Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa o tome se zapravo i radi...mislim da je to nemoguce.
Nemoguce je biti sa nekim bez ikakve zadnje namere..nismo roboti, nemoguce je kontrolisati emocije do te mere...

mislim da se tu ne radi o kontroli emocija
mislim da se kod takvih ljudi radi prosto o mogucnosi da se ni ne poseduju emocije
zato sam rekla jos na pocetku da neki mogu, ima takvih, sposobnih da se ne zaljube, sposobnih da bez uplitanja emocija budu sa nekim u tom, za nas ostale, intimnom odnosu

ne znam, nisam strucnjak, samo pretpostvaljam
ja kako rekoh ne mogu, ja sam tezak emotivac, necu ni da se kresnem ako mi se ne svidis pre toga, da se desi to nesto, neka iskra, strast i dopadanje, a cim mi se svidjas to je poplacan put ka zaljubljivanju...tako da ja u samom startu padam na tom ispitu :lol:

Barbi....to ti je kao kprempita ili šam rolnica...i nije neki kolač. Jeste, a nije, kolać neki surogat, pre slatkiš.

Može u nekom periodu, neki mogu stalno tj. trajno da dele intimnosti sa prijateljima... al kao, u normalnim godinama, dešava se, ali brzo prođe.

To stanje je staje utehe i seksulane zadovoljštine, dok se ne nađe nešto bolje, to što se traži ili čeka.

Sumnjam da ima ljudi koji su toliko emotivno frigidni da bi im takav odnos odgovarao i da ga kao takvog i odrze neko duze vreme..
Mozda je eventualno moguce ostvariti takvu vezu zbog, recimo, nedostatka vremena. Ljudi danas rade bukvalno
od jutra do sutra i prosto nije vremenski moguce da se upuste u ozbiljnu vezu koja zahteva emotivno ali i ucestalo fizicko ulaganje jelte..:lol:

Dakle, definitivno mislim da je nemoguce biti u takvoj kombinaciji sa prijateljem ili prijateljicom
i nemoguce je da ti ne bude krivo kad taj neko jednog dana kaze -e, cuj, imam kombinaciju za veceras, vidimo se sutra...
..a ti bi na to mrtav ladan trebao da odgovoris valjda -suupeeer?....:rotf:

Poslednja izmena:
jao ja sam volela samrolne.pa nisi nekad imao da biras po poslasticarnicama,sapmpita,krempita,samrolna i neki ogavni rolat

i dan danas ih obozavam, a sve ih redje ima po poslasticarnicama :neutral:

tema: da li je moguce da toliko komplikujete oko neobaveznog seksa? mislim da se svima desio u nekom zivotnom periodu, a da u trenutku kada ti se namesti takva kombinacija i ne razmisljas o tome sta ce odatle da se zrodi, hoces li ze zaljubiti, sta ce reci svet,
da li je pogresno misliti da zrelije zivotno doba sobom nosi i manje drame oko ovakvih stvari?
a brate, mos mislit kresnuli se par puta, a nisu u vezi.

Sumnjam da ima ljudi koji su toliko emotivno frigidni da bi im takav odnos odgovarao i da ga kao takvog i odrze neko duze vreme..
Mozda je eventualno moguce ostvariti takvu vezu zbog, recimo, nedostatka vremena. Ljudi danas rade bukvalno
od jutra do sutra i prosto nije vremenski moguce da se upuste u ozbiljnu vezu koja zahteva emotivno ali i ucestalo fizicko ulaganje jelte..:lol:

Dakle, definitivno mislim da je nemoguce biti u takvoj kombinaciji sa prijateljem ili prijateljicom
i nemoguce je da ti ne bude krivo kad taj neko jednog dana kaze -e, cuj, imam kombinaciju za veceras, vidimo se sutra...
..a ti bi na to mrtav ladan trebao da odgovoris valjda -suupeeer?....:rotf:

To nije veza, to to je prijatelj sa privilegijama koji dobro izgleda i sa kojim možeš da razgovaraš, prošetaš...izjadaš.. ali pošto je tu sex uključen kao primaran, pitanje je da li bi se održalo prijateljstvo.. drugarstvo...da budemo precizniji jer sa prijateljima okosnicu druženja ne čini sex.

Ako je lako i jednostavno, onda može dobrim da se pokaže u nekom periodu života.

I nije tačno da nema emocija, ali se ne zaljubljuješ u takvog, ne ebeš se sa svima i nemaš sa svima odnose lepe, a lične priće. Ne pričaš svakome o tome što te muči ili intimnosti, nešto ćeš prećutati drugarici...a sa drugaricom ne možeš da se torbaš, što bi reko sinke...

- - - - - - - - - -

ja nisam održavo takav odnos jer sam znao da koristim tj. iskorišćavam tu drugaricu koja je na korak do zaljubljivanja, a meni nije bilo stalo.. zato smo prestali i da se družimo i da se sexamo....

Postoje žene koje lako skidaju gatje "prijateljima"...bez obzira na godine i ostale stvari ne samo tehničke prirode, Malo su mi gadnjikave i to nisu moje prijareljice jer njih gledam kao sestre.. msm, te 3-4 što ih imam od detinjstva..nežan sam, šatju..

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

kakve povlastice ?

Meni nije jasno kako moze biti prijateljstvo ako ima sex?
Kako se dogovorite?

Ok je da prijateljstvo preraste u vezu, ali kako se vratite na prijateljstvo?

Ako smo prijatelji i kresnemo se i meni se svidi, ja hocu to da radim svaki dan.
Sta ja sad treba, sledecih pet dana da se druzim sa tobom i glumim drugaricu?
Ili da ti taj "prijatelj sa beneficijama" javi da izlazi ili se sretnete a on muva neku drugu?! I kao to je ok...

Pa bolje mi da se ubijem odmah ako cu toliko da snizim kriterijume i budem nekome utesna nagrada...
Zamisli koliko mu je lepo sa tobom kad hoce da i dalje budete prijatelji? :lol:

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

moguće je. što je žena zrelija muškarci su joj sve više potrebni kao paloma maramice. samo da obriše nos. jednokratno. fer. najbezbolnije.

nisam surova a trebalo je da budem. sad mi je jasno i zašto.
piše mi jutros prijateljica mejl i objašnjava kako je celo veče skupljala prljave čarape po kući da bi mogla da uključi mašinu za veš.

da je imala prijatelja sa povlasticama a ne muža čije je čarape skupljala po podovima mogla je to vreme da potroši mažući nokte :lol:

fino je imati takvog papučara

sad ozbiljno ne znam da li je fino ili ne
ja lično ne bih podnela na duže staze nekog takvog bio mi prijatelj sa povlasticama ili partner za život.
a sad ozbiljno da odgovorim na temu dosta je spamovanja i zaebancije na račun muškog sveta vidim da ne primate to sportski ....

elem nikad u životu nisam imala prijatelja sa povlasticama, jer ako sam ga već smestila u zonu prijateljstva znači da u njemu ima seksipila ko u lanjskom snegu i da nijedna zagorelost ovog sveta ne bi mogla da me gurne u njegove ruke, među njegove noge ili ne daj bože u njegov krevet....

i dan danas ih obozavam, a sve ih redje ima po poslasticarnicama :neutral:

tema: da li je moguce da toliko komplikujete oko neobaveznog seksa? mislim da se svima desio u nekom zivotnom periodu, a da u trenutku kada ti se namesti takva kombinacija i ne razmisljas o tome sta ce odatle da se zrodi, hoces li ze zaljubiti, sta ce reci svet,
da li je pogresno misliti da zrelije zivotno doba sobom nosi i manje drame oko ovakvih stvari?
a brate, mos mislit kresnuli se par puta, a nisu u vezi.

Neobavezan seks je posebna prica, ovde je u pitanju prijatelj koga znaci dobro poznajes, sa kojim pijes kafu u kaficu i ogovaras prolaznike...
Znas ga leso znas ga i na zaru, sve u svemu znas ga ko zlu paru haha...
Pravo neobavezno je ono, upoznas nekog, briga te ko je, sta je, prsla varnica nakon par reci, pruzila se prilika i kresnuli ste se i svako svojim putOm...valjda...:lol:

Back