Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стварно Невиђени који је теби, доста више са претњама.. пређи на дела благо деди :super:

:hahaha:

U redu sta se odma ljutis govedo Firmasko :D
Ok da sacekamo malo da se spusti prasina pa onda...?!?!?!

Ma tise tamo glodaru ;) :D
Ajde ... :)

Мени кажеш или

Ne, druidima koji mi obijaju podrum :bye:

Necu da ucim hocu da se bijem :D :D :D
A sto neces? Zivis blizu njega ,pljuni mu na prozor,pocupaj cvece ,otruj mu kera i tako to ,ako neces da se tuces:D
laku noc

Travu da pusim, alkohol da pijem,
Da se derem iz sveg glasa pevam,
jer rashoda ni prihoda nemam aleeealeee :D :D :D

Sine pipni mi kera srusicu ti kucu, kafic u kom pijes, kladionicu u kojoj se kladis, prodavnicu u kojoj kupujes, skolu u koju ides, i komsijine kuce u krugu od 100 metara ;)
i forum cu srusiti ... ;) :)

Нећу да се тучем сњим јер сам старији 5 година од њега,и нисам научен да дирам млађе од себе,ја само могу да га отерам у 3 лепе а да се сњим тучем нема шансе,ја се њега не бојим нити ћу се бољати њега.

Ја поштујем сваког овде на овој Крсти,али Цара још увек не поштујем,а после ћу да видим да ли ћу га икада поштовати.

Цар је добар дечко али уме да претера.

Наљбоји моји другови са Крсте су-Илке,Јека,Кими,ти Генерале,Борис 1,Около...........

A okolo ga mrzi iz dna duse :D

Ajde neso molim te postuj me :sad2:
Sta cu bez tebe, moram da zasijam u tvojim ocima !!!

Nemoj da je neko pomislio da dira Pecinu kucu!

:cmok2::cmok2::cmok2:

Nemoj da je neko pomislio da dira Pecinu kucu!
Nece Pecinu kucu nego Pecu!
argue1.gif
Mora se nauciti lepom ponasanju. Prestace da bude simpatija mnogima ovde ukljucujuci i mene. Onakav recnik ne dolikuje pametnom detetu. !

[SIZE="4"]Ma tise tamo glodaru ;) :D
Ajde ... :)[/SIZE]

Sine pipni mi kera srusicu ti kucu, kafic u kom pijes, kladionicu u kojoj se kladis, prodavnicu u kojoj kupujes, skolu u koju ides, i komsijine kuce u krugu od 100 metara ;)

Sta je bilo siso firmaska.......:D
Mozes ti ,a gde ces posle:rotf: :D

NAJBOLJI nogometaš svih vremena, Pele, izjavio je u sudnici na suđenju svojem sinu kako Robinho i Ronaldo imaju problema s ovisnošću o kokainu.

Peleov sin Edinho bio je na sudu zbog konzumiranja kokaina, a njegov otac je pred sucem teško optužio brazilske nogometaše.

"Nije fer govoriti o tome da je nogomet pun droge na temelju dva slučaja, a to su Robinho i Ronaldo koji imaju taj problem", rekao je Pele.

Pored Pelea, svakako je jedan od najvećih nogometaša i Diego Maradona. No, on je zaglibio te ga svijet više niti ne spominje zbog njegova nogometnog umijeća.

"Pogledajte Maradonu. On je bio fenomenalan igrač, no sada svi mogu vidjeti što je napravio od svog života", dodaje Pele.

Pele je istaknuo i one koji su prema njegovom viđenju, pozitivci u nogometnom svijetu.

"Pozitivni primjeri su svakako Kaka, koji je odličan uzor te Platini, Beckenbauer i mnogi drugi. Nije u redu fokusirati se na izolirane slučajeve", zaključio je Pele.

Izvor: Index.hr

NAJBOLJI nogometaš svih vremena, Pele, izjavio je u sudnici na suđenju svojem sinu kako Robinho i Ronaldo imaju problema s ovisnošću o kokainu.

Peleov sin Edinho bio je na sudu zbog konzumiranja kokaina, a njegov otac je pred sucem teško optužio brazilske nogometaše.

"Nije fer govoriti o tome da je nogomet pun droge na temelju dva slučaja, a to su Robinho i Ronaldo koji imaju taj problem", rekao je Pele.

Pored Pelea, svakako je jedan od najvećih nogometaša i Diego Maradona. No, on je zaglibio te ga svijet više niti ne spominje zbog njegova nogometnog umijeća.

"Pogledajte Maradonu. On je bio fenomenalan igrač, no sada svi mogu vidjeti što je napravio od svog života", dodaje Pele.

Pele je istaknuo i one koji su prema njegovom viđenju, pozitivci u nogometnom svijetu.

"Pozitivni primjeri su svakako Kaka, koji je odličan uzor te Platini, Beckenbauer i mnogi drugi. Nije u redu fokusirati se na izolirane slučajeve", zaključio je Pele.

Izvor: Index.hr
ovo mi je bilo najgore utrosenih 2 minuta u zivotu, dok sam citao ovo...:dash:

Ma tise tamo glodaru ;) :D
Ajde ... :)

По мом мишљењу Около ме не мрзи,а ако ме стварно мрзи ја ту ништа не могу

По мом мишљењу Около ме не мрзи,а ако ме стварно мрзи ја ту ништа не могу
Ne, ja tebe ne mrzim. Ja ne mrzim nikoga ovde na forumu. Ja samo komentarisem onoga ko me iznervira. Ti me nikada nisi iznervirao. Sada sam morao samo da se ukljucim u diskusiju da otklonim dilemu. Ti si mi Neso cak i posebno drag!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back