Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...iz mog skromnog iskustva vrlo teško je odrediti šta je ženama normalno a šta nije... jer što je juče bilo normalno danas nije...:rotf:

...elem, da izbegnem naziv emancipovana žena, rećiću ostvarena i samostalna, razvedena pre mnogo godina, odraslu decu koja su već otišla svojim putem, koja ne želi novi brak niti upuštanje bilo kakve veze,
ostalo je malo opcija:
1. da stavi katanac na seksualne aktivnosti.
2. ali ona koja ne želi da stavi tačku sasvim je nebitno da li je u pitanju poštar, konobar, slučajni prolaznik, šef, kolega, pa i prijatelj... a neretko i neprijatelj...:lol:

...ovo svakako manje-više važi i za muške...:p

Radije stavljam katanac nego da dozvolim sebi da mi bude nebitno...ravnodusnost je ono cega se najvise plasim, samo to da mi se ne desi, sve ostalo moze..

Nema razloga da zena u takvoj situaciji zanemari svoj emotivni zivot i pusti se u promet i bude igracka sa kojom ce se neko poigrati pa baciti..
Slusala sam price zena koje su izasle kao pobednice iz takvih zivotnih situacija i koje su ostvarile veze o kakvim su samo mogle da sanjaju...

mmmm :think:
poznanik sa beneficijama..nov pojam..

Naravno da postoji mada je rijetko . Upoznao sam jednu ženu preko sajta . Kad smo se upoznali lično
nekako smo i ona i ja shvatili da to neće biti veza ali nismo htjeli da se rastajemo jer se savršeno razumijemo .
Dopisujemo se evo već duže od pet godina i ne namjeravamo da prestajemo . Ne isključujem mogućnost
da jednom ( kada dođe vrijeme za starački dom ) živimo zajedno mada smo isključivo prijatelji jer za sada ne
vidim ni jednu sa kojom bih radije provodio vrijeme nego sa njom .

Znaci imamo nov pojam "poznanik sa beneficijama" a evo imamo i drugi "online friends with benefits"...:zcepanje:

Dakle, pročitao sam kako valja. Imati seks van veze je neobavezni seks. Seks radi seksa. Ti si to najstrašnije osudila i odvratno izvređala svakog ko to radi.

Što se iko vređa ako misli da je to okej? :) Ja sam lepo rekla da je to problem sa nesposobnošću emotivnog vezivanja, emotivnom nezrelošću ili nekakvim kompleksima gde takva praksa služi da se pumpa ego.

A bolje da ne započinjem da pričam o licemerju da su muškarci šmekeri kad se tako ponašaju, a žene su smatrane kHurvama.

Imam gadnu osobinu da na jednoj temi procitam SVE postove plus sam na pomenutoj i pisao...

Oh, pa, onda samo ne razumeš o čemu govorim. :lol:

- - - - - - - - - -

Radije stavljam katanac nego da dozvolim sebi da mi bude nebitno...ravnodusnost je ono cega se najvise plasim, samo to da mi se ne desi, sve ostalo moze..

Nema razloga da zena u takvoj situaciji zanemari svoj emotivni zivot i pusti se u promet i bude igracka sa kojom ce se neko poigrati pa baciti..
Slusala sam price zena koje su izasle kao pobednice iz takvih zivotnih situacija i koje su ostvarile veze o kakvim su samo mogle da sanjaju...

To pod 2. je ništa do opis ku**etine. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Nije mi jasno zasto devojke sa Krste poredis sa jednom prostitutkom?

Pa zato što te što se prckaju kako stignu i jesu nešto nalik Soraji. :hahaha:

...obrnuto, obrnuto, ona je ta koja se poigra pa baci... i nije to puštanje u promet već korišćenje te druge moguće opcije... kao npr. nova životna filozofija...:lol:

...ako se ubacuje i poznanik kao nov pojam onda mora i prijateljev poznanik pa njegov najbolji drug sa benefitima...:rotf:

Ljudi, ajde gledajte stvar na ovaj način...

Ja volim da popijem ponekad alkoholno piće. Zaista prija, opušta, ukusno je. Ali to činim ili pred ručak kao aperitiv, ili na nekom slavlju, ili ako negde izađem... Ali ne šljokam alkohol kao da je mleko ili voda. I da to radim, niko ne bi rekao "pa to je njen izbor i njena sloboda ona to voli i to je sasvim u redu", nego bi me prozivali da sam patetični alkos koji ne ume da se kontroliše (i verujem da bi bilo još brdo krajinje kreativnih opaski). I to je piće, potreba svakog čoveka. Suštinski, bez alkohola se može. Čovek će živeti i ako pije vodu ceo život.

E isto važi i za seks. Njegova je primarna uloga, ne užitak, jer on može i da izostane, nego da se produži život. Ali mi i delfini uživamo u tome, pa to radimo. Naravno, ne međusobno ljudi-delfini. :hahaha: :hahaha: :hahaha: A i bez seksa se može. Kao i bez alkohola. Ali je lepše kad ga ima. I seksa i alkohola. Al nemojte da budete šljokare i kHurve/kHurvari.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Zasto pametujes? Drugo, nesto ne vidim da devojke sa Krstarice pisu kako idu iz kreveta u krevet. Gde si to procitala?

Ja govorim o liberalizmu i stavu da se prcka ko akd oće, koliko hoće, sa kim hoće, od poštara do konobara, preko navodnog fak-badi-drugara i tako to. :hahaha:

- - - - - - - - - -

I mislim da me opet neće niko ukapirati. :D

Sad će da misle da sam ja samo neko ko se zalaže za pravljenje beba. :hahaha:

Odma da kažem da ne mislim na to, nego mislim na to kako ejdna stvar vodi ka drugoj i sa kim se treba raditi. Da to nije samo užitak, nego ima svoj smisao zašto kao takvo postoji. :)

Ljudi, ajde gledajte stvar na ovaj način...

Ja volim da popijem ponekad alkoholno piće. Zaista prija, opušta, ukusno je. Ali to činim ili pred ručak kao aperitiv, ili na nekom slavlju, ili ako negde izađem... Ali ne šljokam alkohol kao da je mleko ili voda. I da to radim, niko ne bi rekao "pa to je njen izbor i njena sloboda ona to voli i to je sasvim u redu", nego bi me prozivali da sam patetični alkos koji ne ume da se kontroliše (i verujem da bi bilo još brdo krajinje kreativnih opaski). I to je piće, potreba svakog čoveka. Suštinski, bez alkohola se može. Čovek će živeti i ako pije vodu ceo život.

E isto važi i za seks. Njegova je primarna uloga, ne užitak, jer on može i da izostane, nego da se produži život. Ali mi i delfini uživamo u tome, pa to radimo. Naravno, ne međusobno ljudi-delfini. :hahaha: :hahaha: :hahaha: A i bez seksa se može. Kao i bez alkohola. Ali je lepše kad ga ima. I seksa i alkohola. Al nemojte da budete šljokare i kHurve/kHurvari.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ja govorim o liberalizmu i stavu da se prcka ko akd oće, koliko hoće, sa kim hoće, od poštara do konobara, preko navodnog fak-badi-drugara i tako to. :hahaha:

- - - - - - - - - -

I mislim da me opet neće niko ukapirati. :D

Sad će da misle da sam ja samo neko ko se zalaže za pravljenje beba. :hahaha:

Odma da kažem da ne mislim na to, nego mislim na to kako ejdna stvar vodi ka drugoj i sa kim se treba raditi. Da to nije samo užitak, nego ima svoj smisao zašto kao takvo postoji. :)

Aha, pricas generalno, ali ces kao i Cicak malo o forumasicama?

...obrnuto, obrnuto, ona je ta koja se poigra pa baci... i nije to puštanje u promet već korišćenje te druge moguće opcije... kao npr. nova životna filozofija...:lol:
...ako se ubacuje i poznanik kao nov pojam onda mora i prijateljev poznanik pa njegov najbolji drug sa benefitima...:rotf:

..da, moze i tako da se gleda...ali takva zena rizikuje puno jer moze da joj se desi ravnodusnost a kad je zena ravnodusna bude duboko nesrecna...
Isto vazi i za muskarce..mozete da se branite da to nije tako do sutra...:lol:

..da, moze i tako da se gleda...ali takva zena rizikuje puno jer moze da joj se desi ravnodusnost a kad je zena ravnodusna bude duboko nesrecna...
Isto vazi i za muskarce..mozete da se branite da to nije tako do sutra...:lol:
Pa jeste,nesrećni smo kad nemamo nekog da priča o sebi celi dan...duboko i nepovratno i nismo svesni toga dok se ne desi.

Poslednja izmena:
Aha, pricas generalno, ali ces kao i Cicak malo o forumasicama?

Ne sećam se da sam ikoga navela u svojim post-ovima konkretno. :D

- - - - - - - - - -

Pa kad ti ne bi vređala, onda se niko ne bi ni vređao jelte...

Ok, zašto se iko nalazi uvređeNIM ako je siguran da su mu izbori dobri i okej? Zar nije logično iskulirati onda? :lol:

- - - - - - - - - -

Baš tako. "Za ljubav treba imat' dušu."

A vi ne kapirate vezu ljubavi i intime u okviru iste.

Zato neki vode ljubav, a neki praktikuju prosto - je*ačinu. :hahaha:

Ok, zašto se iko nalazi uvređeNIM ako je siguran da su mu izbori dobri i okej? Zar nije logično iskulirati onda? :lol:

Devojko, prva si počela sa vređanjem alo. Zašto ti ne iskuliraš? Šta je tvoj problem?

Shvatili smo, nisi pristalica neobaveznog seksa. Čemu dalje osude i uvrede? Žena napiše "ne, ne uskačem iz jednog kreveta u drugi, ali da, imala sam neobavezni seks" i ti je praktično nazoveš kurvom i nimfomankom. Šta time postižeš? Jesi li toliko duboko nesrećna i nezadovoljna sobom da ti je ovo potrebno kao nešto što bi učinilo da se osetiš vrednijom i boljom osobom od drugih?

Devojko, prva si počela sa vređanjem alo. Zašto ti ne iskuliraš? Šta je tvoj problem?

Shvatili smo, nisi pristalica neobaveznog seksa. Čemu dalje osude i uvrede? Žena napiše "ne, ne uskačem iz jednog kreveta u drugi, ali da, imala sam neobavezni seks" i ti je praktično nazoveš kurvom i nimfomankom. Šta time postižeš? Jesi li toliko duboko nesrećna i nezadovoljna sobom da ti je ovo potrebno kao nešto što bi učinilo da se osetiš vrednijom i boljom osobom od drugih?

Uzasan si. Napadas cestitu zenu kojanije nikoga vredjala vec samo iznosila svoje misljenje.

Nema problema. Post-ujem kao i svi drugi. :D

Ah, to što vi radite je izvlačenje iz konteksta. A mislila sam da sam suviše detaljna. Tje.

Nope, ja sam prilično okej. :heart:

- - - - - - - - - -

Uzasan si. Napadas cestitu zenu kojanije nikoga vredjala vec samo iznosila svoje misljenje.

Nema veze. Ne razume me. :) I to je za ljude. :)

Jel? Da rekapituliramo malo to iznošenje mišljenja... plej baj plej

Njen inicijalni post

To što nešto većina radi, ne znači da je to dobro. Ja mislim da su ljudi danas odlepili, da su mnogo površni i zadovoljavaju se površnim stvarima, kratkotrajnim vrednostima. Maltene, kao da idu linijom manjeg otpora, bez strpljenja, razumevanja da za neke stvari treba vremena. Brz net, brza kafa, brzo studiranje, sve bi brzo i sve bi odmah. A sve te brze stvari, što se mene tiče, su na nekakvim staklenim nožicama. K'o kineska igračka koja se raspadne posle 3 dana. Meni je to gubljenje vremena i energije.

Ljudi su otupeli od emocija i sistem vrednosti je poremećen.

Na kraju se sve svede na to da svi mi naposletku poželimo da imamo nekog samo svog, nekoga koga ćemo da volimo, nekoga sa kim ćemo da radimo one naizgled najobičnije svakodnevne stvari, da imamo porodicu (kakva god ona bila). Sve na kraju dođe na to da niko ne želi da ostane sam, a ako se skače iz kreveta u krevet i ide od osobe do osobe, na kraju samo možeš ostati sam.

Nikad nisam razumela to. Uvek sam samo htela nekog da volim i da neko voli mene. I ne može mi niiiko dokazati da je bolji se's sa 3 različita tipa nego sa jednim koga znate u dušu i gde se's dobija 10 različitih dimenzija od emotivne, preko fizičke, pa smeh, sprdnja, zajebancija, priča, kuntanje, klopanje, izmotavanje... :lol: :lol: :lol:

Meni su osobe koje tako "skakuću" osobe koje su emotivno nezrele, da ne kažem osakaćene ili primitivne (ne u smislu seljačizma, negou smislu životinjskog i iracionalnog).

Na stranu što nigde niko nije rekao da neka "većina" to radi, po njoj je to izgleda tako... uglavnom, svi koji možda imaju ovakvu vezu koju je postavljač teme opisao su dakle emocionalno otupeli, nezreli, osakaćeni, primitivni sa poremećenim sistemom vrednosti. Dobro, devojka je iznela samo svoje mišljenje.

U međuvremenu, Gospođica14 prizna da je imala ovakvu vezu

Imala a da nisam ni znala. Bzvz fazon. Nikad nisam volela stanja ni na nebu ni na zemlji. Ili si mi dečko/partner, ili si mi bačje, ili si mi drug. Muža neću. Jasni odnosi ne ostavljaju mesta manipulaciji. A prijateljstvo s beneficijama je sve samo ne jasan odnos.

Na koju je Mali Čičak sasuo drvlje i kamenje zbog toga, ali ne bih nju uključujem dalje, od nje ništa drugo nisam ni očekivao.

Istovremeno, Barbara, postavljač teme, se složi sa Đovaninim inicijalnim postom i doda

stojim iza price da sto zena ima vise partnera manje je sposobna za ljubav pa istu redovno trazi na pogresnim mestima i konstantno oseca prazninu u sebi

Na šta Elektrika reaguje i kaže da često nije ni moguće naći odgovarajućeg partnera iz prve i onda se Đovana nadovezuje na to

Pa ne nalazi se iz prve, ali nije ni potrebno da neko skida gaće na sve strane da bi je našao.

Ова тема нема ама баш никакве везе са промискуитетним понашањем.

Meni ima, jer je sesanje na sve strane i bez ikakvog višeg smisla za mene promiskuitetno.

Dakle, sada niste samo otupeli, osakaćeni, nezreli, poremećeni, primitivni, sada ste promiskuitetni,

Naši postupci govore o nama. Ako neko samosvesno ide naokolo i "ajd malo vamo ajd malo onamo vuhu yolo" onda to i ne govori bas o tome da je osoba mnogo zrela i normalna... xD

nenormalni,

Hahahahahhhahahaha, a šta se vežbaš? Kukove i rastegljivost? Trenira eventualno imunitet na polna oboljenja...? xD

i verovatno imate i venerične bolesti. Što je i logično, jer ste promiskuitetni.

Onda Gospođica odgovori na jedan njen post, konkretno ovaj gde "postupci govore o nama", jer se logično osetila prozvanom. Uostalom, napisala je da je imala vezu sa "beneficijama"

Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.

A muškarci nisu nimfomani? Nimfomani su žene isključivo jel? :P

Sve su to nimfomani i kHurFe.

Seks je intima, privatnost, vrhunski čin ljubavi. Nije sokić koji srkneš. Ne deliš sa svakim i bilo kako i tek tako. Meni je to nepoštovanje samog sebe i svojih osećanja. Nepoštovanje ljubavi kao nečega na šta sve sve na kraju svodi.

Ljudi danas to ne kapiraju i svi redom su otupljeni poludebili zbog toga.

Dakle, svi koji imaju seks radi seksa su *****, nimfomani i otupljeni poludebili.

I to se nastavlja dalje...

Ali sve je ok, jer su ovo samo mišljenja, jel?

Evo, ja ću tebi da kažem da si ______ (upiši koju god uvredljivu reč hoćeš). Ali to je samo moje mišljenje, ne smeš da se ljutiš i vređaš, u ta ta :plez:

Jel? Da rekapituliramo malo to iznošenje mišljenja... plej baj plej

Njen inicijalni post

Na stranu što nigde niko nije rekao da neka "većina" to radi, po njoj je to izgleda tako... uglavnom, svi koji možda imaju ovakvu vezu koju je postavljač teme opisao su dakle emocionalno otupeli, nezreli, osakaćeni, primitivni sa poremećenim sistemom vrednosti. Dobro, devojka je iznela samo svoje mišljenje.

U međuvremenu, Gospođica14 prizna da je imala ovakvu vezu

Na koju je Mali Čičak sasuo drvlje i kamenje zbog toga, ali ne bih nju uključujem dalje, od nje ništa drugo nisam ni očekivao.

Istovremeno, Barbara, postavljač teme, se složi sa Đovaninim inicijalnim postom i doda

Na šta Elektrika reaguje i kaže da često nije ni moguće naći odgovarajućeg partnera iz prve i onda se Đovana nadovezuje na to

Dakle, sada niste samo otupeli, osakaćeni, nezreli, poremećeni, primitivni, sada ste promiskuitetni,

nenormalni,

i verovatno imate i venerične bolesti. Što je i logično, jer ste promiskuitetni.

Onda Gospođica odgovori na jedan njen post, konkretno ovaj gde "postupci govore o nama", jer se logično osetila prozvanom. Uostalom, napisala je da je imala vezu sa "beneficijama"

Dakle, svi koji imaju seks radi seksa su *****, nimfomani i otupljeni poludebili.

I to se nastavlja dalje...

Ali sve je ok, jer su ovo samo mišljenja, jel?

Evo, ja ću tebi da kažem da si ______ (upiši koju god uvredljivu reč hoćeš). Ali to je samo moje mišljenje, ne smeš da se ljutiš i vređaš, u ta ta :plez:

U pravu je Giovanna ti samo ne razumes :) pogresno shvatas

Back