nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
ja ujedam za Copeta i ubijam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajdete vas dvojica malo na umivanje. Treba vam osveženje!
![]()
Dakle...Da jos jednom ponovim:
Za zastarele teme vazi isto pravilo kao i za otvaranje nove teme. Slobodno dizite teme iz 2003. i 2004. godine, kao i teme o kojima se moze raspravljati na vec postojecim temama.
U to "vec postojece" podrazumeva se: pre svega,teme o klubovima (dakle o svim pojedinacnim igracima tog kluba ne mozete i ne morate pisati na temi o tom klubu ili na temi "moj omiljeni igrac". ), zatim oglasi,pitanja itd. nemoj slucajno neko da je pitao na temi "Fudbal,chat i jos ponesto" imate 12041-dnevni ban !!!
Toliko ...
Kako li si samo pogodio?Jelena ce me ubiti na spavanju. :s
Tacno,tacno.Do Beocina ravnica...Sticice brzo...
P.S Ali ako joj poklonim kucu, bice sve ok.![]()
Peca nece da mi da psa, zato sto ima besnilo![]()
i ne voli da se voza![]()
Sto jes, jes.... Ja obozavam vas dole....njaaa, vi dole seljaci
mi smo iz AU bili![]()
![]()
![]()
![]()
obrazovani ljudi![]()
hool, mojne secem jajca
e, ****** nisam imo ditaKre da ti odg.
НЕМАМ КРЕДИТА,БРАТЕ...НАВИКНИ СЕ...![]()
Ako budeš kretala, nazovi me da ti dam ključ od mog stana. U sred srede centra je. Ne treba ti auto. Sve obidješ peške. Za auto ću ti dati ključ od garaže ali molim te, pažljivo kad budeš parkirala. Vrata su plehana (nisu otvarana već 15 godina) pa da ih ne zakačiš slučajno.Sto jes, jes.... Ja obozavam vas dole....
Ubicu te sto me podseti, sad mi se ide u Apatin![]()
Jes bre... Ja danas ko drogirana...Jeko - gore
Idem svakog leta.Ako budeš kretala, nazovi me da ti dam ključ od mog stana. U sred srede centra je. Ne treba ti auto. Sve obidješ peške. Za auto ću ti dati ključ od garaže ali molim te, pažljivo kad budeš parkirala. Vrata su plehana (nisu otvarana već 15 godina) pa da ih ne zakačiš slučajno.
Ako se usput umoriš možeš da svratiš i u moj stan u Kuli na počinak. I on je u sred srede centra, kod semafora na raskrsnici Vrbas,Lipar, Odžaci Sombor. Tu ideš samo pravo najbliže je do Apatina.
Stan u Apatinu je ženin.Nasledstvo od oca. Moj je u Kuli, takodje nasledjen od oca. Inače, nije kod Vojvodjanske Banke. To nije sred sreda Apatinskog centra!Jes bre... Ja danas ko drogirana...Dole...Ijaooo...Ne valja kad ljudi idu na fax...
Idem svakog leta.
Jel ti stan kod Vojvodjanske Banke? Prekoputa maxija?
Inace prolazila sam kroz Kulu, Vrbas ,Crvenku,Odzaci itd...Prelepo.
A jeli Ilicu.,sta je to, nekretnine na sve strane?![]()