Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm
ja sam zadovoljna kako se moderise ovaj fudbal, ali prema ovim net huliganima i nacionalistima moderatori su previse blagi (kao sto rece new age)
dobro je da ima sto manje banovanja,ali ponekad jednostavno treba lupiti nekom ban jer npr. vrijedja i prijeti...pa da se opameti i da lijeci svoje komplekse negdje drugdje

da ,na ovom pdf-u ja sam dosta spammovala i pricala gluposti ali stvarno rijetko nekog vrijedjala na nacionalnoj ili na bilo kojoj osnovi.
jesam se jednom ostro svadjala sa jednim foruamsem...
ja kad zasluzim ban,trazicu da ga dobijem.

hm
ja sam zadovoljna kako se moderise ovaj fudbal, ali prema ovim net huliganima i nacionalistima moderatori su previse blagi (kao sto rece new age)
dobro je da ima sto manje banovanja,ali ponekad jednostavno treba lupiti nekom ban jer npr. vrijedja i prijeti...pa da se opameti i da lijeci svoje komplekse negdje drugdje

da ,na ovom pdf-u ja sam dosta spammovala i pricala gluposti ali stvarno rijetko nekog vrijedjala na nacionalnoj ili na bilo kojoj osnovi.
jesam se jednom ostro svadjala sa jednim foruamsem...
ja kad zasluzim ban,trazicu da ga dobijem.

otvori nam dusu, sta te jos muci?

Ajde da je krembil nego stavili budalu... :rotf:
Zezam se, mislim da je Kimi ipak najbolji izbor...
Ha Cope sta kontas>??? ;)

Gnev u meni samo sto ne iskoci !!!
A vec na nos i usi slini,
popizdeo sam sto nam stvise budalu zvanu kimi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jao kako bacam, pa mslim pozdravi aandru i onog djareta, reci im da suu sabani, mogu da im dam skole u bacanju :D
limsesa kimi je car !!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
to bre sad mi je lakse kad od ova dva manijaka imam podrsku...:mrgreen:
ja nisam manijak ja sam uzoran decko koji slusa exploited :mrgreen:

:klap:
Gnev u meni samo sto ne iskoci !!!
A vec na nos i usi slini,
popizdeo sam sto nam stvise budalu zvanu kimi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jao kako bacam, pa mslim pozdravi aandru i onog djareta, reci im da suu sabani, mogu da im dam skole u bacanju :D
limsesa kimi je car !!!

ja nisam manijak ja sam uzoran decko koji slusa exploited :mrgreen:
I banovali ste verovatno jedinu osobu koja pored mene na pdf fudbal slusa exploited...
Ccc :sad2:

Nisam bio non-stop u toku (tako da ne zna šta je pravi razlog) jer se pojavio jedan lik koji je posle dužeg vremena izašao iz mišije rupe i zaboravio da više nije mod pa počeo da bira ko treba da bude na kojem delu foruma a ko ne.....da sam upao u tu njegovu raspravu,sada bih 100% i ja bio crn.
Znam na kog mislis i uveravam te da su takve njegove reakcije upravo izazvane time sto su prvo njega doticni terali sa teme i castili divnim recnikom.
A doticni koji su banovani takodje su umislili da je ovo samo njihov forum i da oni mogu da odredjuju ko sme da dolazi i gde sme da pise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back