Friends

• Začetnik teme Začetnik teme KEY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Najbolji lik iz Prijatelja

• Rejčel

• Monika

• Fibi

• Ros

• Čendler

• Dzoi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sjecam se kako sam se ubijao od te serije prije par godina...nijesam imao brzi net,na tv gledao kad stignem,na pink je islo ja mislim...i dobavi mi drug komplet serijal,znaci ja sam se urnisao od gledanja...tad sam studirao,nijesam nidje radio,nista drugo nijesam imao gledat i udri po prijateljima po vas dan i noc...ni sam ne znam koliko sam puta gledao sve epizode.diskovi su uglavnom nepovratno osteceni ;) dijelom i zbog toga sto sam ih svakom davao.nego,naj scena ikad,preko ovoga nema,ali NEMA:

sjecam se kako sam se ubijao od te serije prije par godina...nijesam imao brzi net,na tv gledao kad stignem,na pink je islo ja mislim...i dobavi mi drug komplet serijal,znaci ja sam se urnisao od gledanja...tad sam studirao,nijesam nidje radio,nista drugo nijesam imao gledat i udri po prijateljima po vas dan i noc...ni sam ne znam koliko sam puta gledao sve epizode.diskovi su uglavnom nepovratno osteceni ;) dijelom i zbog toga sto sam ih svakom davao.nego,naj scena ikad,preko ovoga nema,ali NEMA:

Tako ja sada, kad nemam sta da radim Prijatelje gledam po 2 sata :lol:
:hahaha: Ova scena je :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Njjaci su mi Fibi i Dzoi.
Ni jedna serija mi nece zameniti Prijatelje :D

Kultna serija... Postala delić naših života (detinjstva u mom slučaju). :heart:
Sad povremeno uhvatim na nekoj televiziji kad odem kod babe. :lol:
Sinhronizovano na nemačkom. Nemci i Bugari... :roll:
Gledao sam par epizoda relativno skoro negde gde ne sinhronizuju.
Nije mi toliko smešna sad, ali nije ni bitno, volim je.
Nemam omiljeni lik, Phoebe mi je najsmešnija, eto. z:lol:

Dakle, ko voli ovu seriju i zašto...
Omiljene dosetke, naj scene...omiljeni lik, zašto ga volite i da li vam je žao zbog završetka kao i da li verujete da će snimiti film...
Fanovi i anti-fanovi izvolite...sto je serviran...
:D:D:D

Back