leki1
Iskusan
- Poruka
- 5.112
nema veze , vojvodina je u ex yu bila 2 puta sampion, u onoj jakoj ligi.U NS vecina navija za beogradske vecite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze , vojvodina je u ex yu bila 2 puta sampion, u onoj jakoj ligi.U NS vecina navija za beogradske vecite.
Kakve sad to veze ima sa temom i ko ovde priča o EX-yu ?nema veze , vojvodina je u ex yu bila 2 puta sampion, u onoj jakoj ligi.
realno
Mi Hrvati smo našu ligu davno da 10 klubova smanjili.Nije, ima smisla. Trebalo bi cak i na 10 smanjiti. Logika je da ako imas npr. 30 jako dobrih igraca, 50 solidnih, 100 prosecnih, da ih ne rastrkas po 16-20 timova, nego da ih sazmes u 10. Onda su automatski svi timovi kvalitetniji.
U Hrvatskoj osim Dinama i Hajduka ima još par klubova sa jakim navijačima. Na primjer kada igraju Rijeka-Dinamo na Rujevici ili Osijek-Hajduk na Opus Areni većina navija za Rijeku i Osijek. Jedino ako Hajduk igra u Šibeniku ili Dinamo u Varaždinu onda bude pola pola.Ono što jeste prioritet je da kada Zvezda i Partizan igraju u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu da se tresu od domaće publike. A ne da blizanci 14 gostujućih utakmica od 16 igraju pred domaćom publikom.
Ali to sve zavisi isključivo od Nišlija, Kragujevčana, Novosađana i njihove inicijative da se skupe i lokalpatriotski podrže svoji klub.
Mislim da je 10 premalo jer onda nema toliko takmičarskih utakmica osim ako se ne igra tri puta sa istim klubom.Mi Hrvati smo našu ligu davno da 10 klubova smanjili.
Kad kažeš jake grupe na šta misliš pošto jaka grupa može biti i 50 navijača a može biti 5.000 navijača.U Hrvatskoj osim Dinama i Hajduka ima još par klubova sa jakim navijačima. Na primjer kada igraju Rijeka-Dinamo na Rujevici ili Osijek-Hajduk na Opus Areni većina navija za Rijeku i Osijek. Jedino ako Hajduk igra u Šibeniku ili Dinamo u Varaždinu onda bude pola pola.
Kod nas ima 36 utakmica i svak sa svakim igra 4 puta.Mislim da je 10 premalo jer onda nema toliko takmičarskih utakmica osim ako se ne igra tri puta sa istim klubom.
Kad kažeš jake grupe na šta misliš pošto jaka grupa može biti i 50 navijača a može biti 5.000 navijača.
Ima Armada iz Rijeke sigurno par tisuća pripadnika. Kohorta iz Osijeka manje možda nekoliko stotina.Mislim da je 10 premalo jer onda nema toliko takmičarskih utakmica osim ako se ne igra tri puta sa istim klubom.
Kad kažeš jake grupe na šta misliš pošto jaka grupa može biti i 50 navijača a može biti 5.000 navijača.
Nisam nešto gledao statistiku kakva je posećenost na zadnje dve utakmice s obzirom da se već zna ko je ko i šta je šta.Kod nas ima 36 utakmica i svak sa svakim igra 4 puta.
to je kod nas bilo devedesetihMi Hrvati smo našu ligu davno da 10 klubova smanjili.
Ви хрвати морате престати срати и са наших тема одхебатиMi Hrvati
Nisam nešto gledao statistiku kakva je posećenost na zadnje dve utakmice s obzirom da se već zna ko je ko i šta je šta.
# | Klub | Kod kuće | U gostima | Ukupno |
---|---|---|---|---|
1. | Hajduk | 141941 / 7 = 20277 | 52369 / 6 = 8728 | 194310 / 13 = 14946 |
Nismo se razumeli .. mislio sam kakva je posećenost na prve dve utakmice naspram druge dve s obzirom da se igra četiri puta protiv istog tima.posjećenost hajduka u prvih 13 kola ove sezone
# Klub Kod kuće U gostima Ukupno 1. Hajduk 141941 / 7 = 20277 52369 / 6 = 8728 194310 / 13 = 14946
smarti matematika je jasna, 20 klubova u ligi si mogu priuštiti samo lige petice,Mislim da je 10 premalo jer onda nema toliko takmičarskih utakmica osim ako se ne igra tri puta sa istim klubom.
to apsolutno ne utječe na posjećenost. nema nikakvog razloga da neka utakmica bude slabije posjećena zato što si već nekoliko puta te sezone odigrao sa njima. više utječu drugi parametri, stanje na tablici, vrijeme odigravanja susreta, vremenska prognoza...Nismo se razumeli .. mislio sam kakva je posećenost na prve dve utakmice naspram druge dve s obzirom da se igra četiri puta protiv istog tima.