistema, a u napadu pored 5 boljih igraca igra Danko Lazovic.

Sve ti je onda jasno

Tole i Ramadani guraju svoije igrace, igraju kladionicu protiv nas i uzimaju duple pare

Stojkovic,
Ivanovic,
Subotic,
Tomovic,
Kolarov,
Matic,
Tosic,
Tadic,
Jojic,
Mitrovic,
DARKO Lazovic recimo.
Rezerve.
Lukac,
Nastasic,
Markovic,
Zivkovic,
Milivojevic,
Krsticic,
Vukan Savicevic,
Marko Vesovic,ako ne igra za CG,
Djuricic Filip,
Djurdjic,
...

Sta god taj covek uradi, to ne valja.
Ne znaci da je on cvecka, daleko od toga. Covek je klasicni makijavelista, ali koreni problema u nasem fudbalu sezu jos od 2000. godine, i tu ne moze nista da se promeni preko noci, makar Mojsije dosao na mesto predsednika Saveza.

Ne moze, naravno, ali mora se poceti jednom. Prvi korak je dovesti nekog drugog na celo FS.

Aha, znaci mafija ce da ubije Ivanovica, Kolarova, Matica, Tadica, sve njih zbog takvog nastupa?

Jer, oni ionako nisu poznati i nista nece izgledati cudno i sumnjivo.

Opet ne razumiješ ništa ili se praviš lud... naši igrači su dio sistema, to je sve uvezano... svi oni imaju menadžere od malih nogu, svi oni njima daju procenat... Zašto bi se iko od njih, pogotovo oni najuspješniji, zamjerao mafiji?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back