- Poruka
- 50.231
Uglavnom žene.Mi nismo dovoljno pametni za takve kombinacije.
..pa sad...nije bas tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom žene.Mi nismo dovoljno pametni za takve kombinacije.

Ne mogu da razumem osobe koje vode isključivo emocije, odrasle osobe da se precizno izrazim.
I ove što se kunu u emocije, ma važi, zaljubljenost ok, al partnerska i bračna ljubav je sve samo ne stvar emocija i žlezda.
..pa sad...nije bas tako...![]()
Emocije su razne i niko ne poriče njihovo postojanje...samo to nisu emocije da zauvek poželiš da ostaneš tu
To što ti je lepo da se (povremeno) probudiš pored nekoga, nekad odeš na putovanje, uživaš u razgovorima i imaš fantastične čajne kolutiće..to nit je ljubav nit je zaljubljenost...
Samo što ljudi svašta zovu ljubavlju kako bi imali društveno prihvatljiv alibi za svoje ponašanje.
Ovo se ne odnosi lično na tebe, ne poznajem te, niti želim da spuštam razgovor na lični nivo...samo uopšteno komentarišem

Koji vi problem imate sa patrijahalnim vaspitanjem? Nije vam niko rekao da se monašite, nego da poštujete instituciju veze i pojam ljubavi i svega onoga što on u svojoj pravoj vrednosti predstavlja.
Nemoj da je neko imao seks van veze ili braka inače će osetiti Đovanin gnev!

I ona je izrelativizovala kako njoj trenutno odgovara. Trebalo je da stoji institucija braka, kakva institucija veze, ccc.![]()
Jesi pročitala šta je devojka sve pisala jutros?
Ako nisi, sažetak - ako imaš seks sa nekim s kim nisi u vezi, kamoli braku, ti si bolesnik i drolja koja ne poštuje sebe. Kako sam šaltao strane, mislio sam da je pitanje trenutka kad će da proba sa egzorcizmom nad Gospođicom14 jbt.

Pitaj Soraju i ona ce sve ovo isto reci za sebe... Nezavisna bla bla...Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.
- - - - - - - - - -
Čile, ja sam nezavisna, daleko od toga da sam samoj sebi dovoljna, naravno da mi treba muškarac da bude pored mene, ali bih opet mogla da se seksam a da nisam emotivno vezana za ljubavnika, kako se to lepo Perfi izrazila. A nit ličim na Sorijau fizički, nit ne daj bože mentalno.
Frendzona moze biti i sa benefitom ali i bez, ovakve varijante su ceste i vecina devojaka posebno one koje iole solidnije izgledaju imaju veci broj muskaraca oko sebe a obicno jednog sa kojim su u ovakvoj varijanti, za javnost su one slobodne a sve su im to obicna prijateljstva, kada udju u vezu cesto taj prijatelj i dalje ostaju u ovoj varijanti sa benefitom.
Sve je to posledica kalkulacije i manipulacije jer u suprotnom zasto kriti neku kombinaciju i zasto te devojke ne kazu otvoreno da su u kombinaciji sa prijateljem?
Razlog je u tome sto se one predstavljaju drugima drugacije nego sto jesu .

Vrlo zanimljiv post za analizu...
Znaci, moze se zakljuciti da zene koje nemaju prijatelje sa beneficijama su verovatno ruzne pa zato ih nijedan prijatelj nece.....
Zatim, te lepe zene koje imaju takve prijatelje varaju svoje izabranike kako god da okrenes i to bas sa tim prijateljima pod znacima navoda..
Manipulisu i kalkulisu, kriju kombinacije, lazu a predstavljaju se kao svetice...
...znaci, strasno, jelda?...![]()

pa zar vi na sabajle o seksu sa strane .. a posle..samo je srce i emocije bitno![]()
..fali nam prijateljsko rame za plakanje...
Ja mislim sasvim suprotno, zena koja ima puno udvaraca sigurno nece tek tako uletati u nesigurnu kombinaciju sa nekim prijateljem
prema kome, uslovno receno, ne oseca apsolutno nista...

...ja sa nestrpljenjem očekujem novu temu... kad ono sinaksa na staroj...
...molim da se pojasni ovo 'uslovno rečeno'... jer je netačno da se prema prijatelju ne oseća apsolutno ništa...![]()
У велико пријатељство са мушкарцима не верујем ич.

Пријатељима зовемо оне који отпадну из комбинације што не значи да нам нису били атрактивни или да не могу постати.
Мислим, пријатељи...Све се данас назива пријатељством, глупост.