kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Danko Lazović u startnoj postavi.![]()
Treba staviti DARKA Lazovica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danko Lazović u startnoj postavi.![]()

Decko je van forme, a i igra na poziciji desnog krila, gde imamo mnogo bolje igrace od njega.
Decko je van forme, a i igra na poziciji desnog krila, gde imamo mnogo bolje igrace od njega.

Tošića?
A Danko Lazović je u životnoj formi?!![]()
I on je bolji od njega, Radovic, pa i Basta...
Po čemu bolji? Dečko se raspada već duže vreme, ne doprinosi igri uopšte i ne mogu da nađem nijedan razuman razlog zbog čega je još u prvom timu. Lazović je MORAO da dobije pravu šansu.
Ko se raspada?
Ja sam ti nabrojao tri igraca koji su u ovom trenutku bolji od Lazovica.
To je cinjenica...
Tošić se raspada, tako da se ne može tvrditi da je bolji od Lazovića, kad ovaj nije ni šansu dobio.
Basta ne igra krilo, ali što se mene tiče možemo da probamo i sa njim, već sam to predložio.
Radović igra u sredini koliko ja znam.

Tosic je kvalitetniji igrac od Lazovica. Ima mnogo bolji sut, pregled igre, pas i bolje igra odbranu. Lazovic je brzi i prodorniji ali je tanak igrac u svemu ostalom.
Mladi vode!!!![]()
Radovic je krilo, uvek bio i ostao, Basta je nesto izmedju krila i beka. Tosic jeste odigrao ocajno ova dva meca, kao i Lazar, ali to nije razlog da se zove Lazovic koji vise na pravi razliku ni u JSL. Uostalom, kakav je igrac Tosic, to mozes da vidis u CSKA.
Po meni, ako bi neko trebao da zameni Tosica, to je najpre Radovic, jer je to igrac koji u kontinuitetu igra dobro i pravi razliku na terenu.
Lazovic je trebao da dobije sansu, ali kada je bio u formi, a sada to nije i ima mnogo jacu konkurenciju.
I ja bih voleo recimo da Vulicevic dobije sansu, ali sam svestan da su Ivanovic i Rukavina ipak klasa za njega.

Radovic je krilo, uvek bio i ostao, Basta je nesto izmedju krila i beka. Tosic jeste odigrao ocajno ova dva meca, kao i Lazar, ali to nije razlog da se zove Lazovic koji vise na pravi razliku ni u JSL. Uostalom, kakav je igrac Tosic, to mozes da vidis u CSKA.
Po meni, ako bi neko trebao da zameni Tosica, to je najpre Radovic, jer je to igrac koji u kontinuitetu igra dobro i pravi razliku na terenu.
Lazovic je trebao da dobije sansu, ali kada je bio u formi, a sada to nije i ima mnogo jacu konkurenciju.
I ja bih voleo recimo da Vulicevic dobije sansu, ali sam svestan da su Ivanovic i Rukavina ipak veca klasa od njega.
Ma dobro, meni se iskreno je*e kako on igra u CSKA. Kad bude tako igrao i za reprezentaciju, u redu.
alo bre gde vi gledate mlade ja imam balkanium nase kanale al ne prenose mlade???...jel moze neki stream? VODIMO LUDNICA!!!!
Jbg, mnogi nasi igraci tako briljiraju u klubovima, a tanki su u repki.
Recimo, ranije Vidic, pa Subotic itd.
Da se osvrnem na danasnju startnu postavu, odnosno na fenomen "Danko u spicu": mislim da je ideja Advokata da ima spica koji je pokretljiviji, koji trazi prostor i vise ucestvuje u igri, za razliku od Mitra koji je sidras i Djordjevica koji se nije video u Jermeniji.
To je jedini razlog zasto je Danko dobio prednost, po meni.