Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste
a sad ja:
ja nesto mora da pitam...
imam mage lvl 43
pre sam imao health 1900 sad 1400
manu 3900 sad 3300
sad sve spell (ali sve) trose vise mane i imam da bacim 4-5 spell i gotovo,
ubijaju me kripovi 5 lvl manji od mene iz tri udarca....
el to tako treba ali stvarno ne mogu da prodjem nigde da me neko ne ubije...
ajde da imam manje health vise mane ali oboje su smanjene....
meni je to nerealno...
mislim pitam mozda tako treba ali ja ne mogu ni upola da radim sto sam pre radio...

Imam jedan problem.Kada sam juce instalirao ona tri pach-a i probao da udjem u igricu izbacio mi je eror.Ok mislio sam mozda se nesto pobrkalo pa sam danas instalirao ponovo WOW i dok nisam instalirao ona tri pach-a radio je,ali kad sam ih ponovo instalirao dogodio se isti problem kao i prethodnog dana.Da li bi neko mozda mogao da mi pomogne u resavanju ovog problema?Hvala.PoZz

Mislid da sajt jos ne radi kako treba jel ne mozes da pogledas ko je online i tako to,verovatno ga nisu jos zavrsili,mada je receno da ce moci da se bira izmedju TBC-a i obicnog WOW-a.Stvarno ne znam,jel ti nemas TBC
Kod mene je problem sto sad uopste ne mogu da instaliram WOW kako treba, i kad ga instaliram ne mogu da udjem u njega jel odma izbaci eror.Stvarno ne znam sta da radim!!!

Ne verujem da ce uspeti.Probao sam da udjem i preko lanchera ali nije vredelo.Meni nece da udje u igru ni kad nemam TBC.Nisu problem sada pachevi nesto je do igre ili do mog kompa.Mozda nisi dobro razumeo ja cim kliknem na exe file on ubrzo izbaci eror,ja ne mogu ni nad dodjem do onog dela gde treba da se ukuca username i passwor.Hvala ti u svakom slucaju

U_R is back!!!:
PSS. i koji je djavo sa quest-ovima...dobija se po 100xp, nema veze sa njim,stvarno je bzv
Popravljeno.
Ako jos uvek nije aktivno onda je potreban jedan reset servera da bi radilo kako treba.

itemi koje bi trebalo da daju kad ih ubijes za quest dolaze jednom u 10 puta ako ne i vise...to stvarno nije u redu i mogli bi to da namestite jer vi kao tezite da budete isti kao blizz,a ovo
Informacije o loot-u odnosno drop-u su preuzete sa sajtova poput thottbot.com i wowhead.com , osim ako ti sajtovi ne lazu...

A inace to sa Test Server, to je samo ime, to je ustvari pravi server samo je ime ostalo da se promeni, uostalom, zanemarljiva stvar.....

I da, stari sajt ne radi i ne pokazuje online listu zato sto je ostavljen da radi sa starom bazom podataka radi vracanja itema, dakle, da bismo vratili lvl i iteme moramo gledati bazu a to radimo preko starog sajta.

Naravno, uvek mozete ici preko www.burningice.tournan.com cak sta vise, bolji je ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back