Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam gledao veći dio prvog poluveremena (gledao sam Zvezdu naravno)... ali ne mogu da vjerujem da su nam ovi paceri dali gol i još valjda napravili dosta šansi... u drugom poluvremenu se vidjelo da smo klasa za njih... Matić igrač utakmice, dobar i Kolarov... Biševac i Rukavina imali greškica, ostali solidni...

Cim su nasi dodali gas odmah je dosao i rezultat. Prvo poluvreme su odigrali bez zara a Irci su pritisli nasu zadnju liniju i zato smo slabo igrali. Usli smo meko jer je prijateljska a Irci sve ovo shvatili preozbiljno. Na poluvremenu su se sigurno dogovorili da ubrzaju i rezultat je sam dosao. Meni se svidja ova reprezentacija i ne znam ko je rekao da je Fejsa lose odigrao taj nema pojma o fudbalu. On se totalno promenio od kada je otisao u Benfiku i sada kida kako igra. Zao mi je sto Djordjevic nije ranije izasao jer nije odigrao nista iako je dao gol. Zanimao me je i Gudelj i Ljajic ali su premalo igrali da bi videli kako su se uklopili u reprezentaciju. Po meni je i Rukavina odigrao sasvim solidno mada bi meni tu prva opcija bio Bane a na centru Nastasic i Bisevac jer je Subotic povredjen. Drulovic je po meni zasluzio prelaznu ocenu jer je pre svega zvao igrace po mom ukusu a i igra sa dva zadnja vezna koliko god se meni gadila ipak nama najbolje lezi. Pogotovo kada igramo u gostima. Jos kad se vrati Mitar bice sve mnogo bolje.

Cim su nasi dodali gas odmah je dosao i rezultat. Prvo poluvreme su odigrali bez zara a Irci su pritisli nasu zadnju liniju i zato smo slabo igrali. Usli smo meko jer je prijateljska a Irci sve ovo shvatili preozbiljno. Na poluvremenu su se sigurno dogovorili da ubrzaju i rezultat je sam dosao. Meni se svidja ova reprezentacija i ne znam ko je rekao da je Fejsa lose odigrao taj nema pojma o fudbalu. On se totalno promenio od kada je otisao u Benfiku i sada kida kako igra. Zao mi je sto Djordjevic nije ranije izasao jer nije odigrao nista iako je dao gol. Zanimao me je i Gudelj i Ljajic ali su premalo igrali da bi videli kako su se uklopili u reprezentaciju. Po meni je i Rukavina odigrao sasvim solidno mada bi meni tu prva opcija bio Bane a na centru Nastasic i Bisevac jer je Subotic povredjen. Drulovic je po meni zasluzio prelaznu ocenu jer je pre svega zvao igrace po mom ukusu a i igra sa dva zadnja vezna koliko god se meni gadila ipak nama najbolje lezi. Pogotovo kada igramo u gostima. Jos kad se vrati Mitar bice sve mnogo bolje.

Fejsa nema veze s'mozgom, ono kako on igra i sta igra bi mog'o da odigram i ja i da se uklopim pored ovih igraca.
Sta ce nama Fejsa u istoj postavi sa Maticem na terenu?
Bisevcu je mesto na klupi cim se vrati Subotic, Rukavini isto, Bane ni da pomisli vise ikad da igra u sredini, nije mu ovo prvi put da zahebe, Tosic kanarinac ne moze meda na slanku, itd.
Ovakva igra odbrane je katastrofalna i toliko suplja da nas je kostala kvalifikacija pored neefikasnosti napadaca.
Slaba kreativnost veznog reda, ali kao posledica selektora i postavljanja igre i pogresnih igraca.
Motiv i zalaganje NULA, sto u prevodu znaci gubitak poena od reprezentacija poput Albanije i Jermenije.
Portugal prvi, a samo nas kiks deli da Danci osvoje drugo mesto i da Srbi opet komentarisu kako sreca nije bila na nasoj strani.
Za kraj, ne znam ko je uopste dozvolio onoj polumrtvoj slini i glisti od komentatora da prenosi utakmice.
Sve u svemu, qurac od igre.

Da kazem rec-dve i o mladoj reprezentaciji, odigrali su odlicno, zrelo, bas kako sve ekipe treba da igraju na gostovanjima

Dzabe onim Belgijancima sto imaju crnce sirovine kad posle svakog kontakta padaju na zemlju, nasi su ih izdominirali fizicki

Mitrovic i Kostic fantasticni, Kostic je pravi naslednik Tadica

Fejsa nema veze s'mozgom, ono kako on igra i sta igra bi mog'o da odigram i ja i da se uklopim pored ovih igraca.
Bisevcu je mesto na klupi cim se vrati Subotic, Rukavini isto, Bane ni da pomisli vise ikad da igra u sredini, nije mu ovo prvi put da zahebe, Tosic kanarinac ne moze meda na slanku, itd.
Ovakva igra odbrane je katastrofalna i toliko suplja da nas je kostala kvalifikacija pored neefikasnosti napadaca.
Slaba kreativnost veznog reda, ali kao posledica selektora i postavljanja igre i pogresnih igraca.
Motiv i zalaganje NULA, sto u prevodu znaci gubitak poena od reprezentacija poput Albanije i Jermenije.
Portugal prvi, a samo nas kiks deli da Danci osvoje drugo mesto i da Srbi opet komentarisu kako sreca nije bila na nasoj strani.
Za kraj, ne znam ko je uopste dozvolio onoj polumrtvoj slini i glisti od komentatora da prenosi utakmice.

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu.

Fejsa je igrac koji kvari protivnicku igru i jedan takav igrac u koncepciji igre sa dva zadnja vezna je neophodan, samim tim kako bi se Matic malo rasteretio igre u odbrani i imao vise prostora za kreaciju.

Ja bih rekao da je Fejsa igrač koji može da da precizan pas unapred a ne samo pozadi kao što smo navikli od naših igrača. Matić je dobro igrao ali je imao i par loših dodavanja protivniku u noge koje je Fejsa odmah zatim presekao. I to je dobro jer se njih dvojica dopunjuju. Iz istog kluba su pokupili način igre i sjajno sarađuju. Matić je svestraniji i tehnički bolji igrač koji se lepo pridodaje napadu i zbog toga nam treba taj Fejsa koji je defanzivniji i može da ga pokriva pozadi.

Polako, tek je prva utakmica Drulovića na klupi Srbije i ne možeš očekivati da odmah igraju furiozno kao Španija. Meni iskreno su odigrali dobro, koliko pratim fudbal gledao sam i gore utakmice od strane naše reprezentacije. Eh, ima tu nekih grešaka od strane pojedinaca ali polako, sad tek dolaze utakmice u kojima možemo diskutovati kvalitet naše reprezentacije.

by the way, kad ono igraju protiv Brazila ?

Poslednja izmena:
Pa da i ja prokomentarisem:
svi su nesto odusevljeni sto smo igrali sa pola snage,a pobedili (u fazonu kako li ce tek biti sa celom snagom),a meni se takav pristup uopste ne svidja,nikada nisam video nasu reprezentaciju da grize ,srpska posla sve lako cemo,prepotentan nastup i ocajno prvo poluivreme
Zaista je nedopustivo da ti ostrvska selekcija ima veci posed i da ne mozes 2 pasa da sastavis....to moze i te kako da se olupa o glavu,protiv recimo Danske ili Jermenije......
Sto se tice same igre,videlo se da Drulovic ima mozga prilikom odabira,ali i da je jedan od onih "povucenijih" trenera....da ne kazemo ziheras....uopste nisam odusevljen Fejsom i ne smatram da nam je potreban takav igrac u prvoj postavi.....
Kad cemo doziveti da na sredini zaigraju Matic-Jojic-Tadic i zasto nikad?
Bane bolje da zaboravi ovaj mec,Bisevac nista,Rukavina slabo,Kolarov standardno,Matic klasno, Tadic smekerski, Markovic usiljeno i neangazovano, Basta solidno, Djordjevic nista a opet gol, Tosica bih tukao sto nije dao Markovicu,nego Ljajicu,kolko taj decko ne ukljucuje cerebrum dok igra to je strasno....
A i Drulovic mi nije jasan,na prijateljskoj utakmici prva izmena u 60. minutu,a Gudelju dao samo 2 minuta i to na beku....sta nije dovoljno limitiran da bi igrao zadnjeg veznog?

A mozda je Drula stavio prvu platu na prelaz 1/2 ko zna.... :per:

90% је хтело и Синишу па смо видели епилог.........
Reprezentacija Srbije nosiće - Umbro!
Autor: MONDO

Posle osam godina "orlovi" će promeniti proizvođača opreme - umesto "Nike" dresova nosiće "Umbro".

06.03.2014.

umbro.jpg

Foto: Beta/AP/Peter Morrison

Fudbalska reprezentacija Srbije započeće novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. sa novim proizvođačem sportske opreme.Umesto dosadašnjih dresova "Nike", koji snabdeva reprezentaciju Srbije od 2006. godine, ubuduće će najbolji srpski fudbaleri biti obučeni u "Umbro", prenosi "Sportski žurnal".
Novo "perje orlova" videćemo pred početak kvalifikacionog ciklusa, na jesen, a na terenu će ih prvi put nositi na meču protiv jermenije, 11. oktobra u Jerevanu.
Između ostalih "Umbro" oblači reprezentacije Republike Irske, Norveške, Kanade, Gvatemale, Grenlanda, Bocvane, Azerbejdžana, Tadžikistana, Perua, Turkenistana, a od ove godine i selekcije Tunisa i Zimbabvea.

http://mondo.rs/a669819/Sport/Fudbal/Reprezentacija-Srbije-nosice-Umbro.html

Niko mu ne brani ali onda ostavlja rupu pozadi. Prioritetni zadatak centralnog veznog je povezivanje redova, a ne ucestvovanje u zavrsnici. Jojic moze da igra blize golu, kao ofanzivni vezni, gde ce moci da iskoristi brzinu i lucidnost u igri.

Dobro, da ne bude samo kao sto je kreativnost Matica bila svrstavana pod igru pred protivnickim sesnaestercem....
To sto je igrao u PArtizanu ne moze da bude merilo,jer vrlo dobro znamo formacije i filozofiju nase skole,svako iole kreativniji napred, a pozadi oni sto ce lomiti noge

- - - - - - - - - -

Medojević nikako... Jojić - nema šanse da ijedan naš trener da ga stavi na tu poziciju... Gudelj možda (definitivno treba biti na spisku)... Radovanović, Raća, Ignjovski (kao zadnji vezni), Milivojević ne trebaju biti pozivani...

Zasto ne Medojevic? Cuo sam da igra u bundesu , istina nisam ga gledao .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back