Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači brate to ti je ono klasično pišanje po sirotinji. Mi smo jebena EU i morate igrati kako vam mi sviramo.
Nego, daj da mi nastavimo naše evrointegracije.

Letelicom je upravljao Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, koji je pokazao američki pasoš policiji. Nezvanično on je uhapšen. Rama je meč pratio iz lože stadiona Partizana odakle je upravljeo dronom. On je sa nekolicinom pratilaca napustio ložu neposredno pred kraj poluvremena.
Како је РТС-у потврђено у МУП-у, дрон са заставом је пуштена са крова Цркве Светог Арханђела Гаврила у Хумској улици, а Рамин брат управљао је њоме даљинским управљачем из ВИП ложе.

Gde je sad Niska Zandarmerija kad ti treba?

Gde je sad Niska Zandarmerija kad ti treba?

10384687_811747322218894_5502520719455078481_n.jpg

Evo naše žandarmerije. Zauzeti su mlaćenjem Srba.

Jutros je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zaustavljena grupa albanskih navijača koji su nosili albanske zastave i kape sa oznakom Oslobodilačke vojske Kosova (OVK).

Naši organi bezbednosti nisu hteli da ih puste da uđu u zemlju, nakon čega su intervenisali diplomate iz pojedinih visokih evropskih krugova.

Organi bezbednosti su nakon takve intervencije pustili grupu da uđe, a upravo su oni učestvovali u večerašnjem incidentu sa zastavom Velike Albanije.

Jel im platili i smestaj ovi nasi drzavni organi?

ukratko, desila se bizarna provokacija i prekid, bilo je od starta i puno negativne atmosfere na tribinama, kao i organizovanih kriminalnih grupa, tobože navijača, koji su došli da upliću politiku. sve u svemu, jako ružno, ali ono što je doživela danska večeras, e to se zove košmar

u neku ruku, zastava je došla u dobar čas jer su naši bili u rasulu, i u teškoj defanzivi.
nervozni mitrović je napravio glup faul, onda i ivanović, igra nam se raspala pod pritiskom, dok su albanci uspeli da se prisaberu i iskoriste našu nervozu

To jeste tacno jer 20 minuta smo bili zestoko pali u igri. Raspala nam se igra i oni su imali mnogo bolje sanse.
Nego na istoku je izbila tuca nekoliko trenutaka pre zastave a ja sam mislio da se neki albanac otkrio i onda su ga svi napali. Sada mislim da su videli zastavu ovi sa istoka i nekolicina je pokusala da utrci na teren pa je ispala makljaza sa kornjacama. Nego sta ce ovaj na terenu?

1490335-bogdanov-1.jpg

To jeste tacno jer 20 minuta smo bili zestoko pali u igri. Raspala nam se igra i oni su imali mnogo bolje sanse.
Nego na istoku je izbila tuca nekoliko trenutaka pre zastave a ja sam mislio da se neki albanac otkrio i onda su ga svi napali. Sada mislim da su videli zastavu ovi sa istoka i nekolicina je pokusala da utrci na teren pa je ispala makljaza sa kornjacama. Nego sta ce ovaj na terenu?

1490335-bogdanov-1.jpg

da pokaze tetovazu :mrgreen:

naši su lepo počeli, međutim ona napeta i negativna atmosfera sa tribina, baklje, vređanja i ostalo ih je unervozilo kad su videli kako se organizovani deo publike ophodi prema meču....

na kraju ispada d a albanci treba da zahvale našim patriJotama a naši albanskim, jer su oba tabora uticala negativno na svoje

Albanci su pokazali svoju staru jeftinu, podmuklu i kukavičku taktiku, da provociraju i onda kad im odgovorimo glume žrtve kako bi ih veliki tatica i mamica spasli.
Nažalost, znajući kakva je UEFA kazniće nas porazom od 3:0 zbog ružnih povika sa tribina i uletanja navijača :( Hebiga....

u neku ruku, zastava je došla u dobar čas jer su naši bili u rasulu, i u teškoj defanzivi.
nervozni mitrović je napravio glup faul, onda i ivanović, igra nam se raspala pod pritiskom, dok su albanci uspeli da se prisaberu i iskoriste našu nervozu

Ma daj bre, kakvom rasulu.
Da je utakmica nastavljena, ne sumnjam da bi ih dobili.
Albanci su na terenu delovali uplaseno, defanzivno, imali su jednu user sansu i jednu polupriliku iz prekida i to je to.

Ma daj bre, kakvom rasulu.
Da je utakmica nastavljena, ne sumnjam da bi ih dobili.
Albanci su na terenu delovali uplaseno, defanzivno, imali su jednu user sansu i jednu polupriliku iz prekida i to je to.

More... do 25-og minuta je postojala jedna ekipa na terenu a do prekida su Albanci preselili igru na nasu polovinu i bili bolji. Kako god da se zavrsi ovo revans moramo igrati ili pred praznim tribinama ili na neutralnom terenu ali tamo ce ispasti rat ako se sudare navijaci obe zemlje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back