G gost 407212 Aktivan član Poruka 1.758 12.10.2018. u 08:05 - Free pass #51 stugots: Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje? Kliknite za proširenje... Nema i ne treba!
stugots: Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje? Kliknite za proširenje... Nema i ne treba!
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 36.925 12.10.2018. u 09:25 - Free pass #52 Dragan J: pa, vinona rajder uvek može da me ima Kliknite za proširenje... možete zajedno da kradete čokoladice po samoposlugama
Dragan J: pa, vinona rajder uvek može da me ima Kliknite za proširenje... možete zajedno da kradete čokoladice po samoposlugama
D Dragan J Ističe se Poruka 2.550 12.10.2018. u 12:29 - Free pass #53 PerfectOne: možete zajedno da kradete čokoladice po samoposlugama Kliknite za proširenje... šta, i ta bruka pukla, moja vinona je kleptomanka pa, dobro, ona neka krade čokoladice, ja ću da kupim pivo, pa da posle podelimo u parku
PerfectOne: možete zajedno da kradete čokoladice po samoposlugama Kliknite za proširenje... šta, i ta bruka pukla, moja vinona je kleptomanka pa, dobro, ona neka krade čokoladice, ja ću da kupim pivo, pa da posle podelimo u parku
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 15.10.2018. u 16:37 - Free pass #54 stugots: Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje? Kliknite za proširenje... ne ne čuj poznate ličnosti...to im kao neka preporuka...
stugots: Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje? Kliknite za proširenje... ne ne čuj poznate ličnosti...to im kao neka preporuka...