електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ja Troji dala repku za ovo. Ako izuzmemo "sediš i čekaš", stvarno se desi, ne može to da se nabaždari.
Ја мислим да је то тешка иронија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja Troji dala repku za ovo. Ako izuzmemo "sediš i čekaš", stvarno se desi, ne može to da se nabaždari.
А права веза се налази из прве, претпостављам.
Najcesce je bas ta prva jedina prava...
To ti je ono..setas gradom, udjes u butik i probas jaknu i odes dalje i trazis, trazis, lutas....pa se na kraju vratis u prvi butik i platis koliko god da kosta...![]()
А права веза се налази из прве, претпостављам.
Ја мислим да је то тешка иронија.
Šta je ironija? Nikad mi se u životu nije desilo da se zaljubim i ostvarim vezu s muškarcem tako što sam iz sve snage ganjala da se to desi. Uvek iznenada i bez najave.
ja bi prijatelja sa beneficijama smestila u kategoriju ljudi koji mogu da mi srede pasoš preko reda ili tako neku potvrdu, pregled kod specijaliste, diskaunt u prodavnici bele tehnike.....
a kad budem htela da izvinete da se kresnem naći ću ljubavnika za tu priliku neću da rabim prijatelje ni obične ni sa etiketom benefita
Nije Lansi, ***** je *****. On nema drugu funkciju, ne zovem ga kad sam bolesna, ne izbacuje mi djubre, ne šeta mi psa. Dogovorimo se, dođe, popijemo piće, malo popričamo ako imamo šta i imamo seks. Van toga on je ništa. Nešto malo bolje od vibratora. Treba da ispuni samo jedan uslov - da postoji hemija, telesna privlačnost. Sve ostalo je potpuno nebitno.
Pa ne nalazi se iz prve, ali nije ni potrebno da neko skida gaće na sve strane da bi je našao.
Pa ne nalazi se iz prve, ali nije ni potrebno da se neko skida gaće na sve strane da bi je našao.
Јесте, треба да останем с оним из трећег гимназије можда.
Čitaj malo bolje pre nego što počneš da bljuješ zlobu.
Meni je ovo jezivo?
Koliko moras da otupis emotivno da se jeebes sa nekim koga ne poznajes, koga cak ne zelis ni da upoznajes
Koliko sebe i svoje telo smatras potrosnom robom
Kao da si u marketu na traci, dva kuurca molicu, jedan orgazam
Fuj
Шта сад ово значи, теби сам се обратила само фигуративно.
Ова тема нема ама баш никакве везе са промискуитетним понашањем.
Znam da te zabole...
Ali moram i ja da reCem koju![]()
Nema ni sa promiskuitetnim, a ni sa zatucanim tipa "e ako ja ne mogu, niko ne sme da može" Fuj
- - - - - - - - - -
Bolje da si ćutala.
Meni je ovo jezivo?
Koliko moras da otupis emotivno da se jeebes sa nekim koga ne poznajes, koga cak ne zelis ni da upoznajes
Fuj
Sedis i cekas dok ne naidje. Naravno bez ikakvog trazenja, to se desi.
Седети и чекати, то је била иронија. Ето ти седи у соби и чекај па нам јави шта има ново.
Ова тема нема ама баш никакве везе са промискуитетним понашањем.
Koliko god da ste ironicne, ovo zapravo jeste istina ukoliko se ne tumaci bukvalno...![]()
jeste, sve ljude koji su drugaciji od tebe spaliti na lomacu!
ljeb ti *****, pa imas li imalo mozga, pusti ljude nek se jebu ako vec ti nisi neki fan karanja
Meni ima, jer je sesanje na sve strane i bez ikakvog višeg smisla za mene promiskuitetno.
Pa nek se jeebaraju... Taman Andjelko da ima s kim da se druzi...
Cega se pametan stidi budala se ponosi![]()
takvi ljudi poput tebe i treba da zive na selu, bez drugih ljudi u blizini, posto nisi sposobna da prihvatis ni zrno razlicitosti.
Meni je ovo jezivo?
Fuj