Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kimi prodaje baklje

SAMO NA VELIKO ! ! !

ako ocete komad, e bigaje ne moze, ili vadi 50 ! ! !
30 kom. 300 evra moze i baksis ;)

ko ih trazi, neka mu pusti pp, ili neka ode na njegov msn, ako ga nemate, sa velikim zdovoljstvom cu vam ga dati ! ! !
ili jednostavno na moj ziro racun, uplatite kintu ;) dobijate baklje u najskorijem roku ! ! !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ma cuti bre nisi ti :whistling: :whistling: :whistling:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ako sam promasio temu neka moderator prebaci tamo gde treba...ovako:
prodajem konjska kopita (pozlacena),
menjam bojler za plocice (stomak),
prodajem baklje (iskljucivo plave),
palim kola po narudzbini za 50 evra,
ubijam ili ranjavam pandure po porudzbini...
i jos mnogo toga, javite se na pm ako ste zainteresovani...:evil:

ako sam promasio temu neka moderator prebaci tamo gde treba...ovako:
prodajem konjska kopita (pozlacena),
menjam bojler za plocice (stomak),
prodajem baklje (iskljucivo plave),
palim kola po narudzbini za 50 evra,
ubijam ili ranjavam pandure po porudzbini...
i jos mnogo toga, javite se na pm ako ste zainteresovani...:evil:
Aaaaaaa, to si ti ranio ovog policajca
233-drzaknalahev.jpg

Citat:
Original postavio v.v.ilic
Ovo dvoje crveno boldovanim nisu članovi sindikata. Postuju na jednoj sasvim drugoj temi.

Da da, a postovali su i na ovom legendarnom glasanju od prosle godine! Tad ovog "okolo" jos uvek nije bilo, a Baltazar nije postovao jer su svi znali ko je. Debelo si nadmasio onog JFRONT-a!

untitledor6.jpg

Ovo gore sam preslikao da ne bih odgovarao na Zvezdinoj temi.

Ako analiziramo anketu videće se da su za opravdanost mog banovanja bili:
4 grobara i ovaj ZzZzZz koji se danas zove Dean Kiton.

On se pretstavlja kao Zvezdaš a jedini od Delija sa tadašnjeg Foruma nije ušao u Sindikat!!! Dakle? Ko je ta osoba uopšte, koji je to karakter? Može li mu se verovati?

Od onih koji su glasali za drugu opciju samo petoro nije sa Foruma Fudbal: apokalypse_iki, joca111, marah, Mica07 i Vitor89. Njih je pozvao sa Foruma Prirodnih nauka DELIJE HN jer su bili uskraćeni mog prisustva na jednoj divnoj temi gde se niko nikada ni sa kim ne svadja a svi zajedno imamo za lokacfiju:Krstarica777. Zašto je onda čudno što su se oni pridružili anketi?

Dalje, može se primetiti da se čak ni svi Grobari nisu pridružili anketi i odglasali za opciju 1.

To za Baltazara je podatak za koji znaju svi sa teme Krstarica 777 a njegova pojava je iznudjena zanimljivošću teme i za svakoga sa ladje je simbol i ponos.. Baltazar se nikada nigde ni na kojoj drugoj temi nije pojavio. Time bi se izgubio smisao njegovog postojanja. Baltazar sa svim ostalim mornarima plovi na ladji Krstarica 777 i sa ladje ne silazi.
Zašto je dotičnom Kitonu trebalo da ga uopšte pominje?

Ponos grada!
Neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa,on nije lopov ni ubica pa da lezi 10 godina
Zainteresovan član

Učlanjen: 10.10.2008.
reputation_pos.gif

icon1.gif
Re: Crvena Zvezda
Citat:
Original postavio Jeka#26
@svi
Culi ste Ilica, dakle nema povlascenih. Prema svima sam se isto ponasam, ako mi se ucini da je neko preterao - upozorim,kaznim (zavisi od toga sta je napisano) i nadam se da ce se na tome zavrsiti. Nikom ovde nije drago da glumi nekog uterivaca reda ili da nekog banuje - tako da je to uvek bila zadnja solucija. Zato se i neke male "nepravilnosti" tolerisu kao npr: off topic (u odredjenim razmerama), prepiranje u granicama dobrog ukusa, neke stvari koje zabavljaju ostale (kao npr. Iliceve slike) itd...

@Ilic
Zasto moje ime nije napisano plavom bojom? :sad2:

Opet smo u off topic....C,c,c...Odrobijace me jomini ako slucajno navrati....
Brzo povratak na temu. :D
Dakle: Zvezda!

Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!!

Delijo, nisam bio u toku u toj prepirci ali Jeka ti je dovoljno dobro objasnila razloge svog koraka. A kad pročitamo tvoju poruku:
Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!! :lol: :lol: :lol:

Vidiš da ih i sada vredjaš! I mi smo u naše vreme pre godinu dana sa njima imali problema ali ih nismo vulgarno vredjali čak ni onda kada nas je (mene i Rainbowa six )isti taj FLUID banovao.
Zato, samo lagano sa odgovorima. Poslušaj ono što sam ti prošli put napisao na PP.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back