Friend zona (drugačiji pogled)

Muskarac ali znam kako to funkcionise jer sam imao u naselju odmalena primjere jako postovanih ljudi i onih drugih,a imam nevjerovatnu moc zapazanja imam planete intelekta u Djevici zato znam da vidim sve sto drugi ne vide koncizno.Sjecam se tadasnjih zena i danasnjih koje biraju slicno kao i danasnje iako su mnogo drugacije razmisljale nego danasnje zene,drugu robu nosile itd
Ali dozvoli da možda vidiš donekle dobro, ali da ti nešto i promiče da vidiš.

Ali se slažem I sa tvojom postavkom da frend ostaje frend dogod je on van njene sfere duboke naklonosti i poštovanja.
No, nekada je dovoljno samo da se pokaže da je muško npr u krevetu, primer, I da počne sasvim drugačije da ga doživljava.

Pa i ja o tome pišem. Napisala sam da se slažem s tobom generalno oko toga da je nužno poštovanje ali ne i da je ono samo uvezeno spolja, nego da ona to oseća nekako. I ako oseća to a on ima sukobe sa drugima, ona će stati iza njega.

Ja sam na pocetku naveo da su zene po prirodi nerazumna bica a muskarci razumna

To znaci da ako muskarac je nerazuman on moze ima potencijal da otkrije svoju podsvjest i da spozna sebe,zene nemaju taj potencijal.Cak i namjere im nisu na bazi proracuna kao muskarcima vec u bazi intuicije

Pitanje je moći. Ženu privlači moć, onako kako je ona definiše. Neka žena oseća da je moć kad ima love, neka kad ga svi cene, neka ako je dobar u krevetu, a neka ako je pažljiv i ima osobine koja ona ceni. Ali ako on nema moć, kako je ona doživljava, onda ne može biti njen. Prijatelj može.

Ja sam na pocetku naveo da su zene po prirodi nerazumna bica a muskarci razumna

To znaci da ako muskarac je nerazuman on moze ima potencijal da otkrije svoju podsvjest i da spozna sebe,zene nemaju taj potencijal.Cak i namjere im nisu na bazi proracuna kao muskarcima vec u bazi intuicije
Žene imaju jaču intuiciju. Ja je imam. I vodimo se njom. Ali nije podela tako striktna kako pišeš.

Put kojim muskarac dolazi do postovanja je brutalno tezak,muski svijet je mnogo vise takmicarski nego zenski i mnogo suroviji zato kazem da onaj ko to ne prozivi ne moze da razumije malo koja zena je zivjela muski model zivota ima ih,ali su mnogo svjesnije sebe empaticnije ne u smislu da treba da budu rame za plakanje muskarcu apsolutno ne, muskarac nema pravo da place i kada golgotu dozivljava zivotnu golgotu al treba da pokaze respekt za sve muskarce nebitno jesu li luzeri ili su postovani,ako su stoici i muski podnose svoju sudbinu super tesku zasluzuju respekt,jer borba je surova za bolji posao,za bolje obrazovanje, vise novca,za zene bas za sve

Zena koja ima uvid u to i osjeca to ne poatavlja pitanja to je hvw

Poslednja izmena:
Apsolutno me ne zanima sta zene misle u svojoj glavi to je nebitno
Uzvraćam komplimente.
Nego, vidim da voliš da piskaraš, pa mi drugarski odgovori na pitanje.
Šta tebe konkretno muči?
To što te žene ne vole?
Ili što te ne poštuju?
Jer, za tebe, očigledno, ta dva ne mogu jedno uz drugo.

Unapred hvala na odgovoru.
Ps. Molim iscrpan izveštaj.

Mislim da je to samokažnjavanje i da osoba koja pristane na tako nešto bukvalno sama sebe gura u agoniju. Ako ti se neko sviđa, a nije ti uzvraćeno najgora stvar što možeš da uradiš je da toj devojci budeš sve što i dečko, osim što nemate fizički kontakt. Znači to je kao da hoćeš da smršaš i odeš u fabriku čokolade. :D

Back