Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vidis, to je nedopustivo sa ovakvim igracima.
Mi nemamo ekipu koja moze da davi loptu i igra neku tika-taka, prci-prc taktiku.
Mora da se igra brzo, konkretno, da se koristi brzina ofanzivnih igraca.

Nadam se da ce Holandjanin to nase mrsomudjenje promeniti.
Ako to uspe, ima nade za dobar rezultat.

Problem su bili igraci koji mogu da daju kvalitetnu loptu za te brze igrace. Danas hvala bogu imamo par takvih igraca Matic, Tadic, Ljajic... Od doba Piksija nismo imali kvalitetan pas za napadace zato smo i kuburili u napadu svih ovih godina.

10675774_10152784505038313_6902352188641187894_n.jpg

Novi gostujući dres (i Aca informacija) :D

Nasa mlada reprezentacija vodi protiv Zabara sa 2:1 posle pola sata igre. Pesic dva komada.

Cim smo im dali 2 komada odmah smo poceli da igramo onu nasu igru svi nazad i cuvaj rezultat. Stari dobri mentalitet... Da su Holandjani na nasem mestu utrpali bi im jos 3 komada do poluvremena cim bi osetili da su ovi u nokdaunu. A ovako smo im dozvolili da se vrate i sad imaju celo poluvreme da nas razbiju.

A legenda jos izjavljuje da ce zvati igrace iz A reprezentacije za Irsku. Sve verujem da ce mu ih Advokat dati. Izduvali smo ga za ovo takmicenje jer nema sanse da Italija izgubi od Kipra kuci. Sami smo krivi kad igramo kao lavovi 10 minuta a onda kao zecevi 80 minuta.

A ja nesto bas mislim da ce mu ustupiti neke pojedince,i da cemo opet saltati igrace na prelazu selekcija ,i to igrace koji su okosnica tima....i tako kao i obicno gubimo x talenata ,jednostavno nestanu na prelazu u senioru....ako ga jednom ubacis u A selekciju,to znaci da je za A selekciju,nema sta da se vraca na U21, koja je njegova motivacija da igra kvalifikacije za omladinsko prvenstvo? A onda A selekcija trpi jer nikad ne igra u najjacem sastavu,nego sve nesto zakrpljeno....
Nastasic,Markovic,Mitrovic,Jojic su igraci koji su zavrsili sa mladom reprezentacijom, pa i Djuricic i Kostic.

Nisam gledo ako ima neko mec neka okaci ali po ovome sto citam Curcic 'izbatadjoriso' utakmicu poveli 2 nula i onda "dva nula je najopasniji rezultat" moramo se braniti...Admiral je potpuno upravu...Jojic Mitrovic Markovic i Nastasic su sratreti u A seleciji tako da je komedija da igraju za mladu a ovaj kvazi strucnjak iz Javora treba da se ubije toliko dobrih igraca necu ni da ih nabrajam dovoljno je da vidis da su njemu starteri Brasanac i Causic a na klupi Radoja i Milinkovic-Savic...

Zamislite da u Francuskoj recimo Pol Pogba dobije poziv za mladu reprezentaciju i da ga selektor Desamp pusti :eek:

Nezamislivo

Medjutim kod nas nema nikakve kolektivne svesti, niko ne razmislja dugorocno

Ne, nego svako zeli da sacuva svoju guzicu na klupi. Isto tako i Curcic, ucinice sve samo da bi sacuvao svoje dupe na klupi reprezentacije, pozvace pola A tima

Sve mlade reprezentacije ne sluze zbog rezultata, vec da navikavaju igrace postepeno na reprezentativne obaveze, i da jednog dana budu u A timu. Rezultat ko rezultat - doci ce sam po sebi

Vec sam reko da nisam gledo utakmicu...ali eto blago nama kad nam Brasanac drzi sredinu...Inace to sam napisao jer cele kvalifikacije forsira brasnjavog i causica...ako ti mislis da su oni najbolji veznjaci u nasoj mladoj reprezentaciji onda nemamo sta da pricamo...

Vec sam reko da nisam gledo utakmicu...ali eto blago nama kad nam Brasanac drzi sredinu...Inace to sam napisao jer cele kvalifikacije forsira brasnjavog i causica...ako ti mislis da su oni najbolji veznjaci u nasoj mladoj reprezentaciji onda nemamo sta da pricamo...

Sve zavisi sa koje pozicije se gleda. Kada je u pitanje pregled i kreacija igre, onda da, Brasanac je tu najbolji u mladoj reprezentaciji.

Zurnal je izbacio sastav, samo ne znam koliko je to tacno

Ali ako jeste onda je ovo najjaca postava od pozvanih igraca

srb-fra-ter.jpg

Ja bih umesto Ljajica stavio Jojica ali ok svidja mi se i ovo. Vidis Tadica su stavili na desno krilo. Zanimljivo. U svakom slucaju Markovic mora da bude na terenu a da se gusi na istoj strani sa Tadicem ne ide. Tek sada vidim da je stoper Ivanovic a da je desni bek Basta... moze i tako ali bih ipak Bisevca (silom prilika jer Subotic ne zeli igra) da bude desni stoper a Bane desni bek ali dobro ajde da probamo i ovako ipak je ovo prijateljski mec.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back