Fudbalska reprezentacija Hrvatske - turnirska velesila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fudbal je timska igra, i kao takva nuzno ne zavisi od individualnog kvaliteta pojedinaca jednog tima. Za razliku od prvenstva koji je slican dugom ratu, turniri su vise ekvivalent jedne bitke, a istorija je puna primjera gdje su malobrojniji nadjacali visebrojnije i favorizovanije u tako nekoj, zahvaljujući taktici i srcanosti.
Hrvatska se pokazala u zadnjih par decenija kao konstanta kojoj se na svakom od tih turnira uvijek bar na momenat pridruzi neko slican. Ove godine bio je to Maroko.
Hrvati ako budu uspjeli drzati svoj nogometni etar cistim, ako uspiju korupciju svesti na minimalu i nastave li dalje ego drzati van terena imace uslove za nove uspjehe u budućnosti.
U svakom slučaju, svaka cast, opet su dali primjera na koji se drugi mogu ugledati

Nista novo.

Kao i pre četiri godine, ponovo su se Trgom bana Jelačića orile pesme Marka Perkovića Tompsona koji propagira ustaštvo i mržnju prema Srbima. Prednjačili su Mateo Kovačić i Dejan Lovren, a u centru pažnje bile su pesme poput "Pukni puško" i "Moja domovina".

Pre četiri godine, kada je Hrvatska na prvenstvu u Rusiji osvojila srebrnu medalju, Mateo Kovačić se takođe dohvatio mikrofona i tada prvi put na proslavi otpevao pesmu "Pukni puško".

https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4072808/hrvati-opet-rezirali-skandal
Ja volim pjesmu od Tompsona Moj dida i ja i ja sam fashista isto po tvom rezonu. Tako i od sporta radite sranja.

Fudbal je timska igra, i kao takva nuzno ne zavisi od individualnog kvaliteta pojedinaca jednog tima. Za razliku od prvenstva koji je slican dugom ratu, turniri su vise ekvivalent jedne bitke, a istorija je puna primjera gdje su malobrojniji nadjacali visebrojnije i favorizovanije u tako nekoj, zahvaljujući taktici i srcanosti.
Hrvatska se pokazala u zadnjih par decenija kao konstanta kojoj se na svakom od tih turnira uvijek bar na momenat pridruzi neko slican. Ove godine bio je to Maroko.
Hrvati ako budu uspjeli drzati svoj nogometni etar cistim, ako uspiju korupciju svesti na minimalu i nastave li dalje ego drzati van terena imace uslove za nove uspjehe u budućnosti.
U svakom slučaju, svaka cast, opet su dali primjera na koji se drugi mogu ugledati
Hrvati imaju konstantu u sreći uz potenciranje nacionalno vjerskog naboja sto za turnirsko prekratko natjecanje nije neko ni cudo ako poluci rezultat.
Pa nisu 8 godina iz dana u dan igrali utakmice...
Plus imaju par pojedinaca koji mogu lucidno rjesiti utakmicu.
No ruku na srce tu nikad nije postojala momčad od kad je preuzeo pop Dalić.

Капетане,честитам на освојеном трећем мјесту твоје репрезентације.
Што сам овдје на форуму прецизно и прогнозирао уочи четвртфинала.Дакле,развио сам своју теорију о утицају астролошкиј фактора на спортске резултате још прије неку годину и имам поуздан метод да могу да тврдим нешто на ту тему.Хрватима боље одговара ФИФА него УЕФА што ће се тек и доказати временом,иако и сад ко оће да види може да закључи то.Ја већ од прошлог СП радим ово,релативно мало времена.Али довољно да извучем којекакве закључке.

S tim da mi govorimo samo o ZAVRŠNICI svjetskog prvenstva i to knock out fazi. Dakle završnici završnice.

I kvalifikacije i grupna faza igraju se zapravo po principu prvenstva, na bodove.

Inače, za nacije naše (Srb, Hr, BiH) veličine uspjeh je i sam plasman na završnicu ako se mene pita. S obzirom na infrastrukturu, novac i drugo..sada se širi broj kandidata pa će biti nešto lakše.

О јбт,сад видим да капетан није Хрват.
Моја грешка,опрости.
Мада,све друго јесте на линији теме.Суштина је да Хрватска репрезентација у фудбалу има фактор среће на ФИФА такмичењима и да се тај фактор добро види у оваквој анализи.

A ti krvati nemaju Djokovica i Jokica, dzaba im to trece polufunale i drugo trece mesto i treca medalja, to niko ne zarezuje 2% bolje da imaju Zlatibor i Kopaonik nego šugavi Jadran tu niko ne ide.
Samo si zaboravio da je nogomet u svitu daleko popularniji sport od tenisa i košarke i da srebro i bronca u nogometu vride više nego zlato u košarci i tenisu. Na "šugavi" Jadran godišnje dođe 20 milijuna stranih turista a na Zlatibor i Kopaonik niti 2 milijuna.

Samo si zaboravio da je nogomet u svitu daleko popularniji sport od tenisa i košarke i da srebro i bronca u nogometu vride više nego zlato u košarci i tenisu. Na "šugavi" Jadran godišnje dođe 20 milijuna stranih turista a na Zlatibor i Kopaonik niti 2 milijuna.
Sprdam se, meni je to sve jasno, nego tu su komplex forumaši koji samo pišu o Hr, da slete vanzemaljci pitali bi jel ima tu neki hr... Boles...

Uvek slave ovako. Nadmašili su sami sebe.
--------------------------------------------------
Bila je velika zabava, a neki su u jednom trenutku skinuli košulje. Poseban delirijum u kafiću Brozović nastao je kada je bend otpevao Čavoglave i Kninsku kraljicu Marka Perkovića Tompsona.

Dejan Lovren je u jednom trenutku kada ide stih „goni“ koji se odnosi na teranje Srba i rukom pokazao na grklja, a zatim i na Brzovića oji na svom vratu ima tetovažu bombe.

Snimak je direktno prenošen na Fejsbuku kafea Epic Brozo. U jednom trenutku Lovren i Brozović uzvikuju „Za dom spremni“.

https://nova.rs/sport/katar-2022/sk...6Icq0DQo79NpqJ9vEbtuJN_-xvgy68TdhOnAc6kEjHai4

Uvek slave ovako. Nadmašili su sami sebe.
--------------------------------------------------
Bila je velika zabava, a neki su u jednom trenutku skinuli košulje. Poseban delirijum u kafiću Brozović nastao je kada je bend otpevao Čavoglave i Kninsku kraljicu Marka Perkovića Tompsona.

Dejan Lovren je u jednom trenutku kada ide stih „goni“ koji se odnosi na teranje Srba i rukom pokazao na grklja, a zatim i na Brzovića oji na svom vratu ima tetovažu bombe.

Snimak je direktno prenošen na Fejsbuku kafea Epic Brozo. U jednom trenutku Lovren i Brozović uzvikuju „Za dom spremni“.

https://nova.rs/sport/katar-2022/sk...6Icq0DQo79NpqJ9vEbtuJN_-xvgy68TdhOnAc6kEjHai4
Nema tu U od Ustaša to su pozeri snobovi populisti ,miševi mali.
Da zapuca utekli bi u svoje maticne drzave gdje inace prebivaju a to nije Hrvatska.
Ali eto rade cirkus od toga.

Oni nisu svesni šta rade. Njima je zivot lep uz bilo koju glazbicu.
Broncani danas su nastavljači tradicije...

Evo prvog Broncanog, sukera, kod oca I'm Pavelica na grobu u madridu...

Prilozi

• 182733_3605index_ls.jpg
    182733_3605index_ls.jpg
    94,2 KB · Pregleda: 13
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back