Fudbaleri i sisanje palca

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Postoji veci broj vrhunskih (i manje vrhunskih) fudbalera koji nakon sto daju gol protivnickoj ekipi pocnu da SISAJU SVOJ PALAC! :eek:

Nikada mi nije bio jasan taj smesni cin!

I u drugim sportovima sportisti se raduju uspehu, ali nikada ne SISAJU NISTA! :evil:

Sada taj "obicaj" pocinju da primenjuju i DECA dok igraju fudbal i meni to deluje VRLO PERVERZNO, ASOCIJATIVNO i SUBLIMINALNO!

O cemu se tu radi? :think:

Blejbi, je li se zezaš ili stvarno pitaš?!

U pitanju je simbolični znak da je gol posvećen djetetu (bebi)...

P.S.
Sve moram da te učim od međunarodnog javnog prava do sporta... :lol:

Svarozicu, u ofsajdu si. Mislim nije da nisi u pravu ali to očito nije ono što postavljač teme želi da čuje. Vidiš da postavlja jednu te istu temu iznova i iznova sve dok mu ne dobije odgovor da je to izraz latentnog homoseksualizma svojstvenog fudbalerima.

Blejbi, je li se zezaš ili stvarno pitaš?!

U pitanju je simbolični znak da je gol posvećen djetetu (bebi)...

P.S.
Sve moram da te učim od međunarodnog javnog prava do sporta... :lol:

Kakvoj bebi, cijoj bebi.....?

Pa neki fudbaleri to ponavljaju GODINAMA, na svakoj utakmici kada daju gol!

Ne radja se valjda svake nedelje nekome beba, pa tako godinama!?

Kakvo glupo objasnjenje!

ne gledam fudbal niti znam za spomenutu pojavu, ali ako je tako kako si opisao, ja bih to protumačila kao simboličnu poruku suparničkom timu, nešto tipa: sisajte ga šabani!"
meni je to nekako najlogičnije moguće objašnjenje, ali prihvatam da nauka i stručna javnost tvrdi drugačije:lol:

Postoji veci broj vrhunskih (i manje vrhunskih) fudbalera koji nakon sto daju gol protivnickoj ekipi pocnu da SISAJU SVOJ PALAC! :eek:

Nikada mi nije bio jasan taj smesni cin!

I u drugim sportovima sportisti se raduju uspehu, ali nikada ne SISAJU NISTA! :evil:

Sada taj "obicaj" pocinju da primenjuju i DECA dok igraju fudbal i meni to deluje VRLO PERVERZNO, ASOCIJATIVNO i SUBLIMINALNO!

O cemu se tu radi? :think:

ne znam dok ne razgraznichish da li je u pitanju nozzni ?
svoj?
nechiji?
aj malo du bre!!

za razliku od blajbingera , fudbaleri su jako vredni
pare se sa zenkama, a ne pticama

preterujes i pomesao si sa drugim ritualima
kao sto je stavljanje prsta na usta, znak tisine.

drugi sportovi su tako koncipirani poput kosarke rukometa da posle kosa trcis nazad u odbranu.. u fudbalu jedan gol u pola sata pada i igracima treba razlog za predah od trcanja.

zato mislim da je ovo neka trol tema, i ne moze biti realna..

a to da je svaki sport pomalo gej
to jeste
isto kao sto je muski pederizam preduslov za imperijalizam i fasizam

ako se dva muska entiteta udruze, radja se pozitivna struja i patrijarhat, radja se snaga i bezbednost drzave
drzava ne bi mogla da postoji da nije pederizma i druzenja

udruzeno pruce se teze moze saviti i slomiti

branko kockica je bio fasista, jer je u emisiji drzao udruzeno pruce , simbol fasizma.

znak + nije nista drugo do dva ukrstena qr....

- i - daju +

deca u osnovnoj prvo uce matematiku, plusevi minusi =..

ubacuje im se u podsvest seksualni i gej simbolizam

kao i 1 i 0, skrivena pedofilija

mi zivimo u svojevrsnom matriksu.

stoga

je svaki oblik komunikacije sa muskarcima je gejizam

kao i internet i interneti forumi

(ja srecom imam oko 340 poruka i manji sma gej od vecine.)

sam intenet je iniciran od nekog, kao i svi sajtovi.

aovo zuto K u logou sajta gore znaci da svak ko je ovde bice K.aran od osnivaca sajta i sagnuce se njemu

slicno je u vezi otvaraca tema. oni j.ebu komentare. ali ipak su i oni jebani od onog iznad pa sve do onog ko poseduje server

ja se zrtvujem kao isus ili neo da spasim mnoge sa ovog sajta i mnogih drugih

a ceka me jahta sa gomilom devojaka. tamo su oni koji nisu na forumima. u svojim privatnim hramovima.

pitanje je ciji se q rac digao i osnovao sajt. svi smo zrtve.

i ja imam desetak sajtova blogova jutub kanala. znaci ..ebo sam i silovao dosta neduznih.

morao sam j b g i izvinjavam se. svak za sebe.

brendovi poput gugla jutuba jahua fbuka su centri manipulacije. a sediste servera je na zapadnom poluostrvu amerike, sf peninsusla

postoje i zene na forumu. ali, su pod Kontrolom sa vrha vavilona interneta. i deluju na 1 a ne 0 frekvenciji

j.ebanje je podvrsta ubijanja

prinosenja zrtvi se vrse u svim glavnim religijama

ceo sistem zivota je sagradjen na principu je.banja drugog. ako je.bes drugog ti neces biti je.ban. neko mora da je.be.
tako je i u fudbalu.

bolji je nas qr..c , nego tudji.

neko mora da se skloni i sagne da bi drugi prosao.

zato ja i bliski meni, bolje da ..ebemo druge, i bolje da srbi jebu hrvate, muslimane, da se cuva majka srbija i je.be mater drugim drzavama

kad se niko ne bi kretao svet bi mirovao, pi ckovao i bio drugaciji. ne bi ni hrana postojala

prvobitna kretnja i sudar u univerzumu je izvor svega

mnogi se bore za kontrolu i manipulaciju tim izvorom

iz raja su ljudi pali, batina je iz p icke izasla.

covek zivi od ljubavi, energije koju mora da je emituje ka zenkama . kao izvoru rajskog mira, unoseci nemir,

delenje ,mnozenje - sabiranje oduzimanje

za razliku od blajbingera , fudbaleri su jako vredni
pare se sa zenkama, a ne pticama

preterujes i pomesao si sa drugim ritualima
kao sto je stavljanje prsta na usta, znak tisine.

drugi sportovi su tako koncipirani poput kosarke rukometa da posle kosa trcis nazad u odbranu.. u fudbalu jedan gol u pola sata pada i igracima treba razlog za predah od trcanja.

zato mislim da je ovo neka trol tema, i ne moze biti realna..

a to da je svaki sport pomalo gej
to jeste
isto kao sto je muski pederizam preduslov za imperijalizam i fasizam

ako se dva muska entiteta udruze, radja se pozitivna struja i patrijarhat, radja se snaga i bezbednost drzave
drzava ne bi mogla da postoji da nije pederizma i druzenja

udruzeno pruce se teze moze saviti i slomiti

branko kockica je bio fasista, jer je u emisiji drzao udruzeno pruce , simbol fasizma.

znak + nije nista drugo do dva ukrstena qr....

- i - daju +

deca u osnovnoj prvo uce matematiku, plusevi minusi =..

ubacuje im se u podsvest seksualni i gej simbolizam

kao i 1 i 0, skrivena pedofilija

mi zivimo u svojevrsnom matriksu.

stoga

je svaki oblik komunikacije sa muskarcima je gejizam

kao i internet i interneti forumi

(ja srecom imam oko 340 poruka i manji sma gej od vecine.)

sam intenet je iniciran od nekog, kao i svi sajtovi.

aovo zuto K u logou sajta gore znaci da svak ko je ovde bice K.aran od osnivaca sajta i sagnuce se njemu

slicno je u vezi otvaraca tema. oni j.ebu komentare. ali ipak su i oni jebani od onog iznad pa sve do onog ko poseduje server

ja se zrtvujem kao isus ili neo da spasim mnoge sa ovog sajta i mnogih drugih

a ceka me jahta sa gomilom devojaka. tamo su oni koji nisu na forumima. u svojim privatnim hramovima.

pitanje je ciji se q rac digao i osnovao sajt. svi smo zrtve.

i ja imam desetak sajtova blogova jutub kanala. znaci ..ebo sam i silovao dosta neduznih.

morao sam j b g i izvinjavam se. svak za sebe.

brendovi poput gugla jutuba jahua fbuka su centri manipulacije. a sediste servera je na zapadnom poluostrvu amerike, sf peninsusla

postoje i zene na forumu. ali, su pod Kontrolom sa vrha vavilona interneta. i deluju na 1 a ne 0 frekvenciji

j.ebanje je podvrsta ubijanja

prinosenja zrtvi se vrse u svim glavnim religijama

ceo sistem zivota je sagradjen na principu je.banja drugog. ako je.bes drugog ti neces biti je.ban. neko mora da je.be.
tako je i u fudbalu.

bolji je nas qr..c , nego tudji.

neko mora da se skloni i sagne da bi drugi prosao.

zato ja i bliski meni, bolje da ..ebemo druge, i bolje da srbi jebu hrvate, muslimane, da se cuva majka srbija i je.be mater drugim drzavama

kad se niko ne bi kretao svet bi mirovao, pi ckovao i bio drugaciji. ne bi ni hrana postojala

prvobitna kretnja i sudar u univerzumu je izvor svega

mnogi se bore za kontrolu i manipulaciju tim izvorom

iz raja su ljudi pali, batina je iz p icke izasla.

covek zivi od ljubavi, energije koju mora da je emituje ka zenkama . kao izvoru rajskog mira, unoseci nemir,

delenje ,mnozenje - sabiranje oduzimanje

Ako ništa drugo, na ovaj formu dođem povremeno radi zanimacije. :D

Fudbal ne bih da komentarišem, stereotip o meni mi ne dozvoljava, a i ne volim ga baš.

Back