Fudbaleri

E,ponavljam se po peti put. :D Nije bitno da li je neko fudbaler,biciklista ili doktor...vec ko je i sta je unutra. ;) Moja devojka uopste ne prati sport niti je nesto zainteresovana,ali kad je pocela da otkriva one prave stvari u njemu i ono sto vredi i cini svaku profesiju posebnom pocela je polako da prihvata to pa je za vikend prvi put u zivotu bila na utakmici,otisli smo na Marakanu i gledali Zvezdu,odusevila se time sto je bilo puno klinaca sa roditeljima,pa devojaka,zena sa muzevima...A pogotovo Delijama koji su po kisi celu utakmicu navijali onako mokri i pevali,a mi suvi na zapadu sedimo...koliko treba da volis nesto da stojis 90 min na kisi i pevas. :) To je ono lepo u sportu. ;) Pa je pocela i tenis da gleda i sve ostale sportove kad igra nasa reprezentacija i sad navija kad gleda bucnije od mene,a to je nesto prelepo,jer navija za svoju zemlju,za Srbiju,bez ikakvih laznih ili skrivenih ciljeva. :D

A sta je to otkrila?

dwight-howard-37-2.jpg

Sve te vaše skraćene u roze majicama spakujte za poneti... :mrgreen:

Ko kaze da su svi skraceni...ja sam 190 cm :D Mada istina kosarkasi su stvarno dobro gradjeni,pogotovo jer imaju tu privilegiju da provode dosta vremena u teretani(vise nego 80% ostalih sportista). ;)

Meni nije jasno, zasto su sportisti uopste najbolji frajeri.

Sportista je i onaj ko radi kao konobar,ali vezba bar tri puta nedeljno ili u teretani ili u kucnoj varijanti i trci jos 3 puta. ;) A da bi dobro izgledao moras da vezbas i imas fizicku aktivnost koja nije samo sex,iako je sex veoma dobra fizicka aktivnost i zdrava. ;) Treba i pored njega vezbati,bar kuci sklekove,trbusnjake,zgibove i onda se istrci 30 min i milina,em si zdrav,em bolji u krevetu. ;) :D

Sportista je i onaj ko radi kao konobar,ali vezba bar tri puta nedeljno ili u teretani ili u kucnoj varijanti i trci jos 3 puta. ;) A da bi dobro izgledao moras da vezbas i imas fizicku aktivnost koja nije samo sex,iako je sex veoma dobra fizicka aktivnost i zdrava. ;) Treba i pored njega vezbati,bar kuci sklekove,trbusnjake,zgibove i onda se istrci 30 min i milina,em si zdrav,em bolji u krevetu. ;) :D

kako koji... ali definitivno izdržljiviji. :mrgreen: :lol:

Ko kaze da su svi skraceni...ja sam 190 cm :D Mada istina kosarkasi su stvarno dobro gradjeni,pogotovo jer imaju tu privilegiju da provode dosta vremena u teretani(vise nego 80% ostalih sportista). ;)

Ta građa je uslovljena samim sportom. Košarka zahteva najviše kontakta od svih timskih sportova, te je neophodno imati podjednako dobro građene ruke, noge, torzo...
'Skraćenost' je izraz sasvim prikladan kad se fudbaleri posmatraju iz ugla jednog košarkaša... :mrgreen:

Ta građa je uslovljena samim sportom. Košarka zahteva najviše kontakta od svih timskih sportova, te je neophodno imati podjednako dobro građene ruke, noge, torzo...
'Skraćenost' je izraz sasvim prikladan kad se fudbaleri posmatraju iz ugla jednog košarkaša... :mrgreen:

Istinu zboris... :) Jedne prilike je Karl Melone rekao:"Uspeo sam u kosarci jer kad skocim u uhvatim loptu,niko,ali niko ne moze da joj pridje niti je dotakne".On je inace stalno govorio da centar bez jakih ruku(a onda pokaze biceps koji je oooogroma) kao astronaut bez rakete. :) Od svih sportova sa loptom kosarka i rukomert najvise "staticne" snage zahtevaju.Naravno i vaterpolo je tu istog ranga kao i oni,sve ljudi zveri. :D

Zasto su fudbaleri navodno najbolji i najpozeljniji frajeri???:zcepanje:

Na Vukajliji realno definisano:

"Fudbaleri

U nasoj zemlji imenica koja oznacava buzdovane kod kojih dominira frizura i stajling,a ne fudbalsko umece.

Naravno cast izuzecima. "

Nasa zemlja-Srbija.

Imaju pare i zato se dize fama oko njih.

Da nemaju para vecinu niko ne bi ni pogledao.

Poslednja izmena:

Back