za razliku od blajbingera , fudbaleri su jako vredni
pare se sa zenkama, a ne pticama
preterujes i pomesao si sa drugim ritualima
kao sto je stavljanje prsta na usta, znak tisine.
drugi sportovi su tako koncipirani poput kosarke rukometa da posle kosa trcis nazad u odbranu.. u fudbalu jedan gol u pola sata pada i igracima treba razlog za predah od trcanja.
zato mislim da je ovo neka trol tema, i ne moze biti realna..
a to da je svaki sport pomalo gej
to jeste
isto kao sto je muski pederizam preduslov za imperijalizam i fasizam
ako se dva muska entiteta udruze, radja se pozitivna struja i patrijarhat, radja se snaga i bezbednost drzave
drzava ne bi mogla da postoji da nije pederizma i druzenja
udruzeno pruce se teze moze saviti i slomiti
branko kockica je bio fasista, jer je u emisiji drzao udruzeno pruce , simbol fasizma.
znak + nije nista drugo do dva ukrstena qr....
- i - daju +
deca u osnovnoj prvo uce matematiku, plusevi minusi =..
ubacuje im se u podsvest seksualni i gej simbolizam
kao i 1 i 0, skrivena pedofilija
mi zivimo u svojevrsnom matriksu.
stoga
je svaki oblik komunikacije sa muskarcima je gejizam
kao i internet i interneti forumi
(ja srecom imam oko 340 poruka i manji sma gej od vecine.)
sam intenet je iniciran od nekog, kao i svi sajtovi.
aovo zuto K u logou sajta gore znaci da svak ko je ovde bice K.aran od osnivaca sajta i sagnuce se njemu
slicno je u vezi otvaraca tema. oni j.ebu komentare. ali ipak su i oni jebani od onog iznad pa sve do onog ko poseduje server
ja se zrtvujem kao isus ili neo da spasim mnoge sa ovog sajta i mnogih drugih
a ceka me jahta sa gomilom devojaka. tamo su oni koji nisu na forumima. u svojim privatnim hramovima.
pitanje je ciji se q rac digao i osnovao sajt. svi smo zrtve.
i ja imam desetak sajtova blogova jutub kanala. znaci ..ebo sam i silovao dosta neduznih.
morao sam j b g i izvinjavam se. svak za sebe.
brendovi poput gugla jutuba jahua fbuka su centri manipulacije. a sediste servera je na zapadnom poluostrvu amerike, sf peninsusla
postoje i zene na forumu. ali, su pod Kontrolom sa vrha vavilona interneta. i deluju na 1 a ne 0 frekvenciji
j.ebanje je podvrsta ubijanja
prinosenja zrtvi se vrse u svim glavnim religijama
ceo sistem zivota je sagradjen na principu je.banja drugog. ako je.bes drugog ti neces biti je.ban. neko mora da je.be.
tako je i u fudbalu.
bolji je nas qr..c , nego tudji.
neko mora da se skloni i sagne da bi drugi prosao.
zato ja i bliski meni, bolje da ..ebemo druge, i bolje da srbi jebu hrvate, muslimane, da se cuva majka srbija i je.be mater drugim drzavama
kad se niko ne bi kretao svet bi mirovao, pi ckovao i bio drugaciji. ne bi ni hrana postojala
prvobitna kretnja i sudar u univerzumu je izvor svega
mnogi se bore za kontrolu i manipulaciju tim izvorom
iz raja su ljudi pali, batina je iz p icke izasla.
covek zivi od ljubavi, energije koju mora da je emituje ka zenkama . kao izvoru rajskog mira, unoseci nemir,
delenje ,mnozenje - sabiranje oduzimanje