Freedom of speech

ama mastergirl kakav crni odnos prema bivshima da postoji odnos ne bi bili bivshi...:) ne, ozbiljno, nije bash da me boli **** ali ne mislim na njih/o njima uopshte... nek su zivi i zdravi, shto bi rekli... i tako...:D

ma ne, nego kao skapirash s kim si bila i zashto nisi s njim i tako to..nije odnos, yebo me odnos, pogreshno se izrazila, mada whatever :)

hm... pa ja neshto ne verujem u tu teoriju da se tek "na kraju" skapira s kim smo bili... znash kako, ne vidimo ono shto ne zelimo da vidimo... dobro, deshava se i to da precenimo sebe ili njega... a nismo vishe zajedno iz more razloga koji se uvek svode na isto, proshlo je vreme u kom nam je taj neko bio potreban ili mi njemu...

Mene su moje ljutnje prošle odavno.
O bivšima mogu da kažem samo dobre stvari, a one loše....zadržavam za sebe.
Jer, i nisu to bile neke grozne i mračne stvari, jednostavno....odrastao sam i ja i one i eto....učili smo uz put :)
Nije mi nijedna uradila bog te pita šta da ne bih voleo da ih sretnem i popričamo.

Drugarice i drugovi :)

ovu temu bih posvetila dugachkim jezicima, jezicima koji ne lizu bulje i svim ljudima dobre volje.. :)

nadam se da ce moderatori shvatiti ozbiljnost teme i njen uticaj na dalji psiho-socijalni razvoj svake forumske individue.. :P

poenta je da ovde napravimo jedan mali experiment zashto, kako i zbog chega se veze u Srbiji i shire raskantavaju, tako shto cemo se za trenutak osvrnuti na proshle veze..
budite ozbiljni..

evo ja cu prva..:P

konachno sam izbrisala sva njegova sranja sa kompa..bio je veliki, ali samo kao ???, kao chovek je bio mali, chak mu je i kita bila mala, i mala i tanka, kao chachkalica ..mrzim ???..izludjivala me njegova aljkavost, smirenost, pihtije, impotencija, nezrelost, kukavichluk.. ostalo je samo bledo secanje..tako bledo i jadno da ..spava mi se ..odoh u krevet..a vi, slobodno..aj' laku noc :)

..a da si bolje gledala ne bi sada pizdela na sopstvene greske..nije on kriv sto mu je kita mala,vec sto si ti slepa kod ociju

Ako ga mrzis do ludila...znachi da duboko u sebi znas da si josh uvek vezana za njega, i mrzis ga sto je otishao. Drugacije ne bi mogla preziveti ,to je uvek tako.Jedini nacin je samoobmana.

Loshi partneri se obicno sasvim zaborave i jedino sto ostane je ravnodushnost , i blago sazaljenje.Obicno su to kratke veze , ili veze koje se sklope u velikoj emotivnoj krizi.

Ako ga mrzis do ludila...znachi da duboko u sebi znas da si josh uvek vezana za njega, i mrzis ga sto je otishao. Drugacije ne bi mogla preziveti ,to je uvek tako.Jedini nacin je samoobmana.

Loshi partneri se obicno sasvim zaborave i jedino sto ostane je ravnodushnost , i blago sazaljenje.Obicno su to kratke veze , ili veze koje se sklope u velikoj emotivnoj krizi.

Word. 8-)

:lol:
kako je samo smesna predvidivost inventarki ovog podforuma,mada i dusebrizni komentari bez odgovora na temu dovoljno govore o istim.

@Zefirra ti mi trebas,u stvari ne trebas mi ti,vec onaj link sto si kacila ranije za on line aukciju polovne garderobe,trebao bih da zemenim 2 para busnih carapa za usrane gace,pa ako ti nije problem ostavi ponovo link,hvala.

@tema
kako i zbog chega se veze u Srbiji i shire raskantavaju, tako shto cemo se za trenutak osvrnuti na proshle veze..
budite ozbiljni..
po meni razlozi su uvek isti,ili prestane ljubav...ugasi se ili prodje zaljubljenost pa se vidi da ljubavi nema ni u najavi.

@tema

po meni razlozi su uvek isti,ili prestane ljubav...ugasi se ili prodje zaljubljenost pa se vidi da ljubavi nema ni u najavi.[/QUOTE]

uglavnom... mada sam ja namerno upotrebila termin "potreba" jer pod njim podrazumevam i privid ljubavi odnosno nashu zelju za istom...

Back