Freedom of speech

konachno sam izbrisala sva njegova sranja sa kompa..bio je veliki, ali samo kao ???, kao chovek je bio mali, chak mu je i kita bila mala, i mala i tanka, kao chachkalica ..mrzim ???..izludjivala me njegova aljkavost, smirenost, pihtije, impotencija, nezrelost, kukavichluk.. ostalo je samo bledo secanje

Verovatno nije nikakva uteha ako kazem da je bilo ovakvih u mom zivotu, shto duze zivish to su i sanse da sretnes ovakvog istog sve vece.

Koliko znam bila je sa Masterom?

Ne verujem da o njemu pricha.

oops I did it again..nepromishljeno..moram da naglasim da sam u srecnoj vezi i zaljubljena i volim i sve sa gosn Masterom koga ima i vishe nego shto treba..znate na shta mislim hihi..
chisto da se zna..

Peace on Earth :P

pardon,sad videh sta je tema "kako i zbog chega se veze u Srbiji i shire raskantavaju, tako shto cemo se za trenutak osvrnuti na proshle veze.."

po meni,jedina cinjenica vezana za proslost je ta da ista ne postoji,postoje sadasnji trenutak i budcnost,na isti nacin razmisljam i o "proslim vezama".

Leba ti Dvl-girl, ti si to koga ima i vishe nego shto treba spominjala na ovom forumu za svakog trenutnog (da ne navodim, a nije ih bilo mnogo). Da li im se to posle tebe kita smanjuje? Mislim, deluješ sad ko neka glupa klinka koja opanjkava bivše da digne sebi cenu - čega se bar može nagledati na ovim stranama.

Back