Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebem ti mozilu. Pola sata kucam, da bi mi na kraju post nestao u vidu magle.

Elem, posto me mrzi da kucam sve iz pocetka, evo sazete verzije: za 24 h koliko nisam bio pri kompu nastancovano je cca 10-ak stranica na dve teme, sa postovima koji, najblaze receno, nemaju veze sa datim temama. I koji su pride zacinjeni patkometrijom[SUP]TM[/SUP] prve klase, sa sve argumentacijom 'sta ti znas, bezi u misju rupu'. I posle povika na represiju prestrogih moderatora...
ph34r.gif

mislim da jedan broj forumasa sa navijacke teme bojkotuje forum zato sto misle da smo jeka i ja vise naklonjeni nekim ljudima sa kojima su se oni prepucavali (sto nije istina) i s' obzirom da su ti ljudi spustali njima na finjaka, a oni su psovali sve zivo, pola njih je i banovano...tako da jos otprilike nedelju dana ce na navijackim temama biti zadnji onaj moj post od prekljuce...p0z:bye:

Ja to ne misli Kimi,Dr Jekyll necu da idem i da se igram,nego hocu da odrzim ovu temu kako treba,znam da nisam moderator niti administrator ali ako nisu tu MODERATORI I ADMINISTRATORI onda sam ja tu da pratim i da obavestavam nadlezne sta i ko pise na ovu temu,znaci na ovoj temi je zabranjeno da se svadja tj prepucavanje.

mislim da jedan broj forumasa sa navijacke teme bojkotuje forum zato sto misle da smo jeka i ja vise naklonjeni nekim ljudima sa kojima su se oni prepucavali (sto nije istina) i s' obzirom da su ti ljudi spustali njima na finjaka, a oni su psovali sve zivo, pola njih je i banovano...tako da jos otprilike nedelju dana ce na navijackim temama biti zadnji onaj moj post od prekljuce...p0z:bye:

Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to nije ISTINA,mislim
na ovome svetu sto bih naglasio da propaganda sto vecina kazu o ovome nije ISTINA
...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back