Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
danas sam napravila neku vrstu punđe i onda iz te punđe viri nekoliko pramenova puštenih.. i onda sa vrha glave se spuštaju 4 pletenice.. pa šiške na stranu.. da se čovjek krsti kad me vidi
Drechavo crvena,kovrdzava,gusta,malo kracja od do ramena (skoro sam je shishala).
Imam shishke.
Shampon chesto mijenjam,al je uglavnom za farbanu kosu.
Isto tako i regenerator.
Obichno L'orealov za farbanu ili Schauma.
Kao dete plava ko u Svabe u osnovnoj smedja svetlo sada sto sam stariji sve tamnije smedja zakleo bih se da vuce na crnu bilo je perioda kada je bila do pola ledja sada je samo kratka sa americkim tipom frizura to jest neobavezni friz kako se probudis
ql...
Anyway, axem.... pfff...osisala sam se nedavno, onako nesto stepenasto, emo nekako (yey)...
Mada mi kosa vise ne ide na crno...((( dok joj je ranije falilo 3 cm do ramena, ravna, i crna..... smrc....
Svetlo smedja, negde malo duza posle ramena... Ako padne kisha, lichim na ovcu, a kada je sunchano vreme, uglavnom je samo talasasta... Uzasno je slaba, za sada mi samo Palmolive odgovara, od ostalih se uglavnom razleti i ukruti... Stavim nekada i balsam, ali ne pomaze... i dalje je neposlushna i procvetala, a kada poraste malo posle sredine ledja, onda mnogo opada, pa moram da se shisham, da ne bih bila tjelava