General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
I moj cement ce![]()
![]()
Al moja Zupa nece da se raspadne nja nja nja nja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I moj cement ce![]()
![]()

Bivole ...
@leDu ...
I nema veze sto cement nema veze...
Toliko![]()
Jeste da je lose Cement poceo ali do kraja ima jos 15 kola,ali sta je tu je.
Cement je u velikim dugovima,ako izdrži 2010 svaka čast ali u pitanju je velika suma novca tj dugovanja
Al moja Zupa nece da se raspadne nja nja nja nja![]()

Mi smo duzni i bogu i naroduuu uta ta ...![]()
Mi smo duzni i bogu i naroduuu uta ta ...![]()
General [email:Dus@n;9252578]Aee...laku[/email] noc ,ja cu jos malo da ostanem
Care,Jeka,Kimi,Generale,Ilke i ostali Laku noc

Moja zupa ce izgleda ispasti iz lige![]()
I moj cement ce![]()
![]()
sta je pizdice pa nama kad je sindja pre 3-4 god ispala u 4 ligu mi smo je u jos vecem broju pratili...
isli smo u neke kurce...vreoci, vinca, sremcica, urovci, ma bre ne mogu da se setim vise...
ali hit godine je bila pesma ZOVU NAS ULICE, STIGLI SMO U UROVCE, PRIKOLICE ZVEC ZVEC ZVECKAJU, SELJANI SE SA NJIVE VRACAJU!!!
Ja nisam vatreni navijac Zupe kao sto si ti Sindjelica a nevidjeni cementta ,ja najvise na zemljiNE koRE volim PAAARTIIZAAAAAN!
pazi iskreno mene bi bilo sramota to da kazem, pa ja bi pre isao sam na sindju nego da idem sa celim mojim krajem na czv ili par...
znas ti da mi imamo bar 50 ljudi koji navijaju samo za sindju znaci nikada nisu isli na tekme bilo kog drugog kluba...SAMO SINDJA
SOCIETA MALE A VITA ARMATA BELGRADO!!!
INCROCIATORI
Ja na utakmice ZUPE uopste i ne idem ......zivim za PARTIZAN.....
eeeeej breee pa ja spavam sa Partizanovom kapom na glavi
i da svi predju da navijaju za druge klubove NIKAD ALI NIKAD nebih prestao da navijam za njega ,zato sto protiv svog srca ne mogu ,jos kao mali sam zavoleo Partizan ,ne zato sto mi je cale veliki Grobar nego zato sto sam osetio ljubav prema tom klubu.....tako ti je to kod mene ,nema pojma koliko volim PARTIZAN
I SVE PARE SVETA DA MI PONUDE ,JA NIKAD NEBIH PRESTAO DA VOLIM TE!
Mi imamo 3 stadiona,1-ima tribine i to nikave a ostala 2-nemaju tribine i teren je kao njiva
ma postujes ti Cara cim si ga stavio na prvo mesto nabrajanja![]()
Dobro jutro Neso.Hvala ti za podrsku juce...kada si rekao da sam i jamedju tima koje niko ne smije da dira.Blago nama kada mi imamo takvog drugara kao tebe danas brani,azamisli kako je tek kada se mi udruzimo da branimo tebe.
samo mi reci cale ti je grobar jel da?