Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej ljudi, šta kažu jel prekinuta utakmica? Ne gledam na TV nego preko interneta sa engleskim komentatorom, koji skoro ništa od ovoga nije komentarisao

Ubacili su Albanci neko letece cudo kao neki helikopter na daljinski koji je nosio Albansku zastavu iznad sredine terena. Mitrovic je nekako dohvatio tu zastavu i skinuo je a Albanski igraci su naleteli na njega, krenula je tuca, utrcali su navijaci i sudija je prekinuo utakmicu.
Kakav lik koji je utrcao ispred Strajnica umirem. :hahaha:

Bz7pFwiIQAIkJwq.png

Dzon Dilindzer :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ubacili su Albanci neko letece cudo kao neki helikopter na daljinski koji je nosio Albansku zastavu iznad sredine terena. Mitrovic je nekako dohvatio tu zastavu i skinuo je a Albanski igraci su naleteli na njega, krenula je tuca, utrcali su navijaci i sudija je prekinuo utakmicu.
Kakav lik koji je utrcao ispred Strajnica umirem. :hahaha:

ajde da je zastava Albanije, nego je u pitanju velika Albanija, a ovi jos skocili da je brane

Čoveče koji haos. Video sam to tog leteće čudo, ali ebote koji retardi su krenuli da skaču na Mitrovića koji je krenuo da sklanja zastavu, kako da se nastavi utakmica dok se ne skloni?
No dobro, sve je ovo planski napravljeno, znaju oni kao Italijani u Đenovi da iskoriste naše paljenje.

Dosli su da provociraju i uspeli su u tome. Sto je najgore uspeli su i da nas nadigraju u zadnjih 15 minuta. Osilili se i uspeli su u toj nameri. Advokat ocigledno nije dorastao ovoj utakmici bas zbog toga sto ne razume kakav je ovo rivalitet. Njemu je ovo kao svaka druga utakmica a igraci Albanije koji su u vecem delu ustvari sa Kosova su maksimalno napaljeni da nas dobiju. Moramo da se naostrimo posle ovog incidenta i da proradi inat. Jedino tako mozemo da ih dobijemo, sve ostalo nije bitno.

Nema Jojica,nema Baste o cemu da razgovaramo,ko ce da da ton i dinamiku igri.
Ne mogu da razumem da nasi igraci igraju u velikim i vecim evropskim klubovima a albanski igraci igraju po italijanskoj i neamckoj drugoj ligi i to vecina vec godinama.Ajd da imaju nekog super talenta koji pravi razliku itd,stvarno ne razumem da ne mozemo da ih pobedimo,cak i u ovom sastavu koji nije najbolji zasigurno.
Sa Jojicem u timu,mladi su za 30% bili jaci u kvalifikacijama itd a Basta je igrac koji ume da probike krilo,brz je, stamen i izdrzljiv.

Mi Srbi smo ocito antitalentovani za reprezentativni fudbal.Necu vise da gledam,boli me vise za fudbal nacionalni.
Ne igra Jojic,ne igra Basta,selektora placamo ko Murinja da cuva ovce pokraj terena.
Hvala ti boye sto fudbal u Srbiji ne stoji bolje, da bi stojao,morali bi smo da zrtvujemo:Kosarku,odbojku,vaterpolo,tenis i rukomet zajedno, da propadnu,da bi se nasa reprezentacija u fudbalu domogla postgrupne faze na nekom internacionalnom takmicenju.
Sto je najgore,u mladima se dosta,dosta dobro radi ali pocim odu u velike klubove, sve se raspadne kao kula od karata,ceo sistem.A U PM sa fudbalom.Odoh ja.

Sutra svi da platite TV pretplatu :mrgreen:
Ovakav spektakl samo RTS moze da nam priredi :mrgreen:

E ovo vredi gledati. A ne Bolji Zivot po 17-i put. Mada opet necu platati pretplatu. ;)

- - - - - - - - - -

kako su uopste to cudo uspeli da unesu na stadion?

Neko je spolja pustio tog drona i sa neke zgrade ili iz nekog obliznjeg parka upravljao daljinskim upravljacem.

kako su uopste to cudo uspeli da unesu na stadion?

Rastavili na delove pre utakmice, ugurali delove u šupke, kad su ušli na stadion, iskakili ih, skupili i sastavili ga :hahaha:

Gajbu piva dugujem svakom ko mi nađe video ovog lika! :lol:

Gledam tekmu preko streama, pa nisam uhvatio...

Joj, razumem tvoju muku, ne živim u Srbiji pa nemam RTS i moram da strimujem bezveznu sliku preko neta sa stranim komentatorom :(
Nisam ni ja uvatio ovog lika što je uleteo....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back