Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok je ljudi ovaj spisak tu su svi koji bi trebali biti u prvih 11 sto je bitno...Menjace se ovaj spisak polako kad upozna sve igrace...Lepo je sto nema Lazovica jer se nemoze sastaviti Darka...I to je jedan od znakova da nema menadzerisanja kao i povratak Kuzmanovica koji nebi trebo biti tu jer nista neigra ko treba al je ipak ime pa ga je Advokat zvao znaci on je sastavljo spisak a ne Tole ramadani...

Raća Petrović, dokle više :lol:
Zašto nema Sulejmanija na spisku ??? Biševac je isto treba da dobije poziv, ili neki drugi štoper nismo baš popunjeni na toj poziciji.

Nije los Raca. Zadnjih nekoliko puta je bio odlican u reprezentaciji. Pored Matica prva opcija bi mi bio Fejsa pa Gudelj pa Raca. Naravno ako bi se igralo u onoj nasoj poznatoj formaciji sa dva zadnja vezna.

Mi trenutno imamo jednu kriticnu poziciju,a to je desno krilo. Ocekujem da Kostic uskoro dobije tu ulogu,jer Sulejmani je cesto povredjen,Tosic solidan,ali nema potencijal za velika dela,i ne volim taj tip fudbalera, Ljajic van forme dugo, Djuricic u kanalu
. Sredinu bi trebalo da drze Matic-Jojic-Tadic
Mozda protiv jacih Gudelj/Fejsa....ali to nikako ne treba da bude praksa...

Mi trenutno imamo jednu kriticnu poziciju,a to je desno krilo. Ocekujem da Kostic uskoro dobije tu ulogu,jer Sulejmani je cesto povredjen,Tosic solidan,ali nema potencijal za velika dela,i ne volim taj tip fudbalera, Ljajic van forme dugo, Djuricic u kanalu
. Sredinu bi trebalo da drze Matic-Jojic-Tadic
Mozda protiv jacih Gudelj/Fejsa....ali to nikako ne treba da bude praksa...

Kako nam je desno krilo kriticno :D

Pa tu mogu da igraju Tadic i Markovic, u zavisnosti od stila igre (ako hoce levaka ili desnjaka na desnom krilu)

Tu su onda Tosic i Ljajic, sa opet slicnom situacijom, levak i desnjak

Nama su krila, uz bekove, jos i najjaca karika u ekipi

Ono gde nam skripi to su pozicija golmana, jer godinama (decenijama) unazad nemamo golmana evropskog kvaliteta, i pozicija centralnog veznog

Imamo mi tu Jojica, Kuzmanovica, Gudelja i slicno, ali niko ne moze kvalitetom da pridje Maticu, koji se tu istice iznad svih

Poziciju napadaca ne smatram toliko kriticnom jer su Mitrovic i Djordjevic sasvim dobri napadaci, koji ce tek da sazreju

Kako nam je desno krilo kriticno :D

Pa tu mogu da igraju Tadic i Markovic, u zavisnosti od stila igre (ako hoce levaka ili desnjaka na desnom krilu)

Tu su onda Tosic i Ljajic, sa opet slicnom situacijom, levak i desnjak

Nama su krila, uz bekove, jos i najjaca karika u ekipi

Ono gde nam skripi to su pozicija golmana, jer godinama (decenijama) unazad nemamo golmana evropskog kvaliteta, i pozicija centralnog veznog

Imamo mi tu Jojica, Kuzmanovica, Gudelja i slicno, ali niko ne moze kvalitetom da pridje Maticu, koji se tu istice iznad svih

Poziciju napadaca ne smatram toliko kriticnom jer su Mitrovic i Djordjevic sasvim dobri napadaci, koji ce tek da sazreju

Pa kriticno je ,zato sto Markovica racunam levo,a Tadica u sredinu (jer nemamo bolje resenje na poziciji 10).
Za Tosica sam naveo,nije to igrac za jake domete.
Ljajic je trenutno u kanalu da ponovim jos jednom i Djuricic
Jojica kao svuda u normalnom svetu posmatram u paru s Maticem a iza 'desetke' . Kuzmanovic je daleko od potrebne forme, Gudelj je ok ,ali treba jos da napreduje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back