Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šteta što moramo da guramo Baneta na štopera, a čovek sabija na desnom beku.

Da ali po mom misljenju Basta mora imati mesto uz desnu liniju. Onda bi se "gusili" on i Bane. Ovako je bolje. Basta i Kolarov po krilima su odlicna kombinacija. Moj je utisak da reprezentacija sa Bastom i bez njega nije ista. Njegova borbenost i kretanje po terenu uz odlicne prodore i centarsuteve pravo je blago za svaki tim.

Ja bi ovako:
Golman:
Stojkovic ( Lukac )

Odbrana:
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov ( Po potrebi Bisevac ili Basta )

Sredina:
Basta Matic Gudelj Tadic Markovic ( Po potrebi Ljajic, Tosic zavisno od protivnika )

Napad:
Mitrovic ( Djordjevic ali ako Mitru ne ide)

Poslednja izmena:
Ja bi ovako:

Odbrana:
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov ( Po potrebi Bisevac ili Basta )

Sredina:
Basta Matic Tadic Markovic ( Po potrebi Ljajic, Gudelj, Tosic zavisno od protivnika )

Napad:
Mitrovic ( Djordjevic ali ako Mitru ne ide)

A gde ti je jos jedan igrac :D

Kako god nikad Bastu ne bi stavljao na krilo, muka mi je vise od tih zabarskih taktickih stvari

Jos malo pa cemo poceti da igramo 5-4-1 formaciju

Bogami, ovaj Pesic ako ovako nastavi, eto nama jos jednog dobrog centarfora.
Mitrovic, Stefan Scepovic, Djordjevic, Pesic, nije lose :mrgreen:

Inace, i ja bih prednost dao Jojicu u odnosu na Ljajica, ali ajde da vidimo koliko "Malo dzavo" moze na toj poziciji.
Advokat ocigledno zeli da ima krila koja igraju kontra nogom, tako da mogu da udju u sredinu i da otvore prostor bekovima.
E sad je tu kljucni element odbrana, kako ce da pokrije te rupe kada bekovi odu napred i kako cemo da se branimo od kontri, tako da ce tu veliku ulogu igrati Gudelj i Matic.

Poslednja izmena:
A gde ti je jos jedan igrac :D

Kako god nikad Bastu ne bi stavljao na krilo, muka mi je vise od tih zabarskih taktickih stvari

Jos malo pa cemo poceti da igramo 5-4-1 formaciju

Zaboravio sam Gudelja. Ma prepravio sam pa sam izasao iz sobe i nisam poslao. U stvari mozemo mi i bez jednog igraca dokazali smo puno puta da tako bolje igramo. ;)
Nisam ni mislio da Basta bude krilo vec malo pozadi blize do Gudelja dakle malo povuceniji.

Свим срцем за Србију !
Ех, када би селектор кошаркашке репрезентације имао подршку као овај фудбалски :(
Посебно пре икаквих резултата,пре првих утакмица...

Nema smisla predvidjati rezultat ili pricati ista o njemu, ali ajde ionako je prijateljska, sta mislite kako cemo da prodjemo?

Moje misljenje: Srbija 0 Francuska 2
Iskreno sam rekao ovo, zato sto je Francuska pobedila Spaniju sa fantasticom igrom a mi imamo novog trenera i nikad nije lako kad se promeni trener,treba se priviknuti, tako je i nasima isto,, ali nadam se pobedi naravno! :D

Uz Srbiju veceras svi!

Poslednja izmena:
Nema smisla predvidjati rezultat ili pricati ista o njemu, ali ajde ionako je prijateljska, sta mislite kako cemo da prodjemo?

Moje misljenje: Srbija 0 Francuska 2
Iskreno sam rekao ovo, zato sto je Francuska pobedila Spaniju sa fantasticom igrom a mi imamo novog trenera i nikad nije lako kad se promeni trener,treba se priviknuti, tako je i nasima isto,, ali nadam se pobedi naravno! :D

Uz Srbiju veceras svi!

Rezultat nije toliko bitan. Mene zanima pristup utakmici jer znamo nonsalantno da shvatimo ove utakmice a one mogu biti jako bitne.

Iskreno, jako slaba utakmica.
Ocajno se krecemo bez lopte, dosta nepreciznih dodavanja, sporo se oslobadjamo lopte, jako losa transformacija u kontranapad.
Pozitivne strane su sto smo u par navrata pokazali da mozemo napraviti dobar presing (to je ta Advokatova timska odbrana, koju je pominjao i vidi se da je na tome radjeno), kao i solidna tranzicija iz napada u odbranu.

I dalje smo opasni iskljucivo iz prekida.
Mora ovo bolje defintivno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back