Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UOPŠTE se ne bih složio,jesi ti gledao nekada Lazovića u PSV'u recimo ili u Zenitu?.
O Panteliću i da ne govorim. On je majstor fudbala, i u Herti i u Ajaksu i u Olimpijakosu je bio veom,veom dobar a često i odličan.
Da ne pričam za period dok je bio u našoj ligi posebno u Sartidu pa i u CZ,nadavao se golova,napravio driblinga kao niko do tada.

Jesili ti recimo gledo Lazovica ili Pantelica u reprezentaciju? Padavicari najgore vrste koji neumeju lopte da prime a kada imaju igraca na ledjima da nepricam koda imaju epilepsiju Boze me oprosti...ovaj mali Mitrovic je protiv Hrvatske dobio vise duela i uradio toga nego Lazovic i Pantelic u celoj reprezentativnoj karijeri...Toliko o tvojim majstorima...

UOPŠTE se ne bih složio,jesi ti gledao nekada Lazovića u PSV'u recimo ili u Zenitu?.
O Panteliću i da ne govorim. On je majstor fudbala, i u Herti i u Ajaksu i u Olimpijakosu je bio veom,veom dobar a često i odličan.
Da ne pričam za period dok je bio u našoj ligi posebno u Sartidu pa i u CZ,nadavao se golova,napravio driblinga kao niko do tada.

Lazovic je katastrofalan igrac koji se saplice o loptu,realno covek nema pojma,ta njegova igra kroz celu karijeru je toliko kilava i jadna da nije ni na nivou druge lige.Pantelic je za njega ``zuba Ronaldo``mada i on u reprezntaciji nije uradio nista.

- - - - - - - - - -

Jesili ti recimo gledo Lazovica ili Pantelica u reprezentaciju? Padavicari najgore vrste koji neumeju lopte da prime a kada imaju igraca na ledjima da nepricam koda imaju epilepsiju Boze me oprosti...ovaj mali Mitrovic je protiv Hrvatske dobio vise duela i uradio toga nego Lazovic i Pantelic u celoj reprezentativnoj karijeri...Toliko o tvojim majstorima...

Sto bi rekli strucnjaci Mitrovic je ``izmislio fudbal`` za Lazovica i Pantelica.

A sto se tice drugog zadnjeg veznog narocito protiv ovakvih protivnika opste nije potreban tj niko Maticu netreba...Murinjo u premijer ligi igra sa jednim zadnjim veznim upravo Maticem a mi nemozemo protiv Jermenije i Albanije nego pocinjemo sa Gudeljom koji je zaduzen da kvari protivnicima igru???Smesno!

Matic Murinju sluzi da pokriva Fabregasa, sa kojim igra u paru, kad ovaj krene napred, da li sa loptom ili bez nje, znaci cisto defanzivni zadaci, eventualno ako se juri rezultat i Matic krene malo ofanzivnije... kao sto kazes, neobjasnjivo je da pored Matica igra i Gudelj koji je takodje destruktor i nista drugo, jedino ako Advokat ne misli da Matic bude glavni kreativac na sredini terena a da Gudelj obavlja prljav posao... sto me opet ne cudi jer Matic je jos najkreativniji od tih po vokaciji zadnjih veznih koje imamo...

Matic Murinju sluzi da pokriva Fabregasa, sa kojim igra u paru, kad ovaj krene napred, da li sa loptom ili bez nje, znaci cisto defanzivni zadaci, eventualno ako se juri rezultat i Matic krene malo ofanzivnije... kao sto kazes, neobjasnjivo je da pored Matica igra i Gudelj koji je takodje destruktor i nista drugo, jedino ako Advokat ne misli da Matic bude glavni kreativac na sredini terena a da Gudelj obavlja prljav posao... sto me opet ne cudi jer Matic je jos najkreativniji od tih po vokaciji zadnjih veznih koje imamo...

A još neobjašnjivije je da kad juriš rezultat uvodiš Kuzmanovića, koji je otprilike kao Matić (mada je Matić kvalitetniji igrač) umjesto Markovića...

Кад видим како се прже љаљани на ову утакмицу као да је Косовска битка вол. 6. (а реално, репка нам је љурац), дође ми да навијам за Албанију.

"SUTRA ĆE SE NA KOSOVU SUKOBITI VOJSKE"
"SUTRA ĆE SE VIDETI KO JE VERA A KO NEVERA"
"SUTRA ĆEMO BOGU NA ISTINU"
"I DA ALBANCE SUTRA NA TERENU SOLJU ZASOLIMO, ZRNO SOLI NA ZEMLJICU NE BI PALO"
:mrgreen:

A još neobjašnjivije je da kad juriš rezultat uvodiš Kuzmanovića, koji je otprilike kao Matić (mada je Matić kvalitetniji igrač) umjesto Markovića...
Ma kakvo jurenje rezultata,jel vidiš da mu je bio cilj samo da se ne obrukamo do kraja u Jermeniji,uveo Kuzmanovića da ojača odbrambeni deo tima da ne primimo još golova.Platili smo ga ne da pobeđuje već da spasava našu reprezentaciju od goleade autcajddera.
Čitam pre par dana,zaradio prodajom kuće valjda 600 hiljada evrića. Kažu u Informeru valjda,u fayonu, ovih 300 hiljada nije ništa za njega,on nije došao u Srbiju zbog para već nešto da uradi.
Pa ljudi moji,nemam ja nista protiv samog Advokata,ko kaže da je on došao samo zbog para,nije poenta u tome,poenta je što a plaćamo previše a možemo da dobijemo i više za neuporedivo manje pare.

Poslednja izmena:
Grci opet dobili slabu grupu...

1 N.Ireland 2 2 0 0 4 1 3 6
2 Finland 2 1 1 0 4 2 2 4
3 Romania 2 1 1 0 2 1 1 4
4 Hungary 2 0 1 1 2 3 -1 1
5 Greece 2 0 1 1 1 2 -1 1
6 Faroe Islands 2 0 0 2 1 5 -4 0

1 Denmark 2 1 1 0 3 2 1 4
2 Albania 2 1 1 0 2 1 1 4
3 Serbia 1 0 1 0 1 1 0 1
4 Armenia 2 0 1 1 2 3 -1 1
5 Portugal 1 0 0 1 0 1 -1 0

Najveci problem u ova dva meca (Jermenija i Francuska) nije sredina terena, vec krilni igraci.
U ovoj formaciji, gde se igra bazira na krilima, od presudnog znacaja je njihov ucinak na terenu, a on je mizeran.
Markovic ocajan u oba meca, Tosic takodje, jedino sto je dao sad gol u subotu.

Zato, ili ce se ti nasi bocni igraci dozvati pameti ili da menjamo formaciju na 4-4-2.

Najveci problem u ova dva meca (Jermenija i Francuska) nije sredina terena, vec krilni igraci.
U ovoj formaciji, gde se igra bazira na krilima, od presudnog znacaja je njihov ucinak na terenu, a on je mizeran.

Zato, ili ce se ti nasi bocni igraci dozvati pameti ili da menjamo formaciju na 4-4-2.
A što ne bi promijenili bočne igrače?!

Jedino da ubacimo Bastu umesto Tošića, a Tadića prebacimo levo umesto Markovića, ali onda nam u veznom redu ostaju sve same drvoseče :D

Zato je trebao da pozove Radovića... možda i da Đuričića stavi na Tadićevo mjesto, a da Tadić ide na krilo, možda i da proba onog Milinkovića Savića na sredini (iako je još mlad), gledao sam ga par puta, veoma je kreativan ... nemam pojma, ovako ništa ne valja...

Ali, 'ajde, sad je kasno... 'ajmo malo pozitivnih misli... idemo večeras da pobijedimo, da hebemo nanu naninu sLJastićarima i pekarima!!!

SRBIJA!!!

Zato je trebao da pozove Radovića... možda i da Đuričića stavi na Tadićevo mjesto, a da Tadić ide na krilo, možda i da proba onog Milinkovića Savića na sredini (iako je još mlad), gledao sam ga par puta, veoma je kreativan ... nemam pojma, ovako ništa ne valja...

Ali, 'ajde, sad je kasno... 'ajmo malo pozitivnih misli... idemo večeras da pobijedimo, da hebemo nanu naninu sLJastićarima i pekarima!!!

SRBIJA!!!

I to što kažeš, pljuvaćemo ako ne pobedimo :lol: Za večeras imam želju da igramo sa dva špica, mada s obzirom da je to skoro nemoguće, bilo bi dobro da utakmicu počne Mitrović jer je paljevina i može se desiti da odigra dobro.

Pošto u Srbiji svi vole da budu selektori evo mog predloga za sutrašnji tim.
Mislim da mi najbolje igramo u formaciji 4-4-2,to je stara Zugoslovenska formacija u kojoj se najbolje snalazimo,to je bila i standardna antićeva formacija u kvalifikacijama,ma da nam ni 3-5-2 nije strana.

GK Stojković,Lukač,Rajković,Bajko
RB Ivanović(Čelzi)
RCB Subotić,Pejčinović(Lokomotiva Moskva)
LCB Nastasić(Juventus,Siti...?)
LB Kolarov(Mančester Siti)
RM Basta(Lazio)
CDM N.Matić(Čelzi)
CAM Jojić(Dormund)
LM Tadić(Sautempton)
RST A.Mitrović(Anderleht)
LST L.Marković(Liverpul)
Rezerve
GK Lukač,Bajko,Rajko(jedan od trojice,koji god)
L.Milivojević(Olimpijakos)
Gudelj(AZ)
Kostič, R.Živković(kada bi hteo da igra za Srbiju,mogao bi bez problema u prvih 11)
Krstičić(Sampdorija)
Tošić(CSKA M.)
Šćepović(Seltik)
Živković(Partizan)
Lazović(CZ)
Ignjoski(Verder)
Radovanović?(Kijevo)
Vukan Savićević(CZ)
Milunović(igrao za CZ do skora,ne znam gde je sada)
do 24ice dopunite sami..

Voleo bih da imam povoda da komentarisem i norwezane ali su oni iz godine u godinu sve gori.Sve vise imigranata igrau Norweskoj reprezentaciji,ne kazme da je to uzrok losijih igrara ali m ise ne svidja to.Moze 1an ili 2a,ali uskoro ce polovinu ciniti imnigranti,kao u Nemackoj i Swedskoj.U Swajcarskoj su svi imigranti,ona za mene vise nije nacionalni tim.

srbija-albanija-utakmica-lazna-saopstenja-linc-1413141770-580538.jpg

I psole ovoga reci da je ovo jedna sasvim obicna fudbalska utakmica!!?? Ovo bre nema veze sa utakmicom! Kristalno cista mrznja iz njih izbija veze sa sportkim duhom nemajU!!! a Boga mi na ovo ne mogu da ostanem ravnodusan! Nadam se da ima medju nasim igraca bar 4-5 njih koje ovo moze da motivise da ih pregaze bice dovoljno za ove pse lajave i njih 4-5.....

Poslednja izmena:
srbija-albanija-utakmica-lazna-saopstenja-linc-1413141770-580538.jpg

I psole ovoga reci da je ovo jedna sasvim obicna fudbalska utakmica!!?? Ovo bre nema veze sa utakmicom! Kristalno cista mrznja iz njih izbija veze sa sportkim duhom nemajU!!! a Boga mi na ovo ne mogu da ostanem ravnodusan! Nadam se da ima medju nasim igraca bar 4-5 njih koje ovo moze da motivise da ih pregaze bice dovoljno za ove pse lajave i njih 4-5.....

STA BRE LUPAJU OVI,njihov narod je doziveo mnogo zla od Srba?.
To da i neko stvarno pocini zla nad nekima od njih,prouzrokovali su njihovi politicari podupreti SAD-om.
Njima nekoliko decenija DLAKA SA GLAVE NIJE FALILA.
Privreda KIM je bila ubedljivo najgora u SFRJ a oni ni u cemu nisu oskudevali,OGROMAN novac je stizao iz Beograda svake godine ap i meseca a napretka jie bilo.
Nisu placali struju,vodu,TV,... NI JEDAN RACUN.
Pa sta hoce vise.
Ako im je bilo lose,ZASTO SU KOG KLINCA DECENIJAMA HRLILI PREKO PROKLETIJA U SRBIJU.

OVAJ STO SU MU SRBI UBILI FAMILIJU.
PA SRBIMA JE POBIJENO NA DESETINE HILJADA FAMILIJA OD STRANE ALBANSKIH EXTREMSISTA I TO DOK JE JOS UVEK BILA SRPSKA VLAST NA KIM A POSLE TOGA DA NE PRICAM.
I STA SAD ONI DA RADE?,
DA UZMU UTOKE,DODJU NASTADION I POBIJU VAS SVE.
A VECINA TIH SADA,ZAHVALJUJUCI VAMA, ZIVI U BEOGRAD,KG,NISU,NOVOM SADU,MNOGI SE JOS UVEK VUCARAJU PO CUMEZIMA...
STA GOD TI JA I MOJA DRZAVA URADILI, A NIJE TO BILO NI PRIBLIZNO TAKO STRASNO I MASOVNO KAKO SU ZAPADNI MEDIJI NADUVALI,TI NEMAS PRAVO DA MI ZBOG TOGA OTIMAS PARCE MOG POSEDA NA KOME SAM TE NASELIO DA ZIVIS NA NJEMU.MOZES DA TRAZIS OD MEDJUNARODNE ZAJEDNICE DA ME FIZICKI,NOVCANO, KAZNI, BILO KAKVE SANKCIJE,ALI EMAS PRAVO DA OTIMAS TERITORIJU.
A TERITORIJU SU OTELE "SAD" I TO NE PRIMARNO ZBOG INTERESA ALBANSKOG NARODA,VEC ZBOG INTERESA "SAD" I KAPITALISTA.

SRBENDIJANCI, NE KEBU VAS FEDERI,VEC KAPITALISTI.

Poslednja izmena:
Bice stvarno katastrofa ne pobedimo li ove kozojebce.

Mada Albanija nije tako slabasan protivnik , video sam da imaju igrace u Laciju, Empoliju, Torinu, Bazeru, Grashopersu, Malmeu, Frankfurtu.............itd , spadaju u neki srednji etalon evropskog fudbala , takodje i na Fifi-noj rang listi su veoma blizu nas , tako da bilo kakva pobeda veceras bi bila dobar rezultat za nas.

Ja opet kazem ne padajte na te gluposti koje pise Kurir.
Ljudi svesno dizu tenziju, radi citanosti.

Hvala Bogu pa jos ima korektinih medija u ovoj situaciji, poput Monda:

Evo šta su Albanci ZAPRAVO izjavljivali i pisali!

Svašta smo mogli da pročitamo ovih dana u štampi i na internetu kada su navodne izjave Albanaca u pitanju. Međutim, nije bilo nikakvog govora mržnje.

"Ovo je za ubijene Albance!"

"Srbi su nam naneli mnogo zla, igraćemo za svu stradalu braću i sestre!"

U redakciji MONDO niko ne govori albanski jezik, međutim naša poznanica, diplomirani filolog, koja radi kao prevodilac sa albanskog, pristala je rado da prečešlja naslove sa susedskih medija i ponudi nam objašnjenje: "Otkud toliki govor mržnje?"

"Nigde nema nikakvog govora mržnje", napisala nam je i dodala:

"Ako nešto budete objavljivali, neka to bude fer, bez ovih idiotskih naslova koji se pojavljuju".

Nešto najbliže pretnji zapravo je naslov:

"Srbi, čuvajte se male Albanije", međutim, tu dnevnik "Shekulli" citira izjavu kapitena datu jednom srpskom tabloidu. Kaže i da će "zaustaviti svog prijatelja Filipa Đorđevića iz Lacija".

U tekstu se dalje govori o tome da je u fudbalskom smislu naša reprezentacija favorit, da igra na svom terenu, pred svojim navijačima i da su gosti spremni da naprave iznenađenje iz uloge autsajdera.

Jedan od listova navodi da je reprezentacija Albanije trebalo da odsedne u Hotelu "Metropol", ali je u poslednji čas izabrala "Crowne Plazu", zbog čega je rukovodstvo "Metropola" najavilo i moguću tužbu i odštetu za bukiranih 100 soba, koje u međuvremenu nisu nikome izdate.

"Shekulli" donosi tekst pod naslovom "Neispričano o gostovanju reprezentacije u Beogradu", u kojem se navodi promena hotela, koja je napravila haos u organizaciji meča i čak napravila probleme srpskoj policiji. Navode se mere bezbednosti, pravila oko ulaska na stadion, itd.

Isti medij, u utorak, na dan utakmice, objavio je tekst pod naslovom: "Danas je veliki duel, Srbija - Albanija".

Kaže se da su fudbaleri stigli u Beograd, da su oko njih jake snage bezbednosti, da će oko utakmice biti angažovano oko 4.000 policajaca, uz izjavu selektora Albanaca, Italijana Đanija Di Bjazija.

On je izjavio da njegova ekipa očekuje pozitivan ishod. "Izaći ćemo na teren u najboljem sastavu i pokušaćemo da ispunimo svoje ciljeve. Uložićemo sve napore da damo maksimum i odigramo 'fair play' utakmicu", rekao je Di Bjazi, a prenosi "Shekulli".

"SOT" navodi da su tri autobusa sa albanskim navijačima prošla granicu i da idu ka Beogradu. Navodi se i da je vođa navijača Albert Kastrati stigao u Beograd, što potvrđuju i njegove fotke na Facebooku. Prenose i izjavu kapitena da će ekipa uraditi sve da Albance širom sveta učini srećnima i ponosnima.

"Mapo" donosi naslov: "Reprezentacija 'blindirana' u Beogradu", navode se takođe mere bezbednosti i donosi se izjava De Bjazija: "Želim pobedu!"

Ima i jedan zanimljiv deo teksta, a bukvalan prevod glasi:

"U međuvremenu, u srpskim medijima se naglašava da će se za isticanje albanske zastave na teritoriji Srbije ozbiljno odgovarati kao za 'krivično delo'. To je izjava koja još više zateže odnose i potvrđuje da je u pitanju više od običnog sportskog događaja. Utakmica sa neprijateljskim komšijama je istorijska, između dve zemlje sa tradicionalno zategnutim odnosima usled političko-ekonomskih odnosa", konstatuje dnevnik.

U drugom tekstu, "Mapo" se bavi istorijom duela Srbije, tj. Jugoslavije i Albanije, i upoređuje dva tima. Naslov je: "Srbija - Albanija, cifre nam nisu naklonjene". Upoređuju se i vrednosti dve reprezentacije, konstatuje se da Albanija vredi otprilike jednu šestinu vrednosti celog srpskog tima (20:120 miliona evra).

Pre meča pustiti tovne svinje da prošpartaju pored šipaca a stadionom neka se raširi miris dimljenih slanina :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kapiten Danske reprezentacije je rekao za novine da , kako su primili gol od Albanije tako je Albanija parkirala TRI "autobusa" ispred gola i cekala kontru.
I mi sami moram da se pazimo toga.

Nije tačno,gledao sam utakmicu...jesu šipci igrali nešto povučenije nakon gola ali nisu imali paničnih reakcija i dešavalo se nagon gola da su mirno kombinovali na sredini terena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back