електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Не знам ја никога ко тако живи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja smem da ti potpisem da ne bi
Не знам ја никога ко тако живи.
Nepravazidjeni Kapor![]()
Nazalost, znam mnoge koji trpe svasta za udobnost i imidz porodicnih ljudi.
Nazalost, znam mnoge koji trpe svasta za udobnost i imidz porodicnih ljudi.
Одакле ти то знаш, рекли су ти?
Pa, da... Zale se i nije lako cuti svasta, a opet ostaju i ne rade nista da to promene. A ne mozes ti pomoci nekome ko se ucaurio i ne mrda. Osim da saslusas...
Одакле ти то знаш, рекли су ти?
Na posao nam dolazi zena ciji bivsi muz sa njom vara svoju sadasnju zenu. Ostavi joj neki novac ili kupi nesto. Spava sa njim za kafu i secer pod izgovorom "on je ipak otac moje dece". I sta joj reci? Ko smo mi da osudjujemo? A ko smo i da je uhvatimo za ramena i prodrmamo "Osvesti se!"?
Ја им не бих дозволила да ми се жале. Или га остави или ћути.
А што њу да осуђујеш, он је та адреса. Шта тражи од ове?
E, pa to. Imas pravo.
Kao, traze savet. A kada ga dobiju ne svidi im se pa se jos dure.
Stava sam da o problemima treba pricati. I moje licno iskustvo je takvo da su stvari pocele da se resavaju tek kada sam progovorila. Ali ne mozes pomoci nekome ko nije siguran da tu pomoc zeli.
Ја им не бих дозволила да ми се жале. Или га остави или ћути.
“But I don’t want to go among mad people,” Alice remarked.
“Oh, you can’t help that,” said the Cat: “we’re all mad here. I’m mad. You’re mad.”
“How do you know I’m mad?” said Alice.
“You must be,” said the Cat, “or you wouldn’t have come here.”
Na posao nam dolazi zena ciji bivsi muz sa njom vara svoju sadasnju zenu. Ostavi joj neki novac ili kupi nesto. Spava sa njim za kafu i secer pod izgovorom "on je ipak otac moje dece". I sta joj reci? Ko smo mi da osudjujemo? A ko smo i da je uhvatimo za ramena i prodrmamo "Osvesti se!"?

“But I don’t want to go among mad people,” Alice remarked.
“Oh, you can’t help that,” said the Cat: “we’re all mad here. I’m mad. You’re mad.”
“How do you know I’m mad?” said Alice.
“You must be,” said the Cat, “or you wouldn’t have come here.”
Citat je iz Alise u zemlji čuda. Tvoj potpis me inspirisao da ga se poprisetim. A i zgodan je odgovor na zadatu temu. Zato što na kraju dana svi uglavnom budemo i naivni i zaljubljeni i ostavljeni i prevareni i varamo i ostavljamo. A i ludi smo. Da nismo ne bismo bili deo sveta u kojem obitavamo. ☺Можда сам глупа али не капирам поенту.
Citat je iz Alise u zemlji čuda. Tvoj potpis me inspirisao da ga se poprisetim. A i zgodan je odgovor na zadatu temu. Zato što na kraju dana svi uglavnom budemo i naivni i zaljubljeni i ostavljeni i prevareni i varamo i ostavljamo. A i ludi smo. Da nismo ne bismo bili deo sveta u kojem obitavamo. ☺
Знам одакле је цитат. Какве везе са темом има, то је оно што не капирам.
Jednostavno je. Koliko god se pojedini trudili da ne uskoče u određene uloge život im ih nametne. To je prosto tako. Sledovanje koje dobiješ hteo ne hteo.
Koliko vi mislite da su prevare uopšte učestale?

dogovorili se muz i zena da svaki put kad prevare partnera da stave jedno zrno pasulja u teglu...
i posle gomile godina vec omatoreli kazu oni..aj da prebrojimo zrna.
pogledaju kod muza kad ono desetak zrna..pa dobro kaze zena..nije nesto strasno
aj sad da pogledamo kod zene
a tamo 4 zrna.
muz sav srecan kaze..zenice moja postena..a ona..sta mislis od cega si juce jeo onaj pasulj![]()

pa to je valjda ono - sve ostaje u porodici
imam druga koji je razveden i ponovo ozenjen
sa prvom zenom ima jednu, sa drugom dvoje dece
i ima isti stav, kad bi ona htela zeleo bi seks sa prvom zenom jer ga i dalje privlaci
muskarci su cudo![]()

Stvarno jesu
Ne bih bila sa nekim bivsim tacno da mi eksere pod nokte zabijaju.
Sto je bilo- bilo je. Cao, zdravo, nema vise... To vracanje je za mene ciganisanje.