Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
ali najjace da Bambi ima dobar pregled igre![]()
Od Lazovica sigurno ima. To se vidi ko kako igra u klubu i kakvu ulogu ima.
Ma pusti ti teoriju i šta ko bolje ima. Ja pričam o praksi, skorašnjim igrama za reprezentaciju. Da on igra dobro, ja mu ne bih tražio zamenu.
Ma dobro, meni se iskreno je*e kako on igra u CSKA. Kad bude tako igrao i za reprezentaciju, u redu.
Neka se pozove i Radović i Pera i Žika što se mene tiče. Samo da dobijemo upotrebljivog igrača.
On jeste da gnjavi loptu, okrece one biciklice nepotrebne i zadrzava loptu kada treba da je preda ali opet je dao gol u prosloj utakmici i jedan je od retkih koji se ne libi da sutne na gol sto znaci da je koliko toliko rasterecen i igra bez pritiska.
Jbg, mnogi nasi igraci tako briljiraju u klubovima, a tanki su u repki.
Recimo, ranije Vidic, pa Subotic itd.
Da se osvrnem na danasnju startnu postavu, odnosno na fenomen "Danko u spicu": mislim da je ideja Advokata da ima spica koji je pokretljiviji, koji trazi prostor i vise ucestvuje u igri, za razliku od Mitra koji je sidras i Djordjevica koji se nije video u Jermeniji.
To je jedini razlog zasto je Danko dobio prednost, po meni.
Zaboravio si na Stankovica koji je po meni bio najupecatljiviji sto se tice razlike u kvalitetu u igri klub/reprezentacija. Sto se tice Lazovica bolje da je zvao Skuletica iako je slican igrac kao Mitar tj. to sto ti kazes sidras ali bi bio sigurno upotrebljiviji. Lazovic me podseca na Pantelu jer sve vise pada i izlezava se po terenu nego sto utrcava u prostor i trci uopste. Valjda su ga godine stigle pa vise ide na iskustvo nego na kondiciju i snagu. Eto sad sam se setio jos jednog koji je u klubovima bio cak i iznad svojih mogucnosti a truba u reprezentaciji Pantela!
Ču' ranije Vidić...a lik nosio odbranu kroz kvalifikacije u kojima smo primili 1 gol.
Postoji statistika da imamo jako los skor u reprezentaciji kada je Vidic igrao. Za one godine koje je on proveo u reprezentaciji je odigrao samo 50% reprezentativnih utakmica i to uglavnom zbog Mancestera. Takav nam ne treba. Isti skor smo imali i sa Gavrancicem i Krstajicem 1 gol.