U_R is back!!!:
e da....ne znam ko mi je danas popravio one handed sword skill ali znam da nisu ni ice ni skax koji su od toga napravili toliki problem kao da sam ne znam sta trazio....i dok ste me vi zavlacili sa tim sve sto je bilo potrebno je manje od 2 min posla...zaboravio sam kako se lik zvao ali svaka mu cast...
PS."radi se na tome"-ovo su tvoje reci ICE kad sam te pitao za taj skill....sta se bre radi na tome,bilo je potrebno 2 min da se to sredi!
Hm, mislis da je samo to bilo potrebno?
Naravno da ne, Ice je morao da sredi to prvo u bazi podataka a onda sam ja poslao lika koji se zove Mystic do tebe da ti ukuca komandu koji sam mu ja dao.
Ja sam nesto bio zauzet oko kripova pa sam poslao njega da on uradi jer je imao visak vremena (on je nov GM pa se jos nije uhodao u posao

)
dodgeme:
ljudi nemojte da igrate na privatnom serveru jel to nije wow, kupite lepo oreginal nije skup, ili ako se dobro snalazite na engleskom mozete da scammujete accountove ko ja.
Da li zaista moram da komentarisem ovo?
Dobro ajd, reci cu par reci.
Nikog nisam prisilio da igraju, svi su sami dosli...
Ne kazem ja da je bolje da igraju ovde, ali ovo je
alternativa onima koji ne zele da placaju a kao sto vidis ima ih dosta koji ne bi davali pare za igru + 13e mesecno.
Ja licno igram na originalu i na piratskom serveru istovremeno a ima i jos nekih likova koji to rade jer im je zabavno igrati ovde i pored toga sto imaju mogucnost za original... Svako radi ono sto mu se svidja tako da ne mozes reci nikom "nemojte da igrate na privatnom...".
Hehe, pazi ga ovaj U_R odmah uradio charge na dodgeme, samo jos execute fali :-)
A gresnik je uradio warstomp na sve nas, pa to je nevidjeno kako je on uspeva sve da nas zatrese...
Gresnice, smiri se malo za pocetak pa cemo da pricamo kad dodjes u normalu, nije interesantno kad vredjas onako...
Da sam uzvratio paljbu pa to bi bio haos, ne bismo mogli da se pokupimo kroz ceo forum pa sam te pustio da vredjas i psujes sam, nisam imao zelju da uzvratim jer uostalom nisam tako ni vaspitan niti ce moja deca biti.
Neka prodje nekoliko dana, pa cemo vec videti sta cemo sa tobom.
Nadam se da ce na kraju ipak da ispadne sve ok, jer se i trudim da vecina igraca bude zadovoljna.
Pokazi da bar malo imas mozga i da si SRBIN, umesto da nas psujes i vredjas mogao bi malo da nas podrzis jer nasi smo ******, NASI smo, sebe treba da nazivamo BRACOM!
A vidi sta nam ti radis?

"Dogovor kucu gradi a nesloga razgradjuje"
Ucinicu ti uslugu ali mi pokazi makar da mozes normalno i civilizovano da razgovaras kao i ostali clanovi. To je najmanje sto mogu da trazim od nekoga.
P.S. Mnogo likova sa foruma mi se obratilo na PP sa pitanjima i misljenjima o ovoj raspravi i ovome sto se desava ovde ali nikako da vidim da je neko dao svoje misljenje ili komentar u javno u temi?? A stalno dolaze u ovu temu da vide sta se desava...
Jesam mnogo puta razocaran u Srbe i Srbiju celokupnu neorganizaciju i propast srpsku ali nada umire poslednja te se iskreno nadam da ce iz ovog topika ako nista drugo barem ce neko staviti prst na celo i pitace se "******, pa gde ja zivim?" i uciniti nesto korisno za rodnu zemlju nasu.
Aj uzdravlje ljudovi, umoran sam vec, idem da se naspavam malo, treba mi snage i za sutra da nastavim rat "sam protiv srba, ovaj, htedoh reci:
svih!"