- Poruka
- 14.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu se pišam i na teoriju i na taj avatar a i na drugog njemu dragog cvikeraša onog ******og radikala što će da se besi ako pobedi Hrvatska. Da bar hoće to da uradi pa ajde.Gledam cijelo prvenstvo tvoje komentare i čekao sam kraj da ti se popišam na teoriju.
Ljubomoran si i zavidan! I naravno da lupetaš gluposti.6 utakmica samo jedna pobeda i boris se za bronzu?
Dje to ima???
Na turniru. Stisni guzu udri antifudbal i gledaj samo u penale!
Rezultat burazeru, sutra sebe zoveš ko I grci 2004te mi smo velesila!
Grci su BAR OSVOJILI PRVENSTVO EVROPE, uzeli taj pehar (I niko ih ni tada NIJE SMATRAO VELESILOM) Bas niko. Ko sto ni hrvatsku osim njih tako niko ne smatra.
Aj ti to objasni kompleksasu Mstislavu....
Nikada.Ljubomoran si i zavidan! I naravno da lupetaš gluposti.
Hrvatska je osvojila prvo mjesto u skupini, a i prvi mjesto u skupini Lige nacija.
Pogledajte prilog 1272177
Pogledajte prilog 1272178
Apsolutno nisi u pravu, a sve bi dao da je Srbija to uspjela kao i Hrvatska!
Di ste kanadski jezerasiJa mu se pišam i na teoriju i na taj avatar a i na drugog njemu dragog cvikeraša onog ******og radikala što će da se besi ako pobedi Hrvatska. Da bar hoće to da uradi pa ajde.
Pehar bato...
Ne moram guglati jer me niti ne interesira. Sport je zadnja stvar na svijetu koja me interesira.Pehar bato...
Jel možeš da mi iz prve kažeš ko je pobedio bugarsku u polufinalu 94te?
Mos ki.tu marjanovu...
Moraš guglati...
Jer koga zabole...
Bugarska danas raspad...
Pa ti se tada pobednik...
E ti pobednici I danas su jaki, to su velesile...
I ne dodju dotle da u 6 utakmica imaju samo jednu pobedu...
Dobro da se nisi vratio na ustase i partizane. Dobili smo i sta sad. Drugi put cete imati na svjetskom prvenstvu vise srece ili znanja i to je to. Sretno.NISU MOGLI BEZ SKANDALA: Fudbaleri Hrvatske slavili uz pesmu TOMPSONA, javila se i Kolinda!
To je sastavni dio medalje.NISU MOGLI BEZ SKANDALA: Fudbaleri Hrvatske slavili uz pesmu TOMPSONA, javila se i Kolinda!
Antefudbal.LIkovi igraju antifudbal
Igraju kao Italijani i to je to. najneatraktivniji fudbal.Dosta se prica o uspesima Hrvatske reprezentacije. Stavovi su razliciti. Ne samo kod nas u regionu vec sirom sveta, tako imamo da je novinar egipta na konferenciji pred polufinale sa Argentinom, postavio pitanje selektoru Dalicu oko njegove taktike, u smislu da hrvatska igra neku vrstu anti fudbala? odgovor Dalica (uz grimasu) je bio da hrvatska igra na rezultat i to je to.
I zene mogli da odvedu i svalerke takodje .
A ciji je ovo citat? Nije valjda Borjanov?