General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
pajpo
to ti ono, za disciplinu
imas srece sto je na 2 dana
ja sam im'o sve ukupno 20 dana (a i vise)![]()
Ali pazi GENIJA,naveo kao razlog OMETANJE MODERATORA FORUMA a reko sam mu samo "ko le je tebe postavio za moda"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajpo
to ti ono, za disciplinu
imas srece sto je na 2 dana
ja sam im'o sve ukupno 20 dana (a i vise)![]()

Ako te drugi put kazni iz tog razloga, javi mi da se zalim adminima.Ali pazi GENIJA,naveo kao razlog OMETANJE MODERATORA FORUMA a reko sam mu samo "ko le je tebe postavio za moda"
Ako te drugi put kazni iz tog razloga, javi mi da se zalim adminima.
Nemoguce da te samo zbog toga banovao.... Mogao je da ti da zuti tj. opomenu zbog ajde nazovi "vredjanja moda" ali ban je malo...bezvezan
A ja kad sam tebe vredjao ti si mi slalaAko te drugi put kazni iz tog razloga, javi mi da se zalim adminima.
Nemoguce da te samo zbog toga banovao.... Mogao je da ti da zuti tj. opomenu zbog ajde nazovi "vredjanja moda" ali ban je malo...bezvezan
...........................
Ne znam onda kako je mogao da te banuje samo zbog toga. Mislim....Evo sad mogu da ti se zakunem,i kako sam mogao da javim kad nisam imao pristup profilu?

Jesam li ti rekao da imamo na fudbalu najbolje moderatore sa Krstarice!!!

Kad si ti mene vredjao?A ja kad sam tebe vredjao ti si mi slala

Jesam li ti rekao da imamo na fudbalu najbolje moderatore sa Krstarice!!!

MA JEKA JE CARICA![]()

Kad god si mi poslalaNe znam onda kako je mogao da te banuje samo zbog toga. Mislim....
Nishta. Sledeci put (a nadamo se da ga nece biti) reagovacu ja.
Mislim da je to malo mnogo strogo. Pa nisu modovi bogovi pa da cim im neko nesto kaze da odmah bude banovan.
Kad si ti mene vredjao?
I kad sam ja tebe banovala? *smajli koji razmislja*![]()
..............

Samo padaju 

..............i ko ga postavi na Novu Godinu --ebo ga on!Ala je veselo!!!Samo padaju
![]()
Ovaj je mnogo sladak!
A ovaj malo bezobrazan!..............i ko ga postavi na Novu Godinu --ebo ga on!

Ima i nastavak, pevali mi ´68 na demonstracijama studenata u Beogradu:Hehe vodimo ljubav a ne rat Padajte padajte s neba bele zvezde sanke deda mraza preko brda ***** liga samo se toga secam
Kako bre? Vidiš da ´oće da joj "krne jezičinu" a ona se izmiče!Sta ti je Ilke svi su ok![]()

Ha ha haKad god si mi poslala..............
Plavo nisam ni rekao!![]()

)
Ovo je čista navijačka diskusija oko teme moderator Popaj verzus general Duš@n. Mi navijamo za ovog drugog. A ti?

Oooooo Kolegaaaaa... Pa gde ste vi?samo vas gledam sve cu vas pobanujem zbog spama zajedno za jekom...![]()

Evo otvori! Jeka ti je poslala poklon.JA cu da otvorim jednu sigurno
Nedaj Kimiju nida proviri. Će ga uzme!
Ma to je samo zato što je mornar. Ali, evo idem da ga prefarbam u boju "gov.no"Oooooo Kolegaaaaa... Pa gde ste vi?
@Ilic
Plava boja je rezervisana samo za mene.![]()