Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre dva dana u kaludjerici je bilo dvostruko ubistvo...ako te interesuju detalji javi se na pm...

jel se slazes da navijacke budu zatvorene jedan dan njemu u cast od veceras?[/quote]
Ja nemam ništa protiv (ukoliko to ostane praksa i nadalje).

Kakav odnos prema životu imate vi "Ultrasi" ? Čemu sve dajete prednost pred drugarstvom? Ne bi me čudilo da tema bude zatvorena zauvek. :cry:

Poslednja izmena:
pre dva dana u kaludjerici je bilo dvostruko ubistvo...ako te interesuju detalji javi se na pm...

jel se slazes da navijacke budu zatvorene jedan dan njemu u cast od veceras?[/quote]
Ja nemam ništa protiv (ukoliko to ostane praksa i nadalje).

Kakav odnos prema životu imate vi "Ultrasi" ? Čemu sve dajete prednost pred drugarstvom? Ne bi me čudilo da tema bude zatvorena zauvek. :cry:

cela prica i oba ubistva nemaju veze sa navijanjem i navijacima iako tako pise u novinama...cak pise i u sportu?!?!?!!?!
tu je nesto drugo bilo...

cela prica i oba ubistva nemaju veze sa navijanjem i navijacima iako tako pise u novinama...cak pise i u sportu?!?!?!!?!
tu je nesto drugo bilo...
Znam, čitao sam pre nego što si i postavio na temi. Reagovao sam jer je to u "Ultras" filozofiji "normalna" pojava. Jednostavno, nisam mogao da prećutim. Gde uopšte današnjoj mladosti prolaze dani i kuda to korača!!:cry: :cry: :cry:

ultras filozofija se NE zasniva na ubijanju!!!
Na čemu se zasniva? Nisam ni tvrdio da se zasniva na ubijanju ali posledice su vidljive. Ima li Ultras filozofija cilj i metode sprovodjenja? Čini mi se da svako sebi daje za pravo da planira, odlučuje i sprovodi "planirano". O metodama i njenim posledicama smo upoznati. Pune su čitulje, bolnice i zatvori posle gotovo svake utakmice. I ne samo utakmice.:neutral:

ultras filozofija se zasniva na tuci,navijanju,zaje^anciji!!!nikako na ubijanju i drogi,ko to primenjuje nema navijacku svest!!!ova ubistava sto se desavaju je posledice ne razumevanja navijacke svesti!!!
ilke brate el sad razumes???
E pa tako kaži. Otvoreno. Prvo se potučemo pa se posle osvetnički ubijamo!!!
Vidiš kako su prošli Grobari sa ovog foruma. Poubijasmo ih pa se više ne pojavljuju. Neću da ih nabrajam. Ima ko je za to zadužen.:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Navijačima zbog rasizma šest meseci zatvora

Блиц - Пре 33 минута

Vođe navijača Borca, koji su 14. oktobra 2006. godine, za vreme fudbalske utakmice sa Voždovcem, na rasnoj osnovi vređali tamnoputog igrača domaćeg tima Majka Temnjaveru, kažnjene su danas u Okružnom sudu u Čačku na po šest meseci zatvora.
Veće tog suda, kojim je predsedavao sudija Mileta Maslarević, izrekao je šestomesečne kazne zatvora vođama navijačke grupe pod nazivom "Čete" Draganu Dragoviću (24), Slobodanu Gostiljcu (24) i Jovici Ristiću (25). Pored toga, 23 navijača osuđeni su na po četiri meseca zatvora, uslovno na dve godine.
Na suđenju je utvrđeno da su oni počinili krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti prema Temnjaveri, poreklom iz Zimbabvea. Optuženi su se branili da su bili ljuti na njega zbog loše igre, ali je u sudskom postupku utvrđeno da su oni sa umišljajem i svesno počinili više zakonom zabranjenih radnji koje predstavljaju krivično delo. Osuđeni navijači su utakmicu s Voždovcem posmatrali sa istočne tribine, mašući zastavom nekadašnje Konfederacije američkog juga uz povike Temnjaveri: "Odlazi, ovde te niko ne voli." Posle toga, stavili su na glave plastične kapuljače koje su oblikom podsećale na kapuljače rasisticke organizacije Kju kluks klan, nastavljajući da vređaju tamnoputog fudbalera iz Afrike.

Tek toliko da se vidi šta znači "Ultras" :evil:

Necu da opet ispadne da provociram, ali sad vam je valjda jasno zasto ljudi imaju generalno lose misljenje o navijacima. Mislim, sve bi bilo u redu da se navijacke tuce svode na pesnicenja (realno, ja i dalje ne shvatam potrebu da se pobijes sa nekim samo zato sto navija za drugi klub, ali ionako nisam ultras, pa da ne mracim), ali kad mamlazi krenu da vade nozeve, stangle, pistolje i statijaznam, to vec prelazi granicu zdravog razuma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back