Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti stvarnost. Primer kako se boriti protiv mehanizovanog protivnika koji hoće da osvoji navijačku tribinu.
119401-original-lt17x.jpg

Dakle...Da jos jednom ponovim:
Za zastarele teme vazi isto pravilo kao i za otvaranje nove teme. Slobodno dizite teme iz 2003. i 2004. godine, kao i teme o kojima se moze raspravljati na vec postojecim temama.

U to "vec postojece" podrazumeva se: pre svega,teme o klubovima (dakle o svim pojedinacnim igracima tog kluba ne mozete i ne morate pisati na temi o tom klubu ili na temi "moj omiljeni igrac". ), zatim oglasi,pitanja itd. nemoj slucajno neko da je pitao na temi "Fudbal,chat i jos ponesto" imate 12041-dnevni ban !!!

Toliko ...

Jelena sine zabrinjavas me :s

Sto jes, jes.... Ja obozavam vas dole.... :)
Ubicu te sto me podseti, sad mi se ide u Apatin z:cry:
Ako budeš kretala, nazovi me da ti dam ključ od mog stana. U sred srede centra je. Ne treba ti auto. Sve obidješ peške. Za auto ću ti dati ključ od garaže ali molim te, pažljivo kad budeš parkirala. Vrata su plehana (nisu otvarana već 15 godina) pa da ih ne zakačiš slučajno.
Ako se usput umoriš možeš da svratiš i u moj stan u Kuli na počinak. I on je u sred srede centra, kod semafora na raskrsnici Vrbas,Lipar, Odžaci Sombor. Tu ideš samo pravo najbliže je do Apatina.

Jes bre... Ja danas ko drogirana... :lol: Dole...Ijaooo...Ne valja kad ljudi idu na fax... :lol:

Ako budeš kretala, nazovi me da ti dam ključ od mog stana. U sred srede centra je. Ne treba ti auto. Sve obidješ peške. Za auto ću ti dati ključ od garaže ali molim te, pažljivo kad budeš parkirala. Vrata su plehana (nisu otvarana već 15 godina) pa da ih ne zakačiš slučajno.
Ako se usput umoriš možeš da svratiš i u moj stan u Kuli na počinak. I on je u sred srede centra, kod semafora na raskrsnici Vrbas,Lipar, Odžaci Sombor. Tu ideš samo pravo najbliže je do Apatina.
Idem svakog leta. :)
Jel ti stan kod Vojvodjanske Banke? Prekoputa maxija? :)
Inace prolazila sam kroz Kulu, Vrbas ,Crvenku,Odzaci itd... :) Prelepo. :)

A jeli Ilicu.,sta je to, nekretnine na sve strane? :D

:hahaha:

znaci, ulazis u Apatin, skreces 2. desno, prolazis ulicu Moshe Pijade, skreces, levo, kod kafane "Kod Navratila", zatim nizbrdo, prolazes, pored puta za kafe "Andol", eee, tamo ces videti jedan restoran "Promaja" tu nije na odmet da svratis, zatim, picis levo, pa skreces kod Restorana "Budjavi pohovani strumfici", eee onda ides, desno, pa drugu levo, videces banderu, ta je posebna, ima na njoj gnezdo roda, eee tu ides desno, pa imas put levo, ali tu je zabranjen prolaz, ako skrenes desno, ****** naicices na radove, kopaju neke kanale jebm li ga sta li je, najbolje, je da ides pravo, skrenes kod Tempa, desno, vidis jednu garazu, al' to je komsina, Iliceva, je iza, neka mala kucica, socijala ;)

Nadam se da sam pomog'o ...

Zahtevam reputaciju za ovo :mrgreen:

a s'o, ja to bas, onako slikovito, da se snadju :D

ee, ulazis u Beocin, 'naci, hala levo, oovaj desno, ne, levo, hm ... Desno, upadas, s leve strane Dom zdravlja (tu idem kod cika doce kad sam bolestan :D ) skrenes, prvu levo, kod nekih narandjastih zgrada, picis pravo, preko lezeceg, eee, levo, imas pr'davnicu, oaza, iza nje, ti je zgrada, ulaz 5, tu upadnes, i ja ti ne dam da udjes :D

Jes bre... Ja danas ko drogirana... :lol: Dole...Ijaooo...Ne valja kad ljudi idu na fax... :lol:

Idem svakog leta. :)
Jel ti stan kod Vojvodjanske Banke? Prekoputa maxija? :)
Inace prolazila sam kroz Kulu, Vrbas ,Crvenku,Odzaci itd... :) Prelepo. :)

A jeli Ilicu.,sta je to, nekretnine na sve strane? :D
Stan u Apatinu je ženin.Nasledstvo od oca. Moj je u Kuli, takodje nasledjen od oca. Inače, nije kod Vojvodjanske Banke. To nije sred sreda Apatinskog centra!z;)
Inače, imam i kuću na Dedinju. A to već neću bliže da objašnjavam da mi je mangupi sa fudbala ne obiju u mom otsustvu.z:(...............z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back