Fudbal sa drustvom

Ko je pobedio?

• Izgubili smo.

• Pobedili smo!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Funny!

Buduća legenda
Poruka
37.524
Siguran sam da svako od vas ide povremeno sa drugovima da igra mali fudbal.

Pitanja: Kako je bilo? Jesu li vas iznervirali saigraci? Ko je pobedio? Ako ste izgubili, ko je kriv i zasto?

Iskalite/pohvalite se ovde... :D

Poslednja izmena:
Ja sam juce pikao fudbal sa drustvom... Pobedili smo sa jednom razlikom.

Igrali smo na vreme, sat vremena. Pobedili smo sa 17-16.
Dao sam 4-5 golova. :D

Nervirali su me saigraci koji su se zezali i svadjali. Na kraju je jedan otisao zato sto ga je drugi oterao, igrali smo sa igracem manje, ali smo ipak pobedili. :D Jedva.:lol:
Dusa mi je ispala. Jos uvek osecam bol u nogama...:lol:

ja znam dok sam isla u srednju...bio muski razred ja jedina zenska i sad igramo mi na fizickom fudbal...to je kao rat...deru se jedni na druge galame....psuju...kao da igramo u pare...tacno dve zaracene ekipe....

Ma u fudbalu uvek izbiju svadje...:D

Ja juce u kafani sedim i dodju treneri da popiju i pojedu... posle 10 min. poceli su da se svadjaju i jedan je ladno nasrnuo nozem na drugog... sem tog nasrtanja cela svadja je bila zaista smesna jer su se pceli svadjati oko obicnog out-a (koji valjda nije smeo da se dogodi):lol:

znas kako...tenzije su velike...zelje za dokazivanjem...pogotovo kada igras sa drustvom...budu ljuti jedni na druge kao da se nikada nisu ni poznavali....i onda kada utakmica zavrsi pocinju prepucavanja...jedni protiv drugih....

Dule onda i mi pod jedan, al' bila namestena utakmica z:lol:, u nasoj ekipi i nije bilo tako puno svadje, ja uvek gledam da opravdam kapitensku traku koju nosim, tako da sam zaduzen za smirivanje strasti....

Mi još igramo, četvrtkom u osnovnoj školi na Dorćolu, a subotom na 25 maju
prosek starosti je 55godina. ( faul je samo kad nekog strefi srčka )....nema auta !
Normalno zovemo se Instruktori i to ime nam je na dresovima.....
Svi smo nekada igrali aktivno.

Poslednja izmena od moderatora:

Back