Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
New Age smiri se brate malo stalno hoces da se tuces dodji ti u Beocin kad hoces bre isamara cu te kao beba zvecku kurcis prosli put su ovi tvoji dirali klinca ovde u Beocinu,ajde nema potrebe za tucu idi spavaj.Tuci se sa nevijdenim carom ili sa ostalima a ne samnom nebojim te se ja

Ne seri New Age ja jesam mrsav ali se ne bojim tebe niti tvojih,pa brate i ja imam molje ljude u Kamenici,limanu.Sam bih te isprepucao.Jedino se ti kurcis New Age,kako je Kimi dobar ne preti nikome samo se ti hoces tuci ajde bre idi jedi pasulja pa kada napunis 20 godina onda se tek javi

Ja se necu tuci iz 2 razloga.1 je da nemam razloga za tucu a 2 necu da se tucem zbog jebenog neta.JA TI KAZEM DAJ MI VREMENA SMIRICU SE NECU NIKOG VISE VREDJATI-OVO NISAM NAPISAO ZATO STO SE BOLJIM NEGO PAMETNIJI POPUSTA

Klasican primer pickice, prvo preti 2 posta pa onda se sisa izvinjava, a sto je rekao da ima svoje ljude, po kamenici i na limanu, PA NESO TI NE POZNAJES NIKOG IZ GRADA ILI KAME !!!
ala ces se ti nadobijati batina, ehej pojma nemas !!!

http://www.gopetition.com/online/18516.html

Потпишите петицију у којој се захтева одбацивање било какве улоге Милована Ђорића и свих осталих досадашњих високих функционера нашег фудбала из формирања новог фудбалског савеза или било какве функције у истом... Ово је прилика да навијачи и сви љубитељи фудбала доприносе у отклањању корупције и мафије која наш фудбал већ годинама води у провалију без дна!

P.S Ko god moze neka postavi ovaj link na ostale srpske forume, navijacke i ostale, da skupimo sto vise glasova! DAJTE SVOJ DOPRINOS, BOLJE JE I POKUSATI NEGO CUTATI!

http://www.gopetition.com/online/18516.html

Потпишите петицију у којој се захтева одбацивање било какве улоге Милована Ђорића и свих осталих досадашњих високих функционера нашег фудбала из формирања новог фудбалског савеза или било какве функције у истом... Ово је прилика да навијачи и сви љубитељи фудбала доприносе у отклањању корупције и мафије која наш фудбал већ годинама води у провалију без дна!

P.S Ko god moze neka postavi ovaj link na ostale srpske forume, navijacke i ostale, da skupimo sto vise glasova! DAJTE SVOJ DOPRINOS, BOLJE JE I POKUSATI NEGO CUTATI!

Ja potpisao...uvek protiv nikad za, sam protiv svih... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Samo navalite narode, ova peticija je iskljucivo zbog toga napravljena... do sada ima samo 21 potpisa... slobodno sirite/postavljajte linkove gde mozete po ostalim nasim sajtovima/forumima... svaki potpis vredi, nema veze za koji klub navijate jer ovo je u interesu svih nas, tj srpskog fudbala uopste. pozdrav

Samo navalite narode, ova peticija je iskljucivo zbog toga napravljena... do sada ima samo 21 potpisa... slobodno sirite/postavljajte linkove gde mozete po ostalim nasim sajtovima/forumima... svaki potpis vredi, nema veze za koji klub navijate jer ovo je u interesu svih nas, tj srpskog fudbala uopste. pozdrav

Sada ima 25, i tih 4 sam ja navukao! :p
Probacu jos pozdrav...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back