Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali najjace da Bambi ima dobar pregled igre ;)

Od Lazovica sigurno ima. To se vidi ko kako igra u klubu i kakvu ulogu ima.

Ma pusti ti teoriju i šta ko bolje ima. Ja pričam o praksi, skorašnjim igrama za reprezentaciju. Da on igra dobro, ja mu ne bih tražio zamenu.

Ma dobro, meni se iskreno je*e kako on igra u CSKA. Kad bude tako igrao i za reprezentaciju, u redu.
Neka se pozove i Radović i Pera i Žika što se mene tiče. Samo da dobijemo upotrebljivog igrača.

On jeste da gnjavi loptu, okrece one biciklice nepotrebne i zadrzava loptu kada treba da je preda ali opet je dao gol u prosloj utakmici i jedan je od retkih koji se ne libi da sutne na gol sto znaci da je koliko toliko rasterecen i igra bez pritiska.

Jbg, mnogi nasi igraci tako briljiraju u klubovima, a tanki su u repki.
Recimo, ranije Vidic, pa Subotic itd.

Da se osvrnem na danasnju startnu postavu, odnosno na fenomen "Danko u spicu": mislim da je ideja Advokata da ima spica koji je pokretljiviji, koji trazi prostor i vise ucestvuje u igri, za razliku od Mitra koji je sidras i Djordjevica koji se nije video u Jermeniji.
To je jedini razlog zasto je Danko dobio prednost, po meni.

Zaboravio si na Stankovica koji je po meni bio najupecatljiviji sto se tice razlike u kvalitetu u igri klub/reprezentacija. Sto se tice Lazovica bolje da je zvao Skuletica iako je slican igrac kao Mitar tj. to sto ti kazes sidras ali bi bio sigurno upotrebljiviji. Lazovic me podseca na Pantelu jer sve vise pada i izlezava se po terenu nego sto utrcava u prostor i trci uopste. Valjda su ga godine stigle pa vise ide na iskustvo nego na kondiciju i snagu. Eto sad sam se setio jos jednog koji je u klubovima bio cak i iznad svojih mogucnosti a truba u reprezentaciji Pantela!

Ču' ranije Vidić...a lik nosio odbranu kroz kvalifikacije u kojima smo primili 1 gol.

Postoji statistika da imamo jako los skor u reprezentaciji kada je Vidic igrao. Za one godine koje je on proveo u reprezentaciji je odigrao samo 50% reprezentativnih utakmica i to uglavnom zbog Mancestera. Takav nam ne treba. Isti skor smo imali i sa Gavrancicem i Krstajicem 1 gol.

Zaboravio si na Stankovica koji je po meni bio najupecatljiviji sto se tice razlike u kvalitetu u igri klub/reprezentacija.

Da, ali jbg, Deki se bar borio covek, njega cenim zbog toga.
Vidic je u reprezentaciji igrao daleko slabije nego u Mancesteru, plus sto je stvorio klan koji nas je upropastio.

I zbog cega se sve ovde svodi na klubastvo?
Sta, ne sme da se kaze bilo sta protiv nekog bivseg ili sadasnjeg igraca Zvezde?
Ne razumem?

Postoji statistika da imamo jako los skor u reprezentaciji kada je Vidic igrao. Za one godine koje je on proveo u reprezentaciji je odigrao samo 50% reprezentativnih utakmica i to uglavnom zbog Mancestera. Takav nam ne treba. Isti skor smo imali i sa Gavrancicem i Krstajicem 1 gol.

Pa zašto onda ne pljuvaš Krstajića i Gavrančića?

A nama upravo takvi kao Vidić trebaju.

O mitu zvani Stankovic koji se borio za reprezentaciju imam mnogo toga naspisati drugom prilikom...joj Spanci su nas sabili u 16 ne izlazimo covece samo da izdrze...ali isto nekako imam osecaj da nema sanse da nam daju gol

- - - - - - - - - -

Jeli FIlip Kostic u rodu sa Vukom Kosticem...meni stvarno jako lice

Pa zašto onda ne pljuvaš Krstajića i Gavrančića?

A nama upravo takvi kao Vidić trebaju.

Zasto bi ih pljuvao? Oni momci su uvek igrali iznad svojih mogucnosti. A za Vidica je Neozbiljni Pesimista ukratko sve rekao. Posle utakmice sa Slovenijom i haosa koji je napravio i na samoj utakmici i u reprezentaciji posle te utakmice ja mu ne bi oprostio. Jos je ucenjivao selektore da nece da igra ako zovu Kezmana pa ovog pa onog... Jeste on bio ubedljivo najveca zvezda tada ali brate... malo se previse umislio.

Zasto bi ih pljuvao? Oni momci su uvek igrali iznad svojih mogucnosti. A za Vidica je Neozbiljni Pesimista ukratko sve rekao. Posle utakmice sa Slovenijom i haosa koji je napravio i na samoj utakmici i u reprezentaciji posle te utakmice ja mu ne bi oprostio. Jos je ucenjivao selektore da nece da igra ako zovu Kezmana pa ovog pa onog... Jeste on bio ubedljivo najveca zvezda tada ali brate... malo se previse umislio.

Sta je to uradio uzo penal da sutira kad su se svi usrali ko pickice?...A Kezman je teletabis od igraca...sto se i videlo posle odlaska iz PSVa...retko smesan igrac koda je na ledu sa loptom...smesniji i od ovih kukavaca pantelica i lazovica

Filip Kostic, kakav majstor :worth:

Inace, ne mogu neki ovde da porede ucinak Gavrancica i Krstajica sa Vidicem, jer znamo kakvu REPUTACIJU ima Vidic

Igraci koji igraju za jake klubove, pa jos kapiten Junajteda, uvek ce se gledati pod posebnom lupom u odnosu na ostale

Stankovic i Vidic su najzvucnija imena u srpskom fudbalu koji u reprezentaciji nisu uradili bog zna sta, pogotovu Vidic

Pa kad se spomene da je Vidić igrao u toj odbrani koja je primila 1 gol, i NOSIO tu odbranu, ti onda spominješ Krstajića i Gavrančića, valjda da omalovažiš njegovu ulogu, šta li...

A ako je tebi Vidić krivac za ono što se dešavalo u Sloveniji, onda baš i ne pratiš šta se dešava u našem fudbalu.

Vidića nema već neko vrijeme, a reprezentacija nam je u još većem *****.

Ovo je biser nad biserima :worth:

Jesi mi dobar brate? Kako kuci? Inace? Nadji onaj klip kad ga presretne onaj fenerbacheov navijac i dere se na njega iscudjaje i pita "r u player?" ili jesili ti igrac sto i najbolje opisuje Kezmana...On je imo taj njuh za gol i davo te otpatke u PSVu....kasnije u ozbiljnioj ligi u jacem tempu se nikako nije mogo naci pogubio se ko magarac...inace sem tog nosa za gol ostalo sve je dupla nula kod njega...prijem duel igra kontrola lopte kao da je na ledu najbolji opis i nijedadna ekipa koja drzi do sebe to nije mogla da trpi...

Jesi mi dobar brate? Kako kuci? Inace? Nadji onaj klip kad ga presretne onaj fenerbacheov navijac i dere se na njega iscudjaje i pita "r u player?" ili jesili ti igrac sto i najbolje opisuje Kezmana...On je imo taj njuh za gol i davo te otpatke u PSVu....kasnije u ozbiljnioj ligi u jacem tempu se nikako nije mogo naci pogubio se ko magarac...inace sem tog nosa za gol ostalo sve je dupla nula kod njega...prijem duel igra kontrola lopte kao da je na ledu najbolji opis i nijedadna ekipa koja drzi do sebe to nije mogla da trpi...

Eh da nam je sad jedan Kežman...

Pa covek je napadac, njegov posao je da postigne gol, a ne da se dribla.
Kezman je bio najbolji strelac PSV-a, najbolji strelac holandske lige pored jednog Ibrahimovica, Van Nistelroja, odveo nas je na to SP 2006. godine svojim golovima u kvalifikacijama, pre svega protiv Bosne i Spanije, igrao za Celzi, Atletiko. I ti kazes da je neznalica?

Pa kad se spomene da je Vidić igrao u toj odbrani koja je primila 1 gol, i NOSIO tu odbranu, ti onda spominješ Krstajića i Gavrančića, valjda da omalovažiš njegovu ulogu, šta li...

A ako je tebi Vidić krivac za ono što se dešavalo u Sloveniji, onda baš i ne pratiš šta se dešava u našem fudbalu.

Vidića nema već neko vrijeme, a reprezentacija nam je u još većem *****.

Ne lupaj ja ne pratim nasu reprezentaciju... On nosio a ostali su stajali na terenu i gledali su kako on igra fudbal... Ja kazem da je on FENOMENALAN FUDBALER, najbolji stoper koga smo ikad imali ali je kao covek ***** (moderator sam pa necu da napisem). Ko je on da naredjuje ko ce igrati a ko ne u reprezentaciji? Vidic? Pa sta?! Ne shvatas sustinu onoga sto ja pisem. Krstajic i Gavrancic pruzaju 110% svojih mogucnosti a Vidic 50% pa i ako je bolji sa tim procentom opet cu vise ceniti igrace koji se bore za svoju zemlju srcem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back