**** friends

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Seks sa drugom ili drugaricom.

Kako se pravi ili nastaje ideologija od sexualnih ili fizioloških potreba ??

lol.gif

te ideologije vode do ginekologije

Tu je najbolje da praktikovati to sa nekom drugaricom koja te ne privlaci niti ti nju.

msm onda kupi lutku na naduvavanje ako ces da budes sa nekim ko te ne privlaci...
jedino ako si mislio a lose se izrazio
na to da te samo seksualno privlaci i to je maksimum..

- - - - - - - - - -

a, ni tebe ne razumem?

Ništa ja vas ne razumem, ne pričamo istim jezikom - vreme mi je da spavam ... :hahaha1:

kres sema sa drugaricom koja ti nije bas bliska al dovoljno bliska da se povremeno nadjete i poebete..objasnjeno..

Tu je najbolje da praktikovati to sa nekom drugaricom koja te ne privlaci niti ti nju.

Ali, gde je tu ideologija ?

- - - - - - - - - -

msm onda kupi lutku na naduvavanje ako ces da budes sa nekim ko te ne privlaci...

- - - - - - - - - -

kres sema sa drugaricom koja ti nije bas bliska al dovoljno bliska da se povremeno nadjete i poebete..objasnjeno..

Da bi to postala ideologija ili pokret treba sledeće:
-sistem objašnjenja sveta,
-program delovanja,
-javno delovanje za izvođenje programa, i
-isticanje posebne uloge intelektualaca - elite

, ništa ne razumem ???

- - - - - - - - - -

Pa da ti nije toliko privlačna da bi mogao da se zaljubiš u nju.

U tom slucaju to vise nisu drugovi vec ljubavnici, da li se to zove prijateljstvo sa benefitom, kombinacija, otvorena veza manje je bitno ali je veoma cest slucaj . Iskrenih musko-zenskih prijateljstava je malo, retka su i u vecini slucajeva se upravo radi o ovakvim kombinacijama. Cim vidite da se oko neke devojke vrti njen nazovi drug, u 90% slucajeva rec je o ljubavniku, povremenoj kres semi.

ne al nemam nista protiv nje mada problem je jer se tu cesto bar jedan zaljubi..ko moze da udje i izadje ciste glave njemu je ekstra ..

Ako se jedan zaljubi jeste problem. Ako se oboje zaljube onda nije.

@ tema
jedan takav da kazem par i zavrsilo se OK. Bilo im je lepo dok je trajalo.

- - - - - - - - - -

Za one sa kojima bih mogao da praktikujem potrebno je biti u dubokom očaju...A daleko sam od toga.

:think:

Sa kakvi mse ti to zenskim svetom druzis

Poslednja izmena:
Nemam drugarice, a drugovi su muskog roda, tako da to otpada.
Sve to zvuci lepo na papiru, mada nisam nikada praktikovao, mada lepo zvuci, uzmes slag sa torte bez obaveze da jedes celu tortu, nego samo onako kada ti se prijede.

Opet, nisam ja za te varijante, verovatno bih razvio neke emocije, u najgorem slucaju prijala bi mi paznja, vise nego sto treba.

Back