latica
Ističe se
- Poruka
- 2.095
:-D
(ebenih 5 karaktera)
(ebenih 5 karaktera)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukratko, izmišljaš nove termine (nagon za životom?). Postoje osnovni ljudske potrebe: fizičke i emotivne, sex je samo jedna od njih (može da spada u obe grupe, ali ne mora). Postoji nagon za opstankom, koji se može manifestovati i kroz potrebu za produžetkom vrste, koja uglavnom uključuje i sexualne odnose (ali ne mora). Zadovoljstvo nije nagon, ni u kom slučaju, može predstavljati potrebu, ali ni to na način koji mi se čini da zastupaš (ah, orgazam, uh). Pre bih rekao da zadovoljstva proizilaze iz adekvatno realizovanih (ispunjenih) potreba.Aleksej_BASO:Kako god bilo treba zanati da je sexualni nagon 2. po jacini, odmah posle nagona za zivotom.
E sada ako zanemarimo zadovoljstvo zizvljenja, koje uzimamo zdravo za gotovo, sex je najvece zadovoljstvo koje covek moze da oseti.
Znaci sex jeste osnova svega.
AcaBg82:Sad me ova potseti na onog gada od kog imam traume od geografije, fala bogu pa je posle jednog semestra otisla u Ameriku (tamo ne sme da se usudi da koristi Srpske metode).
Morali smo da obnovimo gradivo kompletno od 5 osnovne do treceg gimnazije u detalje. Jedna greska KEC. Otprilike te pita 10 pitanja. Ako jedno zajebes 1 ako sve znas 5. Nije bilo ocene izmedju.
DisMisaL:Ukratko, izmišljaš nove termine (nagon za životom?). Postoje osnovni ljudske potrebe: fizičke i emotivne, sex je samo jedna od njih (može da spada u obe grupe, ali ne mora). Postoji nagon za opstankom, koji se može manifestovati i kroz potrebu za produžetkom vrste, koja uglavnom uključuje i sexualne odnose (ali ne mora). Zadovoljstvo nije nagon, ni u kom slučaju, može predstavljati potrebu, ali ni to na način koji mi se čini da zastupaš (ah, orgazam, uh). Pre bih rekao da zadovoljstva proizilaze iz adekvatno realizovanih (ispunjenih) potreba.
I sex nije najveće zadovoljstvo koje čovek može da oseti. Gradacija tih pojava zavisi od pojedinca, ali roditeljstvo je primer najčešćeg "većeg" zadovoljstva (bilo kroz potomstvo ili čak i produkte sopstvenog rada).
Kada je S.F. izneo svoje teorije, one jesu predstavljale prekretnicu (početak) u razmatranju razvoja ličnosti kroz zadovoljenje nekih osnovnih potreba, koje je on uglavnom bazirao na erosu. Kasnije su te njegove teorije razvijene, delimično opovrgnute i/ili modifikovane, i kao takve su značajne, ali što se njihovog izvornog oblika tiče, sklon sam da prihvatim stavove kako su neodgovarajuće i nesveobuhvatajuće.
ja? naravno!Cossack:Cekaj bre, ti si neki odlikash :-D
Opstanak nije isto što i samoodržanje. Kada izvodiš ovakve zaključke, o smislu života i ostalim bakračima, na žalost, tvoju, poželjno je koristiti se apsolutnim pojmovima.Aleksej_BASO:Sta ti nije jasdno kod nagona za zovotom - samoodrzanjem???
E pa drugi po jacini nagon kod coveka JESTE sexualni nagon, tako da logicno i njegovo zadovoljenje izaziva najvece zadovoljstvo.... Kod normalnih ljudi.
Nisam ni rekao da je nagon zadovoljstvo??? Sta ti lupas?
Ne sinko uspesna psiho analizu ti je potrebno iskustvo nije to bas tako lako. Mada se svodi na jezero , ali i na ostale aspekte, kocku, konja, cup i ostalo. Sve moras da slozis.
Jeli, Upadljivo_Tih, da li bi mi nešto odgovorio.
Ako su ti "klasično/neutralni" prilazi šabanski? Ako su duhovito/"a u što sam ja zajeban i opasan lik" prilazi beskorisni 99% ljudi, šta onda!?
Dok ti smisliš tako nekakvu psihološku konstrukciju prođe svaki voz. Plus treba devojka da shvati šta si uopšte rekao?
ala liche ovaj upadljivi i undefined... dali i jeli...![]()
Ahem, nisam niti rekao niti pomislio da si budala ili ista slicno. Ako si pomislio tako nesto, nisam, izvini. Samo si me malkice zbunio i deprimirao tim svrstavanjem 99.99% svih mogucih prilaza u sabanske.