Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni bi prijatelj sa povlasticama bio neki lik moćan i uticajan pa kad neće da mi izdaju pasoš za tri dana jer moram na put da on pozove i kaže
slušaj tamo :lol: ovo mora da bude gotovo sutra!!!!

to su prijatelji sa povlasticama, a ne ovo kad te prisvrbi da izvineš ona stvar...
ne bi nikada trebalo nuditi prijatelju sex iz očaja.

Poslednja izmena:
mislim da se tu ne radi o kontroli emocija
mislim da se kod takvih ljudi radi prosto o mogucnosi da se ni ne poseduju emocije
zato sam rekla jos na pocetku da neki mogu, ima takvih, sposobnih da se ne zaljube, sposobnih da bez uplitanja emocija budu sa nekim u tom, za nas ostale, intimnom odnosu

ne znam, nisam strucnjak, samo pretpostvaljam
ja kako rekoh ne mogu, ja sam tezak emotivac, necu ni da se kresnem ako mi se ne svidis pre toga, da se desi to nesto, neka iskra, strast i dopadanje, a cim mi se svidjas to je poplacan put ka zaljubljivanju...tako da ja u samom startu padam na tom ispitu :lol:

Pa uglavnom je tako kao sto ti kazes, kod vecine. Jer kad te zena pusti u gace, na dobrom je putu da te pusti u srce. :D

i dan danas ih obozavam, a sve ih redje ima po poslasticarnicama :neutral:

tema: da li je moguce da toliko komplikujete oko neobaveznog seksa? mislim da se svima desio u nekom zivotnom periodu, a da u trenutku kada ti se namesti takva kombinacija i ne razmisljas o tome sta ce odatle da se zrodi, hoces li ze zaljubiti, sta ce reci svet,
da li je pogresno misliti da zrelije zivotno doba sobom nosi i manje drame oko ovakvih stvari?
a brate, mos mislit kresnuli se par puta, a nisu u vezi.

Naglasak na par puta. Da, moguce je, ali posle par puta je potrebno nesto da ti drzi paznju kod nekoga i da te motivise da zelis seks i dalje sa tom osobom. A ako postavis prosto stvari, ako ti ne zelis sa nekim vezu, za to uvek postoji jako dobar razlog, jer ili ti nije dovoljno privlacan ili se ne ponasa prema tebi lepo ili te mentalno ne stimulise.

A zna se da kod zena u vecoj meri nego kod muskaraca glava igra presudnu stvar u seksualnom uzbudjenju, dok je kod muskaraca seksualno uzbudjenje fizicka stvar. To znaci da u praksi te price (a koje traju u vremenu) se uglavnom zasnivaju na tome da neko tu ima emocije i zeli vise. A jos je cesce da postoje emocije sa obe strane, ali da postoje prepreke da budu zajedno. Ozenjeni, udate, zauzeti, itd...

Neobavezan seks je posebna prica, ovde je u pitanju prijatelj koga znaci dobro poznajes, sa kojim pijes kafu u kaficu i ogovaras prolaznike...
Znas ga leso znas ga i na zaru, sve u svemu znas ga ko zlu paru haha...
Pravo neobavezno je ono, upoznas nekog, briga te ko je, sta je, prsla varnica nakon par reci, pruzila se prilika i kresnuli ste se i svako svojim putOm...valjda...:lol:

Pa uglavnom je tako kao sto ti kazes, kod vecine. Jer kad te zena pusti u gace, na dobrom je putu da te pusti u srce. :D

Naglasak na par puta. Da, moguce je, ali posle par puta je potrebno nesto da ti drzi paznju kod nekoga i da te motivise da zelis seks i dalje sa tom osobom. A ako postavis prosto stvari, ako ti ne zelis sa nekim vezu, za to uvek postoji jako dobar razlog, jer ili ti nije dovoljno privlacan ili se ne ponasa prema tebi lepo ili te mentalno ne stimulise.

A zna se da kod zena u vecoj meri nego kod muskaraca glava igra presudnu stvar u seksualnom uzbudjenju, dok je kod muskaraca seksualno uzbudjenje fizicka stvar. To znaci da u praksi te price (a koje traju u vremenu) se uglavnom zasnivaju na tome da neko tu ima emocije i zeli vise. A jos je cesce da postoje emocije sa obe strane, ali da postoje prepreke da budu zajedno. Ozenjeni, udate, zauzeti, itd...

promasila sam temu, moja greska.

a bas mi je lepo krenulo sa liberalizmom seksualnim.

ne moze i seks i prijatelj u jednoj recenici, ne, ne.

težak je zadatak pred jednim muškarcem koji mora da ispuni ako neće da bude ispljunut kad prestane da je sladak

pa dobro,nije bas da taj prijatelj sa beneficijama bude aktiviran samo kad nema drugog na vidiku
nekad on sluzi i da razbije monotoniju u vezi,pomogne u eksperimentisanju,bude rame za plakanje,pa seks ide u paketu,ko papirne maramice,ili jednostavno kao kad se izadje na dobro djuskanje subotom u neki klub,pa tako djuskas malo drugacije...
mislim ,ne znam ja,nego samo glasno razmisljam

Meni nije jasno kako moze biti prijateljstvo ako ima sex?
Kako se dogovorite?

Ok je da prijateljstvo preraste u vezu, ali kako se vratite na prijateljstvo?

Ako smo prijatelji i kresnemo se i meni se svidi, ja hocu to da radim svaki dan.
Sta ja sad treba, sledecih pet dana da se druzim sa tobom i glumim drugaricu?
Ili da ti taj "prijatelj sa beneficijama" javi da izlazi ili se sretnete a on muva neku drugu?! I kao to je ok...

Pa bolje mi da se ubijem odmah ako cu toliko da snizim kriterijume i budem nekome utesna nagrada...
Zamisli koliko mu je lepo sa tobom kad hoce da i dalje budete prijatelji? :lol:
Moze, zar ti samo sa neprijatelima imas sex ? :mrgreen: Lepo druzite se zezate i onda :per: zatim se opet druzite :lol:

Kakav je to sex koji posvadja prijatelje? Zar je tako los ? :rotf:

U sexu ne tucemo jedno drugo da bi se nakon sexa posvadjali i prestali da se druzimo :aha:

Prijatelj i Lover i Fker :heart: i can be :smeker:

Sve frendice koje imam na SL imale su hot sa mnom prvo onda zatrazile prijateljstvo da me opet imaju sledeci X :rumenka:

Istina.. :roll:

- - - - - - - - - -

Pa sve zavisi... u mom slucaju smo dosli do te teme tako sto smo oboje izasli iz duge veze, zaleteli se da se smuvamo, i posle par dana zakljucimo da to nece ici tako lako, i da bi ti u tom trenutku prijalo nesto neozbiljnije i bez bilo kakvih obaveza prema bilo kome u tom smislu. I kad smo to zakljucili, predlozila mi je da budemo friends with benefits ako zelim :lol:

Sve je to samo jadan izgovor da se jedno drugome ne svidjate.
I da taj sex i koji imate je toliko ocajan da ga ne zelite svaki dan.
Da vam taj neko sustinski ne treba vec kao ajde da se kresnem jer Glorija i casopisi kazu da trebam...

Meni je to tuzno.
Tako posmatrati sebe :aha:

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

moguće je

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

To je kategorija odnosa koju uopšte ne razumem. Razumem mnoge loše odnose, kojekakve veze bez perspektive te su neozbiljne. Ali te neobavezne petljancije sa prijateljima, ne.
Kad su oboje zauzeti to je valjda ta doza bezazlene avanture koja im odgovara. Ali kad si slobodan ne vidim jedan dobar razlog. Eto, da si u mnogo konfuznoj fazi pa komplikuješ šta stigneš.

Не мислите ваљда да причамо о правим старим пријатељима.

Не, то се само тако каже, то су међуособе и међуодноси, згодни за премошћавање неких тешких периода.

Не мислите ваљда да причамо о правим старим пријатељима.

Не, то се само тако каже, то су међуособе и међуодноси, згодни за премошћавање неких тешких периода.

Mozda. Ali sex bez emocija nije nista drugo do obicno parenje, a mislim da smo se ipak malo odmakli od zivotinja. Tesko mi je zamisliti da tu nema bas nikakvih emocija. A ako postoje onda sve to sluti da postane veoma komplikovano i ako jednom ima ulogu pomoci, kasnije vec moze postati problem, zar ne? Kako se prekida takav jedan odnos? Da li svi iz njega izadju hladne glave? :think:

Emocije su potrebne za vezu :heart: za frendlyy sex nisu obavezne. ili za jedan puki hot :lol: dva drugara se kresnu po nekad :malav:

Prijatelji se pomazu, tuku jedni za druge, pozajmljuju novac, rade mnogo vece stvari od sexa. Zasto bi sex bio problem ? Zasto nebi imali sex i utolili sexualnu glad ? :)

Back