Pa da i ja prokomentarisem:
svi su nesto odusevljeni sto smo igrali sa pola snage,a pobedili (u fazonu kako li ce tek biti sa celom snagom),a meni se takav pristup uopste ne svidja,nikada nisam video nasu reprezentaciju da grize ,srpska posla sve lako cemo,prepotentan nastup i ocajno prvo poluivreme
Zaista je nedopustivo da ti ostrvska selekcija ima veci posed i da ne mozes 2 pasa da sastavis....to moze i te kako da se olupa o glavu,protiv recimo Danske ili Jermenije......
Sto se tice same igre,videlo se da Drulovic ima mozga prilikom odabira,ali i da je jedan od onih "povucenijih" trenera....da ne kazemo ziheras....uopste nisam odusevljen Fejsom i ne smatram da nam je potreban takav igrac u prvoj postavi.....
Kad cemo doziveti da na sredini zaigraju Matic-Jojic-Tadic i zasto nikad?
Bane bolje da zaboravi ovaj mec,Bisevac nista,Rukavina slabo,Kolarov standardno,Matic klasno, Tadic smekerski, Markovic usiljeno i neangazovano, Basta solidno, Djordjevic nista a opet gol, Tosica bih tukao sto nije dao Markovicu,nego Ljajicu,kolko taj decko ne ukljucuje cerebrum dok igra to je strasno....
A i Drulovic mi nije jasan,na prijateljskoj utakmici prva izmena u 60. minutu,a Gudelju dao samo 2 minuta i to na beku....sta nije dovoljno limitiran da bi igrao zadnjeg veznog?
A mozda je Drula stavio prvu platu na prelaz 1/2 ko zna....