Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izaberi Partizan, budi Grobar, ubi Srbina...
Na to se svodi vas "navijacki kodeks"
углавном...z:((
Ova je prodata sutradan nazad...
A ne hvalite se kako je jedan od vodja Nucleo (nekadasnja podgrupa UF) izotimao zastavu ALCZ, pa je bacio kad su poceli da pucaju, slicna stvar u KG, Crveni Djavoli odrade akciju i ovi zapucali, mislim da je decko koji je ukrao zastavu tada i pogodjen...
Mislim da ste vas dvojica suvise mladi ili ste preveliki inidjanci da bi znali neke stvari...
Pomorite se sa time da su cigani verovatno najjaca grupa u Evropi...a vi bezite i u NS-u nema dalje ;)

:sanke:z:dm5:z:kiss:

Е,АЈМО НА НАВИЈАЧКУ ТЕМУ !!

Poslednja izmena:
da i ovo objasnim!!!
ovo je drugi najveci minus u istoriji cigana posle one zastave heroja!!!jer je nas bilo pet puta vise i dozvolili smo sebi da ne dignemo ni jednu zastavu i da ne odvalimo grobare od batina,znaci trebali smo da ih pokidamo,ali nismo sto zbog policije manje vise ali najveci razlog je bio u tome sto smo mi bili u mnogo gorem polozaju tj odozdole na gore..
tako da jos jednom skidam kapu grobarima za ovo sto su se izvukli!!!
jedino sto im zameram je to da cela ta njihova ekipa sto je bila na toj tekmi nije sisla da se tuce nego mozda polovina!!!

Ne bi da odgovaram na nicije prozivke jer me smara,ali samo da kazem,kad si cvidzo napisao vec sve realno u vezi fajta onda nevidim gde je tu pobeda kad svi ispiraju usta kako ste nas dobili(neka vrsta ciganske istine) ali iskreno zbog boljeg polozaja mi smo vas izgurali na dole...Ali posle fajte jasno se cuje aplauz od strane vase tribine kada nas zandari pendrece...

1.opustemo...
2.kada smo mi dobili bateine???ako mislis ovo sa basketa izmedju zvezde i paoka tu smo bili jednaki sto se vidi i na snimku...tj da li se tukli 10 ljudi!!!
3.a brojni jesmo bili tada na tom basketu

Ahaa ti o tome govoris,na snimku su samo prikazali navijace Partizana i Paoka,murija je resila stvar to se vidi iz aviona,cigani su nas gadjali bakljama ali i mi smo njih,jako je glupo sto je samo mali deo one grupe usao u tucu dok su ovi ladno posmatrali.....Neki cigani su uletali u teren ali murija je mali deo zadrazala.. a da cuje se i ono mi smo cigani najaci smo najaci.Sve u svemu,dobile su po nosu obe strane MI OD MURIJE a vi od NAS

Ahaa ti o tome govoris,na snimku su samo prikazali navijace Partizana i Paoka,murija je resila stvar to se vidi iz aviona,cigani su nas gadjali bakljama ali i mi smo njih,jako je glupo sto je samo mali deo one grupe usao u tucu dok su ovi ladno posmatrali.....Neki cigani su uletali u teren ali murija je mali deo zadrazala.. a da cuje se i ono mi smo cigani najaci smo najaci.Sve u svemu,dobile su po nosu obe strane MI OD MURIJE a vi od NAS
Svima je bilo u interesu da spasu zastave tako da nisu GLEDALI kako ti kazes.

a ti si bio pa znas?
Ne seri...

nema veze da li pise nama u korist ili nekom drugom!!!mora da postoji realnost tj istina!!!

Ne pisem ja nikome u korist, da se razumemo...
Pisem na osnovu sopstvenog iskustva i iznosim svoj stav.
Ne kazem da groblje nece da se promeni, ali nemaju muda niti dovoljno jaku organizaciju...ako bi pokusali da promene tj. da oteraju neke ljude bilo bi krvi, i sta da rade?
da cute i trpe...???
Ja necu...

1. tako nesto... ;)
2. mozda ne najjaca ali sigurno medju prve 3-4...pa drzite Balkan, a balkan ima mozda najjacu scenu ;)
3. e ti si lood, oduvek je bila fora/tovar zbog "ciganskih istina", njih dvoje ja i drugar sami :D
bilo je indijanaca koji su postavljali bezvezne izvestaje pa je ostalo zapamceno, sad ste to malo promenili, valjda su stasali navijacki ;)

Zna se tko je najjaci na Balkanu....Bad Blue Boysi,rade sranja gdje got stignu niko` im nista ne moze....

Mi smo Purgeri najjaci smo najjaci!!!

Ne bi da odgovaram na nicije prozivke jer me smara,ali samo da kazem,kad si cvidzo napisao vec sve realno u vezi fajta onda nevidim gde je tu pobeda kad svi ispiraju usta kako ste nas dobili(neka vrsta ciganske istine) ali iskreno zbog boljeg polozaja mi smo vas izgurali na dole...Ali posle fajte jasno se cuje aplauz od strane vase tribine kada nas zandari pendrece...

1.ko je rako da smo mi pobedili???el iznetaneka parola u vezi toga ili slicno???prva ekipa nije nista rekla da smo ^mi pobedili^ ,nasa prva ekipa je rekla da je to vece bili ^zanimljivo vece u pioniru^!!!a to sto pricaju neki nasi cigancici da smo ^mi^ pobedili onda znaj da su to skroz nebitni likovi na nasoj tribini i slicno!!! ZNACI NISMO REKLI DA SMO VAS DOBILI!!
2.Da..zbog boljeg polozaja ste nas izgurali i to je tacno!!!ali u tom guranju smo dobili i mi i vi i murija!!!
3.budi iskren i kazi da smo ispali fer i realni kada smo aplaudirali???jer nismo aplaudiralli muriji,nego vama sto se sibate sam murijom!!!znas i sam da je nama murija najveci protivnik...

u vezi zadnje recenicie...nije tacno,murija je sibala sve,a cigani i grobari su medjusobno batine dobijali jednako!!!

Zna se tko je najjaci na Balkanu....Bad Blue Boysi,rade sranja gdje got stignu niko` im nista ne moze....

Mi smo Purgeri najjaci smo najjaci!!!

ne gleda se po tome ko je jak!!!ako ce mo tako kao sto ti kazes da vi bbb pravite sranja....onda smo mi daleko ispred vas...pogotovu cigani jer mi smo ta sranja pravili 90 ih godina kada smo jurili bo bariju marsejeve navijace,a i pre toga u drezdenu...i posle sankcija....da se setimo lestera,meca...ima jos puno al ne mogu da se setim jer me mrzi!!!
a druga stvar je da smo mi cigani toliko pravili sranja da nas je evropa vise puta kaznila novcano i pred praznim tribinama i uslovno i zbranom nasih navijaca da dolaze na gostovnja!!!kada ste vi dobijali kazene od evrope????????????????????????????

a konkretno mislim da je torcida mnogo jaca od vas!!!

p.s. ovo mi smo purgeri najjaci smo njjaci ste i vi ai drugi culi od nas ...jer su to prevo delije pevale ^mi smo cigani najjaci smo najjaci^

p.s. gde ti zivis eeee pa el si gledo kako smo vas 90 oterali kuci i to u sred zagreba???

Ne pisem ja nikome u korist, da se razumemo...
Pisem na osnovu sopstvenog iskustva i iznosim svoj stav.
Ne kazem da groblje nece da se promeni, ali nemaju muda niti dovoljno jaku organizaciju...ako bi pokusali da promene tj. da oteraju neke ljude bilo bi krvi, i sta da rade?
da cute i trpe...???
Ja necu...

Ocigledno nista ne znas o nama pa te savetujem da cutis kad ovako pricas.

1.ko je rako da smo mi pobedili???el iznetaneka parola u vezi toga ili slicno???prva ekipa nije nista rekla da smo ^mi pobedili^ ,nasa prva ekipa je rekla da je to vece bili ^zanimljivo vece u pioniru^!!!a to sto pricaju neki nasi cigancici da smo ^mi^ pobedili onda znaj da su to skroz nebitni likovi na nasoj tribini i slicno!!! ZNACI NISMO REKLI DA SMO VAS DOBILI!!
2.Da..zbog boljeg polozaja ste nas izgurali i to je tacno!!!ali u tom guranju smo dobili i mi i vi i murija!!!
3.budi iskren i kazi da smo ispali fer i realni kada smo aplaudirali???jer nismo aplaudiralli muriji,nego vama sto se sibate sam murijom!!!znas i sam da je nama murija najveci protivnik...

Jel si siguran da ste aplaudirali nama,JA LICNO MISLIM DA NISTE ali ako jeste svaka cast,tad smo mi Grobari protiv Muirije izvukli deblji kraj,a kako i nebi kad imaju onoliku oremu..

Nije pojedinac, to su NS grobari, i gledano realno oni su na vasoj tribini institucija za vecinu ekipa, ipak dolaze iz drugog po velicini grada u Srbiji...NS je nekada bio crno-beli grad...

Priznaj da vas je mnogo pogodila ta parola Novi Sad je crno beli grad,NOVI SAD I JESTE Crno-beli grad,nemoj da me shvatis pogresno ali po onim slikama koje su mi ostale u secanju,reko bih da nas je imalo bar 5 puta vise nego Firmasa,sto se tice te utakmice

Poslednja izmena:
Udri, Boze, svuda, samo ne u glavu... Sunce ti krvavo, kad sad ne doziveh plucni udar. Znaci, sad je fora u tome ko ce koliko gluposti na utakmici da napravi, i po tome se, kao, odredjuje, ciji su navijaci bolji. Jel' se dobijaju neki bonus poeni ako se incident napravi na evropskoj utakmici, ili je isto i za euro i za domaca takmicenja? Cisto da znam, ako resim da postanem 'pravi navijac, a ne iz fotelje'.

Idite, 'leba vam, na navijacku temu, pa tamo nastavite ovu vrhunsku raspravu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back