front audio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

snejks

Elita
Poruka
17.871
Uzeo sam novo kućište na kome imam i front audio za microfon i zvučnike..
Ovo instaliram po prvi put , ali ipak imam neko znanje a i raspitao sam se kod čika gogleta prvo , i utaknuo sedam malih konektora na svoja mesta gde bi trebalo da budu nakačeni na audio pinove pin1- mic in , pin2 - gnd , pin3-mic bias , i kao i ostale na out l i r na pinove 6 i 10 , kao i reload l i r na 5 i 9 , i ne radi.
Ima li neki možda drugi neki raspored za ovih 7 malih žica ?.
 
U knjižici se sasvim drugačije zovu pinovi i da na utičnicama ima tih oznaka verovatno ova tema ne bi nikad ni postojala , nažalost ovo nije standardizovano sa front panelima na kućištima , inače imam HD audio na ploči 7.1 , a ploča je GA-MA69VM Gigabyte s2 serije , čak je realtokovom sound menageru predviđeno da postoje ta dva džeka na front panelu, ali bi on automatski reagovao da primeti da je utaknut džek i pitao naravno šta sam utaknuo..
Ovo za BIOS ću morati da vidim tj proverim jer nisam siguran, da ima bilo šta slično., za svaki slučaj juče sam otkačio sve pinove pa ću probati danas popodne opet da ga uradim, iovako mi stiže još jedna ram memorija od 2 gb pa ću morati da je ubodem (biće ukupno 5 gb).
 
koja sam ja kretenčina to svet nije video , raspored žica je bio ok samo sam trebao da enablujem u HD audio front fanel detection i sve je proradilo

tema može lock
tanx anyway
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top