Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okej je i reprezentacija, selektor tek treba da se dokaze i tako to.
Ali sam besan zato sto nikad nemozemo da igramo sa najjacim sastavom! :dash: :dash:

Sulejmani povredjen, Subotic povredjen, Basta povredjen, Rukavina povredjen, Ljajica je izbacio zbog neke rasprave, koju , kako Ivanovic kaze nije ni bilo. Mislim da je Adem jedan od najboljih igraca na sredini terena..

Ako je Makedonija popila laganih 5 komada, a jaci su od ovih sumskih paljevina, ocekujem nesto slicno i protiv sciptarije

Mada samo da se nasi ne zalete vec da igraju mirno i sigurno, onda i ne sumnjam u laganih 3:0

:ok: ! Totalno si upravu, i oko rezultata i oko toga da ne smemo nikako da udjemo previse opusteno u utakmicu misleci kako cemo da ih razbijemo.
Samo jedna stvar :
Ta ista Makedonija nas je dobila bednih 0:1

Najbitnije je da prvo pobedimo Jermeniju (što neće biti lako), kako bi počeli sa 3 boda i podigli samopouzdanje. A onda protiv Albanaca biće meč pun strasti, čega se treba paziti. Lako se može desiti da neka usijana glava nasedne na provokaciju tokom meča, a onda dobije crveni i izgubimo bodove! Samo hladno, sigurno i oprezno, a kvalitet će se ispoljiti

Paljevina je iz Gnjilana ili Pristine ne znam tacno i zato provocira. On je rodjeni brat Granita Dzake koji igra za Svicu. I ovaj je igrao za mladje kategorije Svajcarske ali je odlucio da igra za A tim Albanije. Mene vise plasi da nas neki ne popije crveni.

Ne verujem da će neki naš dobiti crveni, bar ne protiv Albanije.
Idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo videti šta momci mogu. Ima tu nekog kvaliteta, ali nema kontinuiteta i to je veliki problem.
Na primer, Grci nisu ništa kvalitetniji od nas, ali imaju kontinuitet igara i zato se češće kvalifikuju na prvenstva od nas.

Neće igrati uopšte i nije mi jasno zašto je pozvan takav? Elem čitam u novinama da naše prodane duše valjaju karte šiptarima u Preševu za dobre pare.

DOBRO JE LJUDI !! :worth: Ivanovic i Karadzic su potvrdili na konferenciji za stampu pred trening , da su sve vesti koje pisu da Bane ne igra, budalastine. :rtfm:
Ivanovic je 100% spreman za Jermeniju i Albaniju.

Dobro je, bar nam je on u odbranu ostao. :worth: :worth:

Ljudi za manje od 3h igramo, iskreno uzbudjen sam, nadam se najboljem. Stvarno me najvise zanima sa kakvim mentalitetom cemo da udjemo u utakmicu i kako cemo da je pocnemo. Posle je lakse zadrzati taj tempo i kontrolisati igru.

IDEMO SRBIJA!

Poslednja izmena:
Ljudi za manje od 3h igramo, iskreno uzbudjen sam, nadam se najboljem. Stvarno me najvise zanima sa kakvim mentalitetom cemo da udjemo u utakmicu i kako cemo da je pocnemo. Posle je lakse zadrzati taj tempo i kontrolisati igru.

IDEMO SRBIJA!

Mora da si veoma mlad cim se i dalje uzbudjujes zbog reprezentacije ciji je glavni cilj prethodnih godina bio da dobro prodaje igrace po belom svetu :mrgreen:

Koliko sa radošću, elanom i ljubavlju gledam košarkaše makar i kad igraju za 7. mesto, toliko ne mogu da smislim nabeđene fudbalere.
Ovaj Advokat ko da je pekao zanat sa Alkosanom, Bardom i Bekvalcem, jak mi trener u p. m.

Važno je da igra nabeđeni Tošić, a da su nam Ivanović i Kolarov najopasniji igraši već zadnjih 6 meseci to ne mogu da pojmim.

- - - - - - - - - -

Mora da si veoma mlad cim se i dalje uzbudjujes zbog reprezentacije ciji je glavni cilj prethodnih godina bio da dobro prodaje igrace po belom svetu :mrgreen:

:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back